2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım tüy dökücü krem zararlı değil mi hamilelikte

Allah esirgesin canim. İlaclari duzenli kullan dinlen bolca.

Canim bende tüy dökücü krem cok zararli diye biliyorum

Kızlar bende evde lazer aleti kullanıyorum. Zararı olmaz diye biliyorum ama doktoruna soran oldu mu hiç ben unutuyorum hep sormayı

Çok.cok geçmiş olsun cnm..bol bol dua et allah korur inşallah.dualarımız seninle

Kızlar bende evde lazer aleti kullanıyorum. Zararı olmaz diye biliyorum ama doktoruna soran oldu mu hiç ben unutuyorum hep sormayı
Bende lazer epilasyona gittim cnm..şuan o derdim yok seanslarım hamile kalmadan önce bir iki ay önce bitmişti.. benim dr um genital için değil ama bacak için izin vermişti..ama lazere gittiğim yer bacak da olsa dr izin bile verse yapmıyor.. (BU arada kullandığın aletin markası nedir acaba bende düşünüyorum almayı kalan tek tük ler icin..konuyla pek alakası yok ama)..

Canim gönlünü ferah tut ben 3 kez hastaneye yattim kanamadan dolayi hep düşük tehlikesi dedi cok şükür şimdiye kadar birsey olmadi icin rahat olsun bebeginle konuş Allahin izniyle birsey olmaz

Anladım canım bende banu çiftçiyi dinledim de zararı yok demişti. Milimetrik etki ettiği için. Philips lumea benimki çok memnunum 2 senedir kullanıyorum

Çok sağol cnn senin demi kan geldi neden olduğu belli değil demi. Inşallah bir an önce geçer çok zor gercekten evet prolutan yok onun yerine progestan aldm mecbur progestan fitil de verdi. Bende bidaha gitmem ztn okadr zor buldm kaybetme korkusuyla yaşıyorum. Sende tüy dökücü krem yerine jilet kullan cnm krem kimyasal ya zarar verebilir cnm dikkat et bence

Canim gönlünü ferah tut ben 3 kez hastaneye yattim kanamadan dolayi hep düşük tehlikesi dedi cok şükür şimdiye kadar birsey olmadi icin rahat olsun bebeginle konuş Allahin izniyle birsey olmaz
Bi sebep söylemiyorlar dmi kanama olunca direk düşük riski diyolar inşallah cnm hep dua edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…