Göbek deliğimin hemen altı, en ortada canımBebişim hareketlerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz..benin soluma yerleşmiş hep orda hissediyorum en başından beri
Saol cnm sanada gecnazah35 canm çok geçmiş olsun. Ben de iki gündür grip gibiyim gece burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Bol limon kivi, c vitamini almak lazım. 2 bardağa kadar ıhlamur içiyorum bugün bi tık daha iyi gibiyim. Allah şifa versin canm.
B bebegim-gel çok geçmiş olsun canm inşAllah bir daha yaşamazsın. Kan görünce insan nasıl bir hisse kapılıyor çok iyi biliyorum çok kötü bir duygum çok şükür bebeklerimiz bugünlere geldi Allah’a emanetler iyi düşünelim hep iyi olsun canm.
Bugün elma ayva limon kaynattım içtim yarında ihlamurlu yapayim ay ins ıyi gelirsadece ihlamaura izin var cnm. o da gunde 2 fincan. icine zencefil, zerdecal, cubuk tarcin, havlucan atip kaynatiyorum. suzup icine bal, karabiber, limon ekliyorum.
Seni son aylarda düşünemiyorum çift taraflı vay halineBnm iki tane sağlı sollu girisiyorlar ama genelde sol tarafa çok vuruyorlar birde haftasonu aşırı kasik agrım oldu durup durup birden sancı vuruyordu enfeksiyon kapmisim oyle dedi doktor ablamiz garip olan sancı vurduğu an dahada hareketleniyordular onlarda rahatsız oluyordu sanırım sancidan
Kaç haftaliksin canım.. özellikle 20 den sonra daha sık hissediyorsun..benim dün ve bugün çok farklı mesela..bugün maşallah hiç durmuyorArkadaşlar ben 4 gün önce bebeğimi hissettim solda damar atar gibi ama siz hergun hissediyomusunuz yoksa benim gbi 4 5 günde bir mi hissediyosunuz endişelenmem lazimmi yoksa normalmi suanlik
Böyle kayıt mı oluyorduBeni de 1. Sayfaya kaydeder misiniz
Yaş 33
Adet tarihi:23.11.2018
Doğum tarihi: 30.08.2019
1. Bebek
Bursa
64 kg
Dün 20. Haftama girdim kıpır kıpır ondan önce pek hissetmiyordum. Hissettikçe heyecan daha da artıyorKaç haftaliksin canım.. özellikle 20 den sonra daha sık hissediyorsun..benim dün ve bugün çok farklı mesela..bugün maşallah hiç durmuyor
Canım bizim var litewayimiz hala saglam.cok şükür rengi mavi artık idare edecek kızımızcumleten gunaydınlar,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdeki arkadaslara sevgiler
tum guzel mesajlara tesekkur ederim amniyosentez ile alakalı. eksik olmayın...
Nilses darısı basımıza:) guzel gecmesi ne iyi olmus.
B bebegim-gel cok cok gecmis olsun. insallah kolaylıla gecer bu durum, icini ferah tutmaya calıs. bir telaseni atlat da agda ile bir alakası var mıymıs? acayip merak ettim? yazarsan memnun olurum.
sumak85 iclalcigim, joker de acayip bir indirim var. ikimizinde favori arabasıydı oyle kalmıs aklımda. 849 tl su an. babaanne alır diyordum, cok da ayıbıma gidiyor simdi telefon acıp indirim varmıs demek. sanırım kendim alacagım bugun. sen ne yapacaksın? bilgin olsun istedim indirimden.
I ikuayko ilkecigim tebrik ederim hissetmissin:)
ben hala hissetmiyorum bu arada. dun aksam konser vardı okulda, ellerim gobisimde, arkada sesler, ortam gayet romantik, yok! dikkat kesildim oldukca, ıhh ıhhh zerre hissetmiyorum henuz...
gunumuz guzel gecsin dilerim
ben markasini bilmiyrm.ama haftasonu joker de gezerken teshir park yataklari yari yariya indirmislerdi fiyat olarak. 900tl imis 450 ye indirmisler.Canım bizim var litewayimiz hala saglam.cok şükür rengi mavi artık idare edecek kızımızsana hayirli olsun şimdiden. Bi park yatak alicam büyük eşya olarak onuda kraftin north modelini düşünüyorum gri renk içime sindi ki
Onu alacağım haziran gibi insallah
Benimde solda. Hep o tarafta kasığımda hissediyorum hareketiniBebişim hareketlerini hisseden anneler ne tarafta hissediyorsunuz..benin soluma yerleşmiş hep orda hissediyorum en başından beri
Canım bizim var litewayimiz hala saglam.cok şükür rengi mavi artık idare edecek kızımızsana hayirli olsun şimdiden. Bi park yatak alicam büyük eşya olarak onuda kraftin north modelini düşünüyorum gri renk içime sindi ki
Onu alacağım haziran gibi insallah
ben markasini bilmiyrm.ama haftasonu joker de gezerken teshir park yataklari yari yariya indirmislerdi fiyat olarak. 900tl imis 450 ye indirmisler.
Çok tatlılar güle güle taksın kuzuEki Görüntüle 2253229 minnak kızlara minnak bandanalar ordum nasıl olmuş annelerim :)
Benimki liteway complete olan 5-6 yil once alındığı içinediversin cimcime canım ne olacak renk ile:) ne guzel saglammıs. o kısmı anlamamısım sanırım. ben verdim cocukların arabalarını, el mecbur alacagım. sey diyecegim sana; simdi bu litewayler 2 / 3 boyle model model ya, bakıyorum hatta inceledik esimle magazada ben arada major bir fark goremedim. jokerin indirimdeki liteway 3. seninki de bu model mi idi canım? siparis etmeden once suna dikkat et diyecegin bir husus var mı?
musait oldugunda yazarsan sevinirim.
canım günaydın bilgisayardan girip yazdığım için geç oluyor, bugün işe geldim şimdi gördüm mesajı.Sen naptın cnm yazmadın nasıl geçti ayrıntılı umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?