2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar evimin onu plaj ve ben acaba orda yazın yürüyüşe cikablr mym diye dusunrken siz tatil planı kuruyorsnz ya ben çok evhamlym galiba
Yürümek hareket etmek iyi geliyor. Ben kızımda pazartesi doğum iznine çıktım pazar akşamı doğum yaptım gerçi sezeryan oldum ama yine de çok rahattı
Ay yıldızlı olanlar Müslin ağız bezi mi? Nasıl güzel mi? Ben yaz için iyi olur diye battaniyesi baktım emin olamadığım için almadım

Demi ağustosta bayram.. Bayramda duba gibi gezinicem ortalıkta desene
Benim sezeryan cnm. 3 agustosta 38haftam bitiyor. Oglumu 38+3te aldilar ama hem ntsde sanci vardi ki ben hiccc hissetmiyordum, hem de acilma vardi. Acaba yine sanciyi beklerler mi yoksa pihtilasmam var diye 38 doldu alalim mi derler bilemiyorum. Oyle olursa bayrama lohusa :)

Onu doktorun Bi de bebiş belirlicek gibi inşallah sağlıkla bayramda da olsa çifte bayram işte ayy minicik bebişlerimizle eve döndüğümüzü hayal ettim Bi an duygulandım yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu tatmayı

Amin cnm.
Bayramda dogum beni geriyor. Dr izne mi cikar, hastanede yeterli personel olur mu vs vs :)

Kızlar bayramda doğum beni de korkutuyor hastane, doktor, personel açısından ve tam da bayramın 2.günü görünüyor bakalım tam gününde mi gelecek erken veya geç mi bekleyip göreceğiz. Her şey yolunda gider inşallah hepimiz için

Benim ikisi de gününde gelmedi biri erken geldi biri geç.. Artık canları ne zaman isterse minnoşların

Kızlar benim bebek arabası konusunda tavsiyem çok pahalı almamanız ben travel sistem almıştım ilk 1 sene ıyi oluyo puset istediğin yere taşıyabiliyosun arabada kullanıyosun .sonra zaten bebek büyüyünce oto koltuğu alınıyo. Biz sürekli uzun yol yaptığımız icin almak zorundaydık yani. Bebek arabası da başlarda bebek uyuduğu icin iyi oluyo. 1 buçuk yaşından baston bebek arabasına geçtik ve o kadar rahat ettik ki taşıması çok kolay oluyo indir bindir sıkıntı olmuyo. Tanıdıklarım genelde sonradan bastona geçti. Bastonun sıkıntısı araba yatay hale gelemediği için uyuyamiyo bebek. O yüzden 1 buçuk yaştan sonra kullanmaya başladık biz.

Canım artık bebeklerin çoğu alerjik ve egzamalı doğuyor biliyor musun. Bu son 10 yılda daha da artmış. Ben bunu paketlenmiş gıdalara bağlıyorum. Kızım da alerji den çok çektim o yüzden bu hamileliğim de yediğime içtiğime daha çok dikkat ediyorum. Annenin hamileyken beslenmesi ve bebeğin ilk 2 yıl beslenmesi bütün bir ömür hangi hastalıklara yatkın olacağını belirliyormuş. Ben kendi adıma dikkat etmeye çalışıyorum.

Gunaydin anneler aslan burcuna laf ettirmem ben de aslanim cocugun 1 ,hafta once dogmasi icin.ne yapmam lazim aslan olsun o da hahahaha saka maka sağlıkla bereketleriyle sansiyla gelsin insallah herkesin evladi bayram.haftasi Allahtan doktorum izinli degilmis sukur içim rahatladı yoksa cok.korkmustum ne olcak diye

Hanimlar guzel pazarlar dilerim!

Yatak odama yatagimin yanina bebek yatagi bakiyorum, fikirlerinize acigiim!

Ilk olarak buna bakmistim ama kenarlari cok kapali oldugu icin havasiz kalir diye vazgectim:

Bu model biraz daha klasik, cok bayilmadim aslinda ama guzel gibi:

Bu modele icim cok sindi:

Son olarak usttekinin bi tik farklisi olarak bu siyah olanda hosuma gitti. Ama kiz yatagi gibi durmasini istemiyorum, oyle mi duruyor sizce?

Ben sali günü detayli ultrasondan sonra bunu alacağım canim kraft fit travel diye geçiyor ınşallah memnun kalırım

Eklentiler

• images (21).webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…