gecmis olsun cnm. atesin yukselirse ilik dus almayi unutma ama basini islatmadan..Arkadaşlar felaket şekilde grip oldum neler önerirsiniz nasıl atlatirim
Ilk kanamamda kanama alani vardi ama sonrakilerde hicbir sebeb görünmüyordu hatta ankarada detayli ultrasonda doktor hic vajinal muayene oldunmu dedi hayir deyince nasil olur kanamanin bebekle alakasi yok senin düşük riskinde yok erken doğum riskinde yok bir daha kanama olursa söyle vajinal ultrason yapsin sebebi baska dedi eger acilma yoksa plesanta rahim agzinda degilse suyuda iyiyse korkma dedi ama benim doktorum mesrla hic aciklama yapmadı kanamam var dedim bakti hersey yolunda ama düşük riski var yatman gerekiyor dedi gönlünü ferah tut eger kahverengi akintin olursa korkma kanama bitti kalan kalintilar çıkıyor demekBi sebep söylemiyorlar dmi kanama olunca direk düşük riski diyolarinşallah cnm hep dua edyrm
Amin cnm sağol. Çok sıktım kendimi kastım bayağ ondan olmuş olabilirGeçmiş olsun canım allah yardım etsin bişeycik olmaz inşallah. Ağdayla ilgili bi durum mu acaba yoksa öyle mi denk geldi
Ihlamur iciliyormu cnm bitki çayları yasak dye biliyorum amagecmis olsun cnm. atesin yukselirse ilik dus almayi unutma ama basini islatmadan..
ihlamur icebilirsin.
cok kotu hissedersen de dr.jnla gorus cnm.
Cnm çok geçmiş olsun canm ağda yaptırma bi dönem jiletle idare et kasılma yapıyor ağda dinlen yat biran önce geçer sakın stres yapmaAmin cnm sağol. Çok sıktım kendimi kastım bayağ ondan olmuş olabilirrahimde kesede kanama yok dedi doktr ama yinede kan olunca düşük riski diyolar hemen
Anladm cnm vajinal ultrason bakılmadı bugün ama kan bildiğin kırmızıydı kahve değil inşallah bidaha gelmez Allah korusun bebeklerimiziIlk kanamamda kanama alani vardi ama sonrakilerde hicbir sebeb görünmüyordu hatta ankarada detayli ultrasonda doktor hic vajinal muayene oldunmu dedi hayir deyince nasil olur kanamanin bebekle alakasi yok senin düşük riskinde yok erken doğum riskinde yok bir daha kanama olursa söyle vajinal ultrason yapsin sebebi baska dedi eger acilma yoksa plesanta rahim agzinda degilse suyuda iyiyse korkma dedi ama benim doktorum mesrla hic aciklama yapmadı kanamam var dedim bakti hersey yolunda ama düşük riski var yatman gerekiyor dedi gönlünü ferah tut eger kahverengi akintin olursa korkma kanama bitti kalan kalintilar çıkıyor demek
Çok sağol cnm yok bidaha yaptrmam çok korktm inşallah geçer. Sanada geçmiş olsn ıhlamur içebilirsin günde bir fincan bisey olmazCnm çok geçmiş olsun canm ağda yaptırma bi dönem jiletle idare et kasılma yapıyor ağda dinlen yat biran önce geçer sakın stres yapma
Çok geçmiş olsun.. Atlatırsın inşallah hemencecik.. limon sık her şeye ıhlamur demle limon sık iç çorbana limon sık iç yemeğine dikkat et güçten düşme dinlen bol bol ballı zencefil de boğazımı açıyordu günde bir kere tüketmeye bak derimArkadaşlar felaket şekilde grip oldum neler önerirsiniz nasıl atlatirim
Ayy saol canm denicem hepsini ne beter bişey bunazah35 gecmis olsun canim bol.sıvı limon portakal suyu kivi elma c vitamini yogurt kefir corba tavuk suyu bal zencefil su mutlaka ic dinlenceksin uzancaksin ben bunlarla atlattım
Saol canm ben bitki çayları içilmez sanıyordum ıhlamuru denicem şimdiÇok sağol cnm yok bidaha yaptrmam çok korktm inşallah geçer. Sanada geçmiş olsn ıhlamur içebilirsin günde bir fincan bisey olmaz
Saol canm simdi tek tek denicem ins bir an önce geçerÇok geçmiş olsun.. Atlatırsın inşallah hemencecik.. limon sık her şeye ıhlamur demle limon sık iç çorbana limon sık iç yemeğine dikkat et güçten düşme dinlen bol bol ballı zencefil de boğazımı açıyordu günde bir kere tüketmeye bak derim
Tamm cnm saol bende o markadan yanaydimAnladım canım bende banu çiftçiyi dinledim de zararı yok demişti. Milimetrik etki ettiği için. Philips lumea benimki çok memnunum 2 senedir kullanıyorum
Gözün aydın canım darısı biz yaptirmayanlara insallahKızlar bu arada dua eden herkese çok teşekkürler. Ayrıntılı ultrasonum çok iyi geçti şükür bi sıkıntı yokmuş bunu da atlattım allahın izniyle
