2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben o kadar telaslandimki dedim bu ne bebek olamaz zaten tekme yok bisey yok gece gece korkudan oldum gittim sabah kadin dogumun aciline falann doktor anlatinca baya bi sok olmustum kesinlikle dedigin gbi zaten hamilelikten sonra insanin hayranligi daha da artiyo aklin sinirlarini zorluyo

A
Aaaaa çok şaşırdım. Ben de hissetmiş hatta buraya da yazmıştım çocuğun kafasını ittirdim galiba diye
ya ne kadar değişik

Hayırlı kandiller kızlar.

MaşAllah annesi, ne de güzel gülmüş yaa. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi.
Uykusuz geceleri,bebelerin gaz sancılarını konuşacağımız güzel sağlıklı günleri de görelim inşAllah.

Benim gibi ilk hamileligi olan hanimlar;

Simdi hareket etti etmedi derdindeyiz de ilerde kaburgami avucladi, omurgami tekmeledi diycez, hazır mıyız?
Beyin error ben de zaten korkarim.muhtemelen dusunsene hareket eden bir canli suan gaz gibi baloncuk anlamiyorum da o.zaman korkcam sanki.haha h

Çok saol cnm inşallah bidaha olmaz kan gelmedi bugn ama hala tedirginim tabi. Kanama olduğu için doktr direk düşük riski dedi ama adayla ilgisi varmı bilmiyorm ben çok kastım ağda yapilirken tabiki etkisi olabilir B bilgevisne

doktora sormadan temizleme jelini kullanma. enfeksiyonu gecireceksin diye mantarla ugraşmak zorunda kalabılırsın. hamile olmadığım zamanda bile doktorum önermiyor ph dengesini bozarsın diyor. doktoruna danış öyle kullan jeli

Benim gibi ilk hamileligi olan hanimlar;

Simdi hareket etti etmedi derdindeyiz de ilerde kaburgami avucladi, omurgami tekmeledi diycez, hazır mıyız?
Valla dusunemiyorum surekli zaten bi sok oluyorum her doktorun dedigine cocugun hareketine burasi temmuz basindan itibaren iyce cosacak zaten bu nisan mi sancim tuttu bebe mi geliyo vs adrenalin dolu bir ay olacak

Beyin error ben de zaten korkarim.muhtemelen dusunsene hareket eden bir canli suan gaz gibi baloncuk anlamiyorum da o.zaman korkcam sanki.haha h
Benden duymuş olma da ayvayi yedik

Valla dusunemiyorum surekli zaten bi sok oluyorum her doktorun dedigine cocugun hareketine burasi temmuz basindan itibaren iyce cosacak zaten bu nisan mi sancim tuttu bebe mi geliyo vs adrenalin dolu bir ay olacak
Gecen nisan annelerini okudum biraz, kimi subat sonu dogurmus kimi sezeryana gidiyorum deyip dua istemis kimi 40 haftayı doldurmuş nişan geldi gelmedi vs
Çok eglenecegiz. Hic bilmedigimiz sularda yuzuyoruz ahah

Aynen katılıyorum

Bu arada genel bir uyari yapayım;

Genital bölge temizleyiciler ph dengesini bozup sorunlara neden olabilir. Kafamiza göre alıp kullanmayalim. Riskli şeyler. Belli bakterilerin vucudumuzda yaşaması lazım zaten.

Bir de günlük ped. Seneler onceden kullanirdim. Ancak bunlar hava almasini engelleyip akintiyi arttirir. Uzun yıllardır sabah veya akşam camasirimi degistiririm. Laylonlu (!) Camasirlar yerine pamuklu kullanalim. Hamilelikte akıntı oluyor diye sakın günlük ped kullanmayalim. Gerektigince degistirelim yeter. Süreklilik de yeni alıp cok zaman kullanmam zaten.

Hatta yikamadan sonra utulemek de bir seçenek. Ben kurutma makinası kullaniyorum (yaşasın kedi tüyü) nasılsa.

Evet paranormal activity tadinda gunler

amjn cnm. hepimizin super gecsin.
gecmis olsun. korkma geciyor cnm.
jeli kullanmamani tavsiye ederim. arkadaslar da dedi. dr.lar bana beyaz sabun dahi degdirme. sadece su ile dusta yikaman yeterli demisti. ph dengesini bozuyor o jeller cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…