2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ölçüleri böyle canım

Sevgili tecrübeli anneler bu ürün hakkinda ne düşünüyorsunuz almayi düşünüyorum ama emin olamadim kullanılan birşey mi
Bende almayı düşünüyorum kullanışlı gibi geliyor mesajla mutfağa götürüp hem bebeği izlerken yemek falan işimizi yapabiliriz vs

Herkese merhaba. Dün ayrıntılı ultrason yaptırdım. Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. 10 dakika siyah beyaz normal ultrason gibi baktı. Bütün her şeyini inceledi. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Ben tarama testlerini yaptırmamıştım. Büyük ihtimalle down sendromlu değil dedi. Cinsiyetimizi de öğrendik. Erkekmiş. Kız olsaydı ismi hazırdı. Hayrunnisa olacaktı. Şimdi erkek ismi arayışı içindeyiz. Hareketlerini ben 2 haftadır hissediyorum. Bazen eşim elini koyunca oda hissediyor. Pıt pıt diye yukarı doğru itiyor karnımı. Ama nerdeyse her gün hissediyorum minik yavrumu 300 gram olmuş. Bu hafta içi Tetonoz aşısı olacağım. Korkuyorum :) kan değerlerime bakacaklar. Bizde haberler böyle :)

Benimde allah nasip ederse mevlut için düşündüğüm oda kokusu bu kızlar yanına birde mevlut şekeri oldu da bitti masallah

Keske bende yapabilsem ama benim oglum 26 aylik sanirim henuz erken olur aslinda yazin bezsiz olsa kendisi icinde iyi olur

Keske bende yapabilsem ama benim oglum 26 aylik sanirim henuz erken olur aslinda yazin bezsiz olsa kendisi icinde iyi olur
Bence erken değil cnm..benim oğlum 18 aylıkken söylemeye başladı ama o dönem.rahatsizlaninca üstüne düşmedim biraz daha bekledim tam 2 yaşında bıraktı geceli gündüzlü..ama tabi çocukta çok önemli bu durumda kendini hazır hissetmesi gerek..hazır hissetmezse zorlamayla olmuyor çünkü.. ama bence çok sıcaklara bırakma derim çok sıcaklarda senin içinde zor olur.alisana kadar eve bağımlı kalıyorsun cunku

gözün aydın canım bende pazartesi günü yaptırdım ayrıntılı ultrasonu benim kızımda 300 gr dı ozaman. yüzünün fotoğrafını aldık her gören sana benziyor diyor. sağlıklı olsunda inşallah. biraz önce yatıyordum nasıl acıkmışım bebeğimde başladı kıpır kıpır artık hisettiriyor kendini acıktım diye.

Bize fotoğraf vermedi malesef. Benimki de açken çok hareketli oluyor birde tatlı yiyince yerine durmuyor. Birde bir yere gezmeye gidelim hiç durmuyor. Sanki biliyor başka yere gittiğimizi. Babası da başkasının yanında şımarıyor sen konuş onunla diye takılıyor :)))))

6. Aydan sonra havuz önerilmiyor sadece denize girilebilir dedi benim doktorum

6. Aydan sonra havuz önerilmiyor sadece denize girilebilir dedi benim doktorum
Arkadaşlar evimin onu plaj ve ben acaba orda yazın yürüyüşe cikablr mym diye dusunrken siz tatil planı kuruyorsnz ya ben çok evhamlym galiba

ben gitmeyi dusunmuyorum, esim cok israr ediyor ama gozum kesmiyor, bu gobekle sicaklari hic cekemem. esime git dedim, keyfince gez bana dokunma dedim. bide izin gunlerim bitsin istemiyorum. ayrica benim tatil daha cok aile ziyaretine doner diye pek istemiyorum haha.

A

Ynen öyle hazır dondurulmuş fastfood her türlü ürün yasak mutlaka her şeyi evde kendiniz yapıp yiyin konserve falan şekerli içecekler hep zarar.. Allah şifa versin

dondurulmus fastfood yasak mi, neden? ben cok seviyorum bazilarini yiyorumda. yasak diye biyerde okumadim ayrica. sekerli icecek hala iciyorum, konserve (sik yemiyorum zaten) de dahil mutfagima.
ya abarttiginizi dusunmuyomusunuz, valla ciddi soruyorum?

Ya çok sık kullanılan yağlar kullanılıyor kızartılırken fastfood ürünler ve doktorlar her yerde de uyarıyor çocuklara yedirilmemesi için hamilelikte o kadar dikkatliyken bu konuda da dikkatli olunmalı diye düşünüyorum tabi herkes özgür..

Canım doktorlar evde kendi yaptgmz konservelere bile çok dikkatli olmakta fayda var derken dışardan alınan içine koruma için 40 bin çeşit şeyin koyuldgu konserve, kızartma fast food ürünlerinden cok korkyrm.sağolsun karatay bilinci ile yaklasyrm artik her seye bebrk cinsiyeti öğrenmek için bile çikolata yemedim giderken doktora belki ilerde cok canım çekerse o güne saklyrm bu haklarımı.
Keşke firsatmz olsa her şey doğal tuketeblsk ama elimizden geldgnce burdaki tüm anneler çok dikkatli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…