- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
ben ilk kez 19 +0 haftalik olunca hissetmistim zaten anliyosun o an bebegin hareket ettigini tereddüt yaşamıyorsun içinde birseyler hareket ediyordu tabi cok kisa süreli oluyor bazen de damar atmasi gibi pit ediyor ozellikle yemeklerden sonra kıpır kıpır ediyo tatliya bayılıyor ufakliklarBen hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
Canım burda çok rahat ifade edyrm kendimi çünkü herkes durumumzu biliyorValla şükürsüzlük gibi algılanmasın ama bende tad alma dönemine giremedim ha iyiyim tamam artık diyorum yine bi hastalık çıkıyor artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum
Kızlar ben de önce anne yani yataklı takım alacağım nasipse gri beyazlı yanmzdan ayirdgmzda uzerinde çatısı olmayan bu montessori yatagini yaptıracağım boyasiz istyrm dolabi ve şifonyri takimndan olacak. Yan yatağı da ilerde oturma köşesi yapacgm inşallah. 1 ay kala alrm diye dusunyrm ama esimi durdurablrsm o zamanaBen montessori yatağını 1 yaştan sonra yaptırmayı düşünüyorum sadece dolap ve şifonyer yaptiricam onların kokusunun çıkması olayi falan var bi karar veremedim 25. Haftada versem cok erken olmaz herhalde
Anneler de dedikodu kazanına düşmüştür haklısın..Cnm çocuk bunlar yani illa ki hareketli oluyor onlara kızmıyorum ki, anneleri ilgilenmiyor başlarında durmuyor. Çocukların hiçbir günahı yok..anneler sorumsuz
korka seker. 20 haftadan sonra hissedilir genelde. biz erkenciyizBen hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
guzelmis cnm. ama tavsiyem 1 ay degil de 2 ay kala alman. havalanir . temjzlersersin. acele etmeden serersin vs. dogum isleri son aylarda belli olmuyorKızlar ben de önce anne yani yataklı takım alacağım nasipse gri beyazlı yanmzdan ayirdgmzda uzerinde çatısı olmayan bu montessori yatagini yaptıracağım boyasiz istyrm dolabi ve şifonyri takimndan olacak. Yan yatağı da ilerde oturma köşesi yapacgm inşallah. 1 ay kala alrm diye dusunyrm ama esimi durdurablrsm o zamana
Maşallahhhhgunaydin hanimlar hayirli cumalar hepinize! ♥
dün aksam doktorumuza gorunduk, bebegimiz 255 gram ve 19,6 cm olmus, bugün itibariyle de tam 19 haftalik olduk. binlerde sukur herseyimiz iyi, normal, kalbimiz, cigerlerimiz, midemiz, sukur Rabbime. hepsini olctu, normal dedi doktorumuz. ellerini kimil kimil sallarken gorduk, ayaklarini gorduk, sirtini gorduk, yuzunu burnunu oyyy nasil sirindi herseyi! pipisini yine gosterdi bizim ufaklik erkekten emin olduk artik:))
yeni ultrason goruntumuzu de koyduk ultrason cercevemize:)) hamdolsun.
Eki Görüntüle 2249056
hepinize sagliklar sihhatler diliyorum yeniden, insallah en guzel sekliyle kavusuruz minnaklara!
Sağlıkla gelsin bebiş.. Görmek bile mutluluk yagunaydin hanimlar hayirli cumalar hepinize! ♥
dün aksam doktorumuza gorunduk, bebegimiz 255 gram ve 19,6 cm olmus, bugün itibariyle de tam 19 haftalik olduk. binlerde sukur herseyimiz iyi, normal, kalbimiz, cigerlerimiz, midemiz, sukur Rabbime. hepsini olctu, normal dedi doktorumuz. ellerini kimil kimil sallarken gorduk, ayaklarini gorduk, sirtini gorduk, yuzunu burnunu oyyy nasil sirindi herseyi! pipisini yine gosterdi bizim ufaklik erkekten emin olduk artik:))
yeni ultrason goruntumuzu de koyduk ultrason cercevemize:)) hamdolsun.
Eki Görüntüle 2249056
hepinize sagliklar sihhatler diliyorum yeniden, insallah en guzel sekliyle kavusuruz minnaklara!
Benim de bıçak batması gibi kasık ağrıları oluyor saniyelik, aynı dediğin gibi doktor rahim büyüyor göbeğine kadar ulaşıyor normal dedi.Bu haftalarda rahimin büyüme hızı fazlaymış ondan heralde. Penguen gibi yürüyorum bazen acıdan
Ayy buda cok güzelmiş ben ilk aylar icin kraft north park yatak alacağım sonrada odası için çatısız montessori yatagi yaptiricam fotoğrafı yüklemeye çalışacağım daha var almak için galiba bunları 30. haftadan sonra inşallah ama dolabi 25. Haftada siparişini veririm herhalde havalanması yerleşmesi içinKızlar ben de önce anne yani yataklı takım alacağım nasipse gri beyazlı yanmzdan ayirdgmzda uzerinde çatısı olmayan bu montessori yatagini yaptıracağım boyasiz istyrm dolabi ve şifonyri takimndan olacak. Yan yatağı da ilerde oturma köşesi yapacgm inşallah. 1 ay kala alrm diye dusunyrm ama esimi durdurablrsm o zamana
İçini ferahlatacak güzel sonuçlar gelir inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. Rabbim kimsenin gönlüne bu korkuları düşürmesin..Merhaba dün amnyosentezi yaptırdım. Hızlı FISH testi sonucunu bekliyorum. dua edin kızımla bana ...
