2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi geceler kızlar, biraz geç kaldım ama kadınlar günümüz kutlu olsuun :)
Dün sabah tetanoz aşısı oldum, dün de ağrım oldu ama beni çok zorlamıyordu bugün akşamdan beri baya ağrım var kolumda. Beni ağlatacak kadar. Gerçi bu ara sinirlerim bozuk elimdeki uyuşmalarda beni baya yıprattı tahammülsüz haldeyim herşeye. Zor bir gece beni bekliyor gibi uykusuz ağrı dolu.. Ne fena bişeymiş bu tetanoz

Nice mutlu yaşlara
Günaydın kadınlar gününüz kutlu olsun

İyi ki doğdun

Bime gittim kızlar oyun halısı alt açma banyo seti ne geçerse elime aldım
Nice senelere cnmmm
Hayırlı günler hanımlar.. Kadınlar günümüz kutlu olsun.. Doğum günü olan arkadaşım nice mutlu yıllara

Kızlar iyi.dilekleriniz için cok tesekkür ederim. Misafir agirladim bugun anca girebildim.
Yeni alinan cicilerde arkadaslara ve kuzularına hayirli olsun.

Bizim ailemizde de çocuğa çul çaput alınmaz canım, anca teyzesi amcası halası beğendikleri özendikleri şeyleri alıp hediye eder birkaç tane. Onun dışında hediye altın gelir bebek bu, ıslatır pisletir bazen yeri gelir günde 10kıyafet değiştirirsin, aman bişey olmaz dersen 3kıyafetle de büyür çocuk. Aldıysak kullanıcaz. İhtiyaç listesi okadar kabarık ki birikim yapmak zor olur

Gözün aydın çok sevindim. Hamileliğin bundan sonrası çok keyifli geçer inşallah

bende bundan örmeyi düşünüyorum kizlar.
youtube dan videosuna baktim kolaylikla örülür tığ ile yapiliyor, zaten tığ işini biliyorum zorlanmam inş. Yarin ip alacagim artik aksamlari işten sonra yavas yavas örerim.

Eklentiler

• Screenshot_20190307-215702_Instagram.webp
    153,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben gecen c.tesi kiz oldugunu ogrenince bunlari ördüm Eki Görüntüle 2243394
Çok o güzel olmuşlar güle güle sağlıcakla kullansın inşallah
4 fazla büyük olmuş ama bana da gelmişti ben de bebeği bilmiyorsam yani ayına göre küçük mü değil mi diye, tam ayını götürmüyorum çünkü o zaman küçük gelme ihtimali oluyor giyemiyor. Onun yerine 12-18 ya da 1 - 2 yaş alıyorum ki onları illa ki giyiyor. Bir de bir kaç kere tam ayına göre alıp bir türlü gidemediğim bebekler oldu hediyeler elimde kaldı

Gözün aydın canım çok sevindim

Merhaba kızlar. Kan verdim crp değerim yüksek çıktı oda enfeksiyon demekmiş daha doktora gösteremedim. Of korkuyorum.

En başından beri gaz sorunu yaşadığım için maden suyu içiyorum hemen hemen her gün üstelik.
Çok rahatlatıyor, tavsiye ederim.

Ya ben de aynıyım. İlk günden beri gaz problemi.

Bu hamilelikteki gazın çocuğun gazlı olması ile bir ilgisi yoktur inşallah, amin

Ya ben de aynıyım. İlk günden beri gaz problemi.

Bu hamilelikteki gazın çocuğun gazlı olması ile bir ilgisi yoktur inşallah, amin
Yok canim merak etme. Zaten bebek dogdugunda gaz hemen baslamiyor. 15 gun, 1 ay gibi sure geciyor gazin baslamasi icin. Bebislerimizin bagirsaklari gelistigi icin oluyor o da. Erkek bebeklerde ve sezaryanda daha fazla oluyomus.

Yok canim merak etme. Zaten bebek dogdugunda gaz hemen baslamiyor. 15 gun, 1 ay gibi sure geciyor gazin baslamasi icin. Bebislerimizin bagirsaklari gelistigi icin oluyor o da. Erkek bebeklerde ve sezaryanda daha fazla oluyomus.
Yaa çok şükür buna çok sevindim. Bugün bi yerde okudum da hamilelik ilerledikçe gaz problemi artıyormus iyice balon gibi olacağız yani

Amıın canım cumlemıze ınss
Hastane cıkısı 59,90 tldı.Organık,5 parca
ama trenyolda yıne organik 11 parca 84 tldi,
Battanıye falanda vardı onda.Ondan almak daha mantıklı,.

gunaydin. oglum hastalandigi icin hastaneye geldim. gelmisken de fiyat aldim.
ankara batikent medical park deniz hanim 30dk detayli ultrason ucreti 550tl... ben gibi hastanenin dogum paketi alanlarin %30 indirimi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…