2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnm iki tane sağlı sollu girisiyorlar ama genelde sol tarafa çok vuruyorlar birde haftasonu aşırı kasik agrım oldu durup durup birden sancı vuruyordu enfeksiyon kapmisim oyle dedi doktor ablamiz garip olan sancı vurduğu an dahada hareketleniyordular onlarda rahatsız oluyordu sanırım sancidan

Saol cnm sanada gec
sadece ihlamaura izin var cnm. o da gunde 2 fincan. icine zencefil, zerdecal, cubuk tarcin, havlucan atip kaynatiyorum. suzup icine bal, karabiber, limon ekliyorum.
Bugün elma ayva limon kaynattım içtim yarında ihlamurlu yapayim ay ins ıyi gelir

Arkadaşlar ben 4 gün önce bebeğimi hissettim solda damar atar gibi ama siz hergun hissediyomusunuz yoksa benim gbi 4 5 günde bir mi hissediyosunuz endişelenmem lazimmi yoksa normalmi suanlik

Seni son aylarda düşünemiyorum çift taraflı vay haline

Arkadaşlar ben 4 gün önce bebeğimi hissettim solda damar atar gibi ama siz hergun hissediyomusunuz yoksa benim gbi 4 5 günde bir mi hissediyosunuz endişelenmem lazimmi yoksa normalmi suanlik
Kaç haftaliksin canım.. özellikle 20 den sonra daha sık hissediyorsun..benim dün ve bugün çok farklı mesela..bugün maşallah hiç durmuyor

cumleten gunaydınlar,

calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslara sevgiler

tum guzel mesajlara tesekkur ederim amniyosentez ile alakalı. eksik olmayın...

Nilses darısı basımıza:) guzel gecmesi ne iyi olmus.

B bebegim-gel cok cok gecmis olsun. insallah kolaylıla gecer bu durum, icini ferah tutmaya calıs. bir telaseni atlat da agda ile bir alakası var mıymıs? acayip merak ettim? yazarsan memnun olurum.

sumak85 iclalcigim, joker de acayip bir indirim var. ikimizinde favori arabasıydı oyle kalmıs aklımda. 849 tl su an. babaanne alır diyordum, cok da ayıbıma gidiyor simdi telefon acıp indirim varmıs demek. sanırım kendim alacagım bugun. sen ne yapacaksın? bilgin olsun istedim indirimden.

I ikuayko ilkecigim tebrik ederim hissetmissin:)

ben hala hissetmiyorum bu arada. dun aksam konser vardı okulda, ellerim gobisimde, arkada sesler, ortam gayet romantik, yok! dikkat kesildim oldukca, ıhh ıhhh zerre hissetmiyorum henuz...

gunumuz guzel gecsin dilerim

Canım bizim var litewayimiz hala saglam.cok şükür rengi mavi artık idare edecek kızımız sana hayirli olsun şimdiden. Bi park yatak alicam büyük eşya olarak onuda kraftin north modelini düşünüyorum gri renk içime sindi ki
Onu alacağım haziran gibi insallah

ben markasini bilmiyrm.ama haftasonu joker de gezerken teshir park yataklari yari yariya indirmislerdi fiyat olarak. 900tl imis 450 ye indirmisler.

Bebişim hareketlerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz..benin soluma yerleşmiş hep orda hissediyorum en başından beri
Benimde solda. Hep o tarafta kasığımda hissediyorum hareketini Anneme söylediğimde benimde çocuklarım hep solda yatardı dedi. Acaba o da mı benzeyen şeylerden diye düşünüyorum.

ediversin cimcime canım ne olacak renk ile:) ne guzel saglammıs. o kısmı anlamamısım sanırım. ben verdim cocukların arabalarını, el mecbur alacagım. sey diyecegim sana; simdi bu litewayler 2 / 3 boyle model model ya, bakıyorum hatta inceledik esimle magazada ben arada major bir fark goremedim. jokerin indirimdeki liteway 3. seninki de bu model mi idi canım? siparis etmeden once suna dikkat et diyecegin bir husus var mı?

musait oldugunda yazarsan sevinirim.

ben markasini bilmiyrm.ama haftasonu joker de gezerken teshir park yataklari yari yariya indirmislerdi fiyat olarak. 900tl imis 450 ye indirmisler.

bende bu haftasonu iki avm dolastım ruzgar. e bebekler jokerler bakılacak incelenilecek sorulacak sorularımız da vardı. satıcılar da dedi, flash indirim yapıyoruz her magazada ayrı ayrı diye..

haftasonu cok cok guzel magaza ici indirimler oluyor, oluyor da gezmek gerek. iki cocukla; benimkiler hic sevmez avm ici dolasmasını... bana da fenalık geliyor, el mecbur gecen hafta sonu su avent indirimi ve gebe pantolonu icin gittik maaile. ama eve bir geldik resmen canımız cıkmıs! ne alakaysa marketten sacma sapan seyler de atmısız sepete. canınız cekmesin; cig kofte, yok profiterol, bir de avokado. hic alakası olamayan seyler. sinir oluyorum boyle olunca da:) bunları hangi ara attık sepete bilmiyorum eve gelince oturduk bir de bunun uzerine dusunduk esimle:)

sen nasılsın ruzgar? yakalmısken sorayım? iyi misin canım?

Merhabalar kızlar.
İşler, sınavlar derken neredeyse hiç bakamıyorum size.
Hep birlikte ne de güzel büyüyoruz
İlk başta kalp atışı, bulantı derken bebek arabası, bugün çok hareket ediyor muhabbetleri başladı
Allah hepimizi olumsuzluklardan korusun..

Ben henüz hala hiç hissedemedim.
23. haftaya kadar hissetmeme durumu olabiliyormuş.
Bir sıkıntı yoktur, vaktini bekle diye telkin ediyorum kendimi

Benimki liteway complete olan 5-6 yil once alındığı için biz hic tercih etmedik ama chicco oto koltuguyla beraber kullanılıyor. Arkası zaten yatay pozisyona geldiği için ihtiyac olmuyor bence.icine bi alt açma benzeri bisey koyuyordum ben rahat oluyordu. Senide dediğin gibi 2-3 çok bi fark göremedim ben .hayırlı olsun şimdiden

Günaydın kizlarrrrrrr
Ben bisey farkettim bu karinda kemik varya benim orasi çukur gibi kalmis yanlari şişmiş korktum anlatamadim biliyorum garigarip gorunuyor kemilerin yanlari çukur cizgi kalmis

Sen naptın cnm yazmadın nasıl geçti ayrıntılı umarım herşey yolundadır
canım günaydın bilgisayardan girip yazdığım için geç oluyor, bugün işe geldim şimdi gördüm mesajı.
bakırköy sadi konuk'da yaptırdım 13.30 da girdim muayene ye herşey yolunda gözüktü çok şükür.
yaklaşık 15-20 dk sürdü.
aletleri vs oldukça eski, verdikleri raporu kendi doktoruma gönderdim bakan göz önemli aletleri sorun etme dedi.
Ayrıca devlet hastanesi tecrübeli oluyor demişti, sende bunu göz önünde bulundurarak gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…