2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
ben ilk kez 19 +0 haftalik olunca hissetmistim zaten anliyosun o an bebegin hareket ettigini tereddüt yaşamıyorsun içinde birseyler hareket ediyordu tabi cok kisa süreli oluyor bazen de damar atmasi gibi pit ediyor ozellikle yemeklerden sonra kıpır kıpır ediyo tatliya bayılıyor ufakliklar

Valla şükürsüzlük gibi algılanmasın ama bende tad alma dönemine giremedim ha iyiyim tamam artık diyorum yine bi hastalık çıkıyor artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum
Canım burda çok rahat ifade edyrm kendimi çünkü herkes durumumzu biliyor ben de yazin gelmesni iple cekiyrm artık o moda girdm ben de

Ben montessori yatağını 1 yaştan sonra yaptırmayı düşünüyorum sadece dolap ve şifonyer yaptiricam onların kokusunun çıkması olayi falan var bi karar veremedim 25. Haftada versem cok erken olmaz herhalde
Kızlar ben de önce anne yani yataklı takım alacağım nasipse gri beyazlı yanmzdan ayirdgmzda uzerinde çatısı olmayan bu montessori yatagini yaptıracağım boyasiz istyrm dolabi ve şifonyri takimndan olacak. Yan yatağı da ilerde oturma köşesi yapacgm inşallah. 1 ay kala alrm diye dusunyrm ama esimi durdurablrsm o zamana

Eklentiler

• Screenshot_20190321-153314.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bn 18. Haftada başladım hissetmeye hareketleri dün bebislerden biri iki kere üst üste bi tekmeledi sıçradım resmen şimdiden böyle yapıyorsalar iki ay sonra iyice güçlenecekler eyvah eyvah :) birde sizdede var mı sol kasigimda resmen damarın sürekli attığını hissediyorum

Ben hala hissetmiyorum. Yada oynuyor ben anlamıyorum.
Var mı başka hissetmeyen?
Hissetmedigim icin de aklima geldikçe goguslerim indi mi diye kontrol ediyorum.
korka seker. 20 haftadan sonra hissedilir genelde. biz erkenciyiz

guzelmis cnm. ama tavsiyem 1 ay degil de 2 ay kala alman. havalanir . temjzlersersin. acele etmeden serersin vs. dogum isleri son aylarda belli olmuyor

gunaydin hanimlar hayirli cumalar hepinize!

dün aksam doktorumuza gorunduk, bebegimiz 255 gram ve 19,6 cm olmus, bugün itibariyle de tam 19 haftalik olduk. binlerde sukur herseyimiz iyi, normal, kalbimiz, cigerlerimiz, midemiz, sukur Rabbime. hepsini olctu, normal dedi doktorumuz. ellerini kimil kimil sallarken gorduk, ayaklarini gorduk, sirtini gorduk, yuzunu burnunu oyyy nasil sirindi herseyi! pipisini yine gosterdi bizim ufaklik erkekten emin olduk artik:))
yeni ultrason goruntumuzu de koyduk ultrason cercevemize:)) hamdolsun.

hepinize sagliklar sihhatler diliyorum yeniden, insallah en guzel sekliyle kavusuruz minnaklara!

Maşallahhhh fındık burunlu

Sağlıkla gelsin bebiş.. Görmek bile mutluluk ya

Bu haftalarda rahimin büyüme hızı fazlaymış ondan heralde. Penguen gibi yürüyorum bazen acıdan
Benim de bıçak batması gibi kasık ağrıları oluyor saniyelik, aynı dediğin gibi doktor rahim büyüyor göbeğine kadar ulaşıyor normal dedi.

Ayy buda cok güzelmiş ben ilk aylar icin kraft north park yatak alacağım sonrada odası için çatısız montessori yatagi yaptiricam fotoğrafı yüklemeye çalışacağım daha var almak için galiba bunları 30. haftadan sonra inşallah ama dolabi 25. Haftada siparişini veririm herhalde havalanması yerleşmesi için

Eklentiler

• 20190322_123338.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım benim ilk hamileliğim 21yaşındayım. Dolayısıyla belki saçma çocukça geliyor olabilir. Ben herşey eksiksiz olsun istiyorum. Bu istediklerimi 35yaşında yeni doğum yapmış akrabalarım bile yapıyor. Maksat o anı ölümsüzleştirmek, 80yaşına gelince bile açıp bakabilmek. Mevlütten bahsetmişsin benim evimde küçük fakat insanları tek tek ağırlamak istemiyorum ki gelmeleri 1seneyi bulur zaten. Mevlüt yapıp hepsini aradan çıksın istiyorum. Sünnet yenidoğan sünneti olacak inşallah. Sen hamile kafasına giremedim diyordun yanlış hatırlamıyorsam

oğlum var adı Tuna. kız ismi zor anacım benim beğendiğimi eşim onun beğendiğini ben beğenmiyorum. biz bu çocuğu anonim diye kaydedelim nufusa büyüyünce kendi seçer diyorum

Büyük kızımın adı Neva yine bir kızım olacak adını eşimle ben Hüma koymayı düşündünüyoruz ama abalsı Asya koydu size fikir olsun :))))

İçini ferahlatacak güzel sonuçlar gelir inşallah sağlıkla alırsın kucağına.. Rabbim kimsenin gönlüne bu korkuları düşürmesin..

amin canım yas 42 olunca zaten 10 doğumdan biri down semdromlu oluyormuş. Usg bulguları fena değil ama kesin tanıyı amniyosentez verecek. büyük kızımda da yaptırdım onda da yaş sınırımın üzerinde cıktığı için yptırmıştırm. bu bebekte 1/97 çıktı.

42 yasa 10da 1 çok iddialı değil mi yahu?
Ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Herkesin sonucu iyi gelecek. Bu kadar ay gecmis artık, hamilelikler ilerlemis, sanmam ki sorun olsun.

O çocukların annelerine kızmak lazım sinir oluyorum şöyle çocuklarını başıboş bırakan insanlara.. Her türlüsü sıkıntı demek ki bu insanlara yaranıcaz diye istemediğimiz durumlarda buluyoruz kendimizi valla

korka seker. 20 haftadan sonra hissedilir genelde. biz erkenciyiz

guzelmis cnm. ama tavsiyem 1 ay degil de 2 ay kala alman. havalanir . temjzlersersin. acele etmeden serersin vs. dogum isleri son aylarda belli olmuyor
Aslında haklsn canim orasını hesap edemedm ben model ve satıcısı aklmda aslnda nasip olursa 8. Aya grdgmde aliriz inşallah. Fikir olsun arkdslara sadece yatağı 700tlydi sanırım. Çok farklı modeller vardı

Eklentiler

• Screenshot_20190314-231210.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
Canım burda çok rahat ifade edyrm kendimi çünkü herkes durumumzu biliyor ben de yazin gelmesni iple cekiyrm artık o moda girdm ben de
Doğru valla herkes biliyor yaşadıklarımızı ben yaz gelsin hava ısınsın diyordum ama bu böbrek çıkınca Onuda unuttum artık terlemeye bağlı daha fazla su kaybedicem daha fazla su içmem gerekecek vesaire allahım neler düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…