2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki yola nasıl dayanma konusu nasıl olcak 20dakikayi gecnce bir ben fena olyrm sanrm benim yerime de bol gezin arkdslar
Ben hep motorla gittigimden zaten ya bir saat ya 100kmde bir mola verirdim. Gecen sene 2 kere arabayla gittim, bana cok zor gelmisti.
350km cekerim bence ya. Ödem şişme olmasın da.
Gerçi istedigimiz kadar plan yapalım doğan gün ne getirecek bilemeyiz.

elaide
Ben dikkat etmeye calisiyorum elimden.geldigince iki arkadaşım zehirlenip bebeklerini birini erken doguma aldilar digerinide uzun.sure kritik tedavi gordu maalesef turkiyede fastfood burger zincirleri her karisimi yapip köfte yapiyor ben yazi.makele okudum da uzmanlar da onermiyor paket gida fastfood yikanmamis sebze meyve salata pismemis et vb tüketmenin zararli.oldugunu soyluyorlar seker tuketilince.cocuk seker hastaligina yatkin oluyormus dozundan fazla.tuketmemek gerekiyor seker yukleme testi bunu belirlemek amacli yapiliyor yatkinlik varmi annenin durumu icin ben sahsen abarttığımi dusunmuyorum 4 aydir sucuk pastirma sosis fastfood yemiyorum paketli.gida azalttım cikolata nadir gazli icecek icmiyorum doktorum da destekliyor en.basindan.beri uyardi yurtdisinda sartlar gida kalitesi turkiye ile kiyasalanamaz illaki dogal yada yuzdeyuz dana etiyse dana etidir katkisizdir o acidan.sanslisin ama.turkiyede maaalesef hersey hile hurda uc kagit

Son düzenleme:
Mesela ben çok ünlü bir marka olmasına rağmen hastaneye kaldırıldım elaide

Kızlar yeni cicilerimiz tulumlar lcw indiriminden aynılarının babalar için olanlarını yapmışlar sweatshirt olarak babamıza da alacağız aynılarından takım gibi giyecekler inşallah Diğerleri uygun fiyatlı olduğu için aldım. Birde müslin örtü ve müslin bez. Artık kıyafet almayacağım ben kıyafetleri bitirdim kızlar. Geri kalan eksikleri alacağım. Bakım ürünleri, emzik biberon, bebek bezi, arabası vs.

yani hanimlar ne bileyim, hamileligimde hem saglikli besleniyorum, hemde tatlimdan da tuzlumdan da geri kalmiyorum. fastfood zincirlerinin bitanesini ozellikle cok seviyorum, asagi yukari iki haftada bir ordayim

buradaki doktorlar (almanya) beslenme konusunda bukadar ustelemiyorlar (yada benimki?). hatta benimki sanirim biraz rahat, hamilelik yogasina basliim mi diye sordugumda ‘yeni biseylere baslama, yada cokkkk az yorucu ise basla’ dedi haha. tam benim duymak istediklerimi soyluyor:))

neyse kizlar herkes kendini nasil huzurlu mutlu hissediyorsa oyle davranmali, sagliklar diliyorum bizede bebeklerimizede insallah!

cok guzelleeer, gule gule giysin! Soldaki tulumun uzerindeki yazi biraz enteresanmis haha...

cnm ben de arada tuketiyordum. o meshur zincirlerden birinden (zaten 2 taneler) gecen hafta pazar zehirlendim iste.... serumlar vs... bir daha yermiyim, tövbe.

Canım çok guzel yazmssn tavuk bile yemyrz köyden getrtryrz her zamanda kesmiyorlar o sebeple hindi etine döndük, et konusu ithal o kadar çok var ki babam eski kasap tandgi arkdslarna gidiyr bakyr kontrl edyr ben öyle gidip alyrm eti de artık babamin bile kimseye gözü kapalı güveni kalmadi et konsnda.

37 hafta ila 42 hafta arasi dogum zamani. Yani hesaplanan tarihten 3 hafta once 2 hafta sonra.
Az sarksa da başak olsa diyorum
hayırlısıyla inşallah ya gönlünce olsun benim oğlum da başak bu da başak olacak sarksa da erken de olsa değişmiyor nasıl ortada illa başak olacak.. Ama kızım 2 haftadan fazla gecikmişti zorla getirttik denebilir yani suni sancılarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…