2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Joıe chorme cok begendım. Ben taravel sıstem ıstemıyorum cok hantal ve yer kaplıyor sadece gosterıs ve bebekler rahat edemıyormus. 1400 lıra pusetı ıle. Daha dusmez galıba.
Yok canım düşmez, bugun fiyatların artacağını söylediler. Ama 1400olan fiyatta stok yok diye gördüm canım, ana kucağı dahil değil o fiyata sadece normal arabası var ana kucağını aytıca alıyorsun bu modelde

Kızlar araba olarak greentom reversible modeli hoş geldi bana da insta da kendi sayfasında fiyatlar diğer sitelerden daha uygun bu modeli bilen var mı acaba hafif gibi duruyor ama yakından görmedim henüz

nazah35 canm çok geçmiş olsun. Ben de iki gündür grip gibiyim gece burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Bol limon kivi, c vitamini almak lazım. 2 bardağa kadar ıhlamur içiyorum bugün bi tık daha iyi gibiyim. Allah şifa versin canm.
B bebegim-gel çok geçmiş olsun canm inşAllah bir daha yaşamazsın. Kan görünce insan nasıl bir hisse kapılıyor çok iyi biliyorum çok kötü bir duygum çok şükür bebeklerimiz bugünlere geldi Allah’a emanetler iyi düşünelim hep iyi olsun canm.

Yok ben hıcbır zaman bakmadan almam cunku yakınlarım aldı yırtık cıkmıs kuması parcası eksık suan parcası gelsın dıye beklıyolar. Bız gecen cıvıle baktık bı kacı guzeldı ebebege bakcaz bu ay ınsallah.

Canim valla sagolasin cok guzel.yazmissin 2 numara iyi gbi o zaman

Kızlar bende evde lazer aleti kullanıyorum. Zararı olmaz diye biliyorum ama doktoruna soran oldu mu hiç ben unutuyorum hep sormayı
Anladım canım bende banu çiftçiyi dinledim de zararı yok demişti. Milimetrik etki ettiği için. Philips lumea benimki çok memnunum 2 senedir kullanıyorum
Ben de kullanıyordum canım çok da memnundum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum. Emin olamadım Banu Çiftçi’yi ben de dinledim ama yine de kullanamadım aslında çok rahatlık oluyordu. Doktoruma da sormadım hiç. Doğumdan sonra kullanmaya devam edicem sanırım. BIrakınca tüyler geri geldi tabii bir de o var

Cok gecmis olsun canim Allah in izniyle bisey olmaz hem igne hem progestan.. tam korunakli

Bizim apartamnin asansoru devamli bozulduhu icin bana soyle tasimasi kolay bi araba lazim saglamindan tabii cpk agir araba alamam sanirim

Amin cnm çok şükür inşallah iyi olur sağlıkla kucagmza alırız

Bebişim hareketlerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz..benin soluma yerleşmiş hep orda hissediyorum en başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…