2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Parmak arası terlik düşünüyorum açıkçası. geçen lohusa terliklerinin de parmak arası modelini gördüm süslü püslü bana pek hitap etmedi

Canım moralini bozma kaç çıktı sonucun ? Ben gecen hafta yaptırdım yaş 41 benim de. Yaptırmak çok kolay ben ilk kızımda da yuksek risk çıktıgı için yaptırmıştım o zaman 33 yaşındaydım. Hızlı fish testi iste yaptırırsan ben yaptırıp bilmek istedim. 1/97 di bu gebeliğimde hızlı fish test sınucunu alıp rahatladık şimdi asıl sonucu bekliyoruz.

Bana çok süslü geliyorlar, ben almayacağım o yüzden. Normal zamanda da giyebileceğim bir terlik alırım ya da evdekilerden götürürüm.

ben ilk kızımda 2011 nisan annesiydim ben dahil çoğumuz mart annesi olduk :))))
Hatta grup konumuzu acan arkadaşımız ilk doğum yapmıştı 35 haftalık. Çok da sağlıkydı çok şükür şimdi kocaman oldular ...Darısı bizlere sağlıkla ...

Çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ağda sırasında neden kanama oldu çok mu kastın kendini acaba? Bebişin sağlıkla gelecek inşallah içini rahat tutmaya çalış gerilmemeliyiz bu dönemde

cnm daha buyuk haftalarda olsan kesin endise et derdim. mutlaka her gun hissetmelisin derdim. ama bu haftalarda bilemedim. icin rahat etmezse ya dr.una danis cnm ya da saglik ocagina ugrayip kalp atisini dinle.
ben almayacagim cnm. normal sevdigim bir model alirim diye dusunuyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ağda sırasında neden kanama oldu çok mu kastın kendini acaba? Bebişin sağlıkla gelecek inşallah içini rahat tutmaya çalış gerilmemeliyiz bu dönemde
Çok sağol cnm inşallah Allahm korusun bebeklermzi evet çok kastım kendmi bide kan gelince çok kötü oldum stresten kas kati kesildi karnım stres dha çok etkili o yüzden rahat olmaya calisyirm

Kızlar bende evde lazer aleti kullanıyorum. Zararı olmaz diye biliyorum ama doktoruna soran oldu mu hiç ben unutuyorum hep sormayı
Canım lazerin normal(gebe olmayan) insan için bile uzun vadeli sonuçları bilinmiyor. Bence hamilelikte böyle şeylere dikkat etmek daha doğru olur. Işın alıyorsun sonuçta ve bebek de maruz kalıyor olabilir. Nedense lazer beni çok korkutuyor. Ablam yeğenime çocuk sahibi olmadan lazer yaptırmasın diye izin vermiyor. Yumurtalıkları bile Işın alsın istemiyor. Bir ispatı var mı bilmem ama nedensiZ kısırlık tedavisi lazer olanlar arasında çok oluyor demişti.

bende 2011 nisan annesiydim şimdi ağustos annesi :)

Benim gorumcem sponsorum, çoğu eşyasını getirdi sağ olsun. Lohusa terlikleri de bunlara dahil o kullanmamis. Ben yüksek ihtimal kendi terliklerimle gider onları da bavula atarım. Yaslandikca bir süslü olma hali geldi bana Koyu renk gecelik ve pijama almak istiyorum, kanama olacak diyor herkes bir de göründü görünmedi ugrasmayayim. Gönlümden de Fransız dantelleri gecmiyor degil ahah

2 gundr benimki de sakin,tam ay bisey oldu ccocuğa diyrm(Allah korusun)tepikliyor.
Allah korusn bisey olsa baska belirtiler olur.
İcin rahat etmeze bi saglk ocağında dınlet cnm kalp atısını.

@gaye201
İnşallah hiçbişey de yoktur herkese de öyle diyorlar bu sonuçlar yüzdelikbildiğim kadarıyla rabbim sağlık versin inşallah..

Icin rahat etsin bence bi sağlık ocağına git kalp atışı dinlet canım bir sey yoktur Allahin izniyle . Bu dönemde bazen hissedilmeyebilir.

Herkese hayırlı kandiller güzel anneler❤ Bugün zincirlerimi kırdım yattığım yerden bi kaç bişey aldım Bu çanta hoşuma gitti kullanışlı olacağını düşünüyorum inşallah da öyle olur Birde bebek bakım seti aldım içinde burun aspiratörü ateş ölçesi tarak saç fırçası tırnak makası ve törpüsü mevcut bi arkadaşım tavsiye etti bende tek tek almaktansa böyle daha uyguna geliceğini düşündüm

Şimdilik haftamiz erken. Birkac gun hissetmeyebiliriz. Oksurunce, hapsirinca bana da agri giriyo. Rahim kaslari aniden hareket ettigi icin. Bence endiselenecek bir sey yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…