Canım benim ilk hamileliğim 21yaşındayım. Dolayısıyla belki saçma çocukça geliyor olabilir. Ben herşey eksiksiz olsun istiyorum. Bu istediklerimi 35yaşında yeni doğum yapmış akrabalarım bile yapıyor. Maksat o anı ölümsüzleştirmek, 80yaşına gelince bile açıp bakabilmek. Mevlütten bahsetmişsin benim evimde küçük fakat insanları tek tek ağırlamak istemiyorum ki gelmeleri 1seneyi bulur zaten. Mevlüt yapıp hepsini aradan çıksın istiyorum. Sünnet yenidoğan sünneti olacak inşallah. Sen hamile kafasına giremedim diyordun yanlış hatırlamıyorsambiraz daha zamana ihtiyacin var belki:) bebegimi hissettigim andan itibaren icimdeki kalbimde oyle tatli bi sicaklik olustu ki:) ama sanirim ancak dogduklarinda tam olarak idrak edicez varliklarini. insallah saglik sihhatle gelsinlerde.
hani herkesin zevki elbette farkli ama bu boyle cicekli bocekli filan biraz cocukca degil mi hanimlar. bi ben mi hic heves etmiyorum bu seylere haha.
ayrica mevludler sunnetler bile konusulmus:)) babyshower cevremde cok yaygin, ustune basa basa herkese kesinlikle istemedigimi belirttim (bizde hamileye supriz olarak hazirlanir hamile kisinin haberi bile olmaz). cok istiyosaniz mevlud yapacagim zaman yardimci olursunuz dedim:)
mevludu nerde ve nasil organize edicem bilmiyorum. evime en fazla 25/30 kisi rahat sigar, ki cevremde cok daha fazla kadin var. bi yer tutacak olsam erkekleri de davet ederim, olmusken cumbur cemaat olsun. hazir mevlud yapmisken aradan sunnet te ciksin diyesim geliyo ozamanda:) bilemiyorum belki mevludu evde bayanlar arasi yaparim bi sekilde sunnete de Allah kerim:)
oğlum var adı Tuna. kız ismi zor anacım benim beğendiğimi eşim onun beğendiğini ben beğenmiyorum. biz bu çocuğu anonim diye kaydedelim nufusa büyüyünce kendi seçer diyorum
İçini ferahlatacak güzel sonuçlar gelir inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. Rabbim kimsenin gönlüne bu korkuları düşürmesin..
42 yasa 10da 1 çok iddialı değil mi yahu?amin canım yas 42 olunca zaten 10 doğumdan biri down semdromlu oluyormuş. Usg bulguları fena değil ama kesin tanıyı amniyosentez verecek. büyük kızımda da yaptırdım onda da yaş sınırımın üzerinde cıktığı için yptırmıştırm. bu bebekte 1/97 çıktı.
O çocukların annelerine kızmak lazım sinir oluyorum şöyle çocuklarını başıboş bırakan insanlara.. Her türlüsü sıkıntı demek ki bu insanlara yaranıcaz diye istemediğimiz durumlarda buluyoruz kendimizi vallaCanım gelin mevlüdü yapmış olsaydın bile yine bebek için Mevlüt isteyeceklerdi. Şimdi bebeğe yapacaksın diş buğdayı partisi isteyecekler. Sonra 1 yaş partisi isteyecekler. O yüzden hiiiiççç pişman olmaben gerçekten kötü bi deneyim yaşadım gelin mevlüdünde, evim duvarlarım mobilyalarım halılarım hepsi beyaz, mahvoldular. 1,5 yıllık evliyim halılarım 6-7 kez yıkamaya gitti hala kalan lekeler var. Çocuklar sakız mı yapıştırmış oje mi dökmüş ne olmuşsa çıkmıyor. Travma gecirecek gibi oluyorum hala..O yüzden tövbe ettim bidaha mevlüde
Aslında haklsn canim orasını hesap edemedm ben model ve satıcısı aklmda aslnda nasip olursa 8. Aya grdgmde aliriz inşallah. Fikir olsun arkdslara sadece yatağı 700tlydi sanırım. Çok farklı modeller vardıkorka seker. 20 haftadan sonra hissedilir genelde. biz erkenciyiz
guzelmis cnm. ama tavsiyem 1 ay degil de 2 ay kala alman. havalanir . temjzlersersin. acele etmeden serersin vs. dogum isleri son aylarda belli olmuyor
Doğru valla herkes biliyor yaşadıklarımızıCanım burda çok rahat ifade edyrm kendimi çünkü herkes durumumzu biliyorben de yazin gelmesni iple cekiyrm artık o moda girdm ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?