Kızlar bahsettiğim bebek arabalarına baktım. 3model vardı aklımda. 1-Kraft Neon, Aslında en beğendiğim araba bu oldu. çok hafif, inanılmaz yer kaplamıyor. Tam bir baston. Fakat ana kucağı da takılabiliyor. Dümdüz yatıyor, normalde düz diye gösterdikleri arabalar düz olmuyor eğimli oluyor. Port bebe olarak kullanabilirsiniz böylelikle ana kucağı almadan. Normal arabalar kadar iskeleti geniş değil. Kapıdan masa arasından kaldırımdan geçerken zorlanmazsınız. Omzunuza takıp yürümeye devam edersiniz. Fakat benim boyum 1.80 kulp kısmı kısa gelmese de yürürken arka iki teker arasında bulunan demire adımlarım büyük olduğu için vuruyorum. Tabi baby varken daha sakin yürünüyordur belki tecrübeli anneler bilir. Tekrar denemek istiyorum bu arabayı. Boyum 10cm daha kısa oldaydı başka hiçbirşeye bakmazdım
2- baby&plus mustang, bu arabada inanılmaz hafif yine at omza gez modeli. Ana kucağı ile bir satılıyor. 1.200tl fiyatı aşırı uygun. Kullanıcı yorumları harika tek bir kusur bulan yok okuduğum kadarıyla. Çok az yer kaplıyor. Marka takıntısı olmayan kişiler tercih edebilir. Manevrası sürüşü çok hafif. Aynı zamanda port bebe özelliği var.
3-joie chrome, bu bebek arabası bir tık daha ağır fakat ağır dediğime bakmayın. Travel arabalara göre çok hafif kalıyor. Ana kucağı ayrı satılıyor. Kulp kısmı uzayabiliyor. Kullanımı çok kolay. Mustang modelinden aslında çokta farkı yok mustang daha sade-basit gözüküyor sadece.
Ay ne çok yazdım
okuyabilene bravo valla
fotoda ekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 2253189
Eki Görüntüle 2253187
Eki Görüntüle 2253186
Eki Görüntüle 2253192