Sen naptın cnm yazmadın nasıl geçti ayrıntılı umarım herşey yolundadırtamam canım birazdan gideceğim bilgi veririm inşallah iyi haberlerle çıkarım :)
sadece ihlamaura izin var cnm. o da gunde 2 fincan. icine zencefil, zerdecal, cubuk tarcin, havlucan atip kaynatiyorum. suzup icine bal, karabiber, limon ekliyorum.Ihlamur iciliyormu cnm bitki çayları yasak dye biliyorum ama
Bundan sonra sıkı takip edecgm seniKızlar bahsettiğim bebek arabalarına baktım. 3model vardı aklımda. 1-Kraft Neon, Aslında en beğendiğim araba bu oldu. çok hafif, inanılmaz yer kaplamıyor. Tam bir baston. Fakat ana kucağı da takılabiliyor. Dümdüz yatıyor, normalde düz diye gösterdikleri arabalar düz olmuyor eğimli oluyor. Port bebe olarak kullanabilirsiniz böylelikle ana kucağı almadan. Normal arabalar kadar iskeleti geniş değil. Kapıdan masa arasından kaldırımdan geçerken zorlanmazsınız. Omzunuza takıp yürümeye devam edersiniz. Fakat benim boyum 1.80 kulp kısmı kısa gelmese de yürürken arka iki teker arasında bulunan demire adımlarım büyük olduğu için vuruyorum. Tabi baby varken daha sakin yürünüyordur belki tecrübeli anneler bilir. Tekrar denemek istiyorum bu arabayı. Boyum 10cm daha kısa oldaydı başka hiçbirşeye bakmazdım
2- baby&plus mustang, bu arabada inanılmaz hafif yine at omza gez modeli. Ana kucağı ile bir satılıyor. 1.200tl fiyatı aşırı uygun. Kullanıcı yorumları harika tek bir kusur bulan yok okuduğum kadarıyla. Çok az yer kaplıyor. Marka takıntısı olmayan kişiler tercih edebilir. Manevrası sürüşü çok hafif. Aynı zamanda port bebe özelliği var.
3-joie chrome, bu bebek arabası bir tık daha ağır fakat ağır dediğime bakmayın. Travel arabalara göre çok hafif kalıyor. Ana kucağı ayrı satılıyor. Kulp kısmı uzayabiliyor. Kullanımı çok kolay. Mustang modelinden aslında çokta farkı yok mustang daha sade-basit gözüküyor sadece.
Ay ne çok yazdımokuyabilene bravo valla fotoda ekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 2253189 Eki Görüntüle 2253187 Eki Görüntüle 2253186 Eki Görüntüle 2253192
Joıe chorme cok begendım. Ben taravel sıstem ıstemıyorum cok hantal ve yer kaplıyor sadece gosterıs ve bebekler rahat edemıyormus. 1400 lıra pusetı ıle. Daha dusmez galıba.Kızlar bahsettiğim bebek arabalarına baktım. 3model vardı aklımda. 1-Kraft Neon, Aslında en beğendiğim araba bu oldu. çok hafif, inanılmaz yer kaplamıyor. Tam bir baston. Fakat ana kucağı da takılabiliyor. Dümdüz yatıyor, normalde düz diye gösterdikleri arabalar düz olmuyor eğimli oluyor. Port bebe olarak kullanabilirsiniz böylelikle ana kucağı almadan. Normal arabalar kadar iskeleti geniş değil. Kapıdan masa arasından kaldırımdan geçerken zorlanmazsınız. Omzunuza takıp yürümeye devam edersiniz. Fakat benim boyum 1.80 kulp kısmı kısa gelmese de yürürken arka iki teker arasında bulunan demire adımlarım büyük olduğu için vuruyorum. Tabi baby varken daha sakin yürünüyordur belki tecrübeli anneler bilir. Tekrar denemek istiyorum bu arabayı. Boyum 10cm daha kısa oldaydı başka hiçbirşeye bakmazdım
2- baby&plus mustang, bu arabada inanılmaz hafif yine at omza gez modeli. Ana kucağı ile bir satılıyor. 1.200tl fiyatı aşırı uygun. Kullanıcı yorumları harika tek bir kusur bulan yok okuduğum kadarıyla. Çok az yer kaplıyor. Marka takıntısı olmayan kişiler tercih edebilir. Manevrası sürüşü çok hafif. Aynı zamanda port bebe özelliği var.
3-joie chrome, bu bebek arabası bir tık daha ağır fakat ağır dediğime bakmayın. Travel arabalara göre çok hafif kalıyor. Ana kucağı ayrı satılıyor. Kulp kısmı uzayabiliyor. Kullanımı çok kolay. Mustang modelinden aslında çokta farkı yok mustang daha sade-basit gözüküyor sadece.
Ay ne çok yazdımokuyabilene bravo valla fotoda ekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 2253189 Eki Görüntüle 2253187 Eki Görüntüle 2253186 Eki Görüntüle 2253192
Amin canim. hepiniz güzel guzel haberlerle gelin insallahGözün aydın canım darısı biz yaptirmayanlara insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?