Hayırlı olsunArkadaşlar hayırlı kandiller hepinize. Bugün eğitim sonrası müslin dedgnz örtülere bakayım derken cok kucuk geldi boyutlari almadm 65×65ti. 2 parca bisey alabldm bebeğime sonundaEki Görüntüle 2253408
Parmak arası terlik düşünüyorum açıkçası. geçen lohusa terliklerinin de parmak arası modelini gördüm süslü püslü bana pek hitap etmediKızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Kızlar moralim çok bozuk. Dörtlü tarama testim biraz yüksek çıkmış. Doktor amniyosentez teklif edecek. 35 inden sonra birçok kadında yüksek çıkar dedi ama korkuyom 37 yaşındayım. Varmı benim gibi olan
Bana çok süslü geliyorlar, ben almayacağım o yüzden. Normal zamanda da giyebileceğim bir terlik alırım ya da evdekilerden götürürüm.Kızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Benden duymuş olma da ayvayi yedik
Gecen nisan annelerini okudum biraz, kimi subat sonu dogurmus kimi sezeryana gidiyorum deyip dua istemis kimi 40 haftayı doldurmuş nişan geldi gelmedi vs
Çok eglenecegiz. Hic bilmedigimiz sularda yuzuyoruz ahah
Çok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ağda sırasında neden kanama oldu çok mu kastın kendini acaba? Bebişin sağlıkla gelecek inşallah içini rahat tutmaya çalış gerilmemeliyiz bu dönemdeSlm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ben pek iyi değilim bugün bikini bölgesine ağdaya gittim iki kaybim olunca cesaret edememiştim bu ay ilk defa gitrim ağda sırasında kanamam geldi hemen taksi cagirdim doktra gittim doktr kalp atışı biraz yavaş gbi dedi sonra düzeldi dedi ama kanamam olduğu için düşük riskin var dedi çok korkyrm progestan fitil ve iğne verdi inşallah bebeğime bisey olmaz :-(
cnm daha buyuk haftalarda olsan kesin endise et derdim. mutlaka her gun hissetmelisin derdim. ama bu haftalarda bilemedim. icin rahat etmezse ya dr.una danis cnm ya da saglik ocagina ugrayip kalp atisini dinle.Kızlar , dün sabah yataktan kalkarken öksürük tuttu beni, öksürürken kasıklarıma kramp girdi. O andan beri oturup kalkarken ve yürürken karnım ve kasıklarım bıçak kesmiş gibi ağrıyor. Düne göre azalmış olsa da bugün de yürürken ağrıyor.
Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Gün boyu hareketlerini tekmelerini hissederdim hiç durmazdı adeta ama 2 gündür hiçbir şey yok. Endişelenmeli miyim???
ben almayacagim cnm. normal sevdigim bir model alirim diye dusunuyorum.Kızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Canım tüy dökücü krem benim bildiğim kadarıyla da zararlı. Kimyasal içerikli olduğu için. Bir araştır istersen.Zararlı Mı? Bi yerde okumadım ama zararlıysa kullanmayalım. Bilgisi olan var ise başka çözüm bulalım.
Çok sağol cnm inşallah Allahm korusun bebeklermzi evet çok kastım kendmi bide kan gelince çok kötü oldum stresten kas kati kesildi karnım stres dha çok etkili o yüzