2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki canım yapan dr nasıldı ilgiliymiydi..yorum falan yaptım o.. kimisi hiç açıklama yapmadan kendi kendine bakıyor uyuz oluyoruz ağızlarından zar zor bi kelime aliyorsun..birde son olarak içeri tek mi girdin eşini falan aliyormu..hiç tek giresim yok nedense kötü bisey duymaktan korkuyorum..ayhh ne çok soru sordum

Canım doktor konuştu baya anlattı ne yapacağını neye baktığını açıkladı.
benim görebileceğim bir ekran yoktu, bende görmek istiyorum dedim bana doğru ekranını çevirdi vs... yani iletişime açıktı :) ama eşimi almadılar dışarda bekledi çok sinir bir durum bu niye almıyorsunuz dedim, iki hasta birden alıyoruz odaya diyor. Tam devlet hast mantığı ...
Korkma canım endişelenme gönlünü ferah tutmaya bak, yanında biri olursa daha rahat olursun haklısın.

kızlar benim bebiş epey büyüdü gibi hissediyorum tekmeler bayagi sertlesmeye basladi. gümbür gümbür ben burdayim annecim der gibi. Aksamlari yemekten sonra uzanip oylece karnimi izliyorum bir iniyor bir cikiyor arada pıt ediyor onceki haftalara gore sanki hareketleri daha da hissedilir oldu.

aynısını bende hissedip çok endişelenmiştim sizinle aynı haftalarda :)
sonra doktoruma anlattım o da aynısını söyledi endişelenme dedi, ama gerçekten çok tuhaf bir histi 2-3 kez oldu :) hayranımmmm....

geçmiş olsun. inşallah birşeyi yokur sandece endişe olarak kalır. illaki amniyosentez mi yapılmalı? kan da bebeğin dna sı incelenebiliyor artık daha detaylı testler var NIPT testi gibi hemen kötüyü de düşünme sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın inşallah

Canım çok geçmiş olsun kuzucuğa

İnşallah hiçbişey de yoktur herkese de öyle diyorlar bu sonuçlar yüzdelikbildiğim kadarıyla rabbim sağlık versin inşallah..

Canım etiket yok ama bana sordun sanirim . Once tek aldi beni 20 dk falan bakti her baktigi yeri anlatti bana bu eli bu dudagi bu böbregi vs diye sonra bebek pozisyon degistirsin diye birseyler ye dolas gel dedi. Ikinci girişimde esimle girdik yine her yere bakti ve tekrar anlatti hepsini :)

evetttt. biz de sonunda tekmemizi disariya gosterir hale geldik ... babaya da vurduk bir guzel
darisi bekleyen guzellere...

Kızlar , dün sabah yataktan kalkarken öksürük tuttu beni, öksürürken kasıklarıma kramp girdi. O andan beri oturup kalkarken ve yürürken karnım ve kasıklarım bıçak kesmiş gibi ağrıyor. Düne göre azalmış olsa da bugün de yürürken ağrıyor.

Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Gün boyu hareketlerini tekmelerini hissederdim hiç durmazdı adeta ama 2 gündür hiçbir şey yok. Endişelenmeli miyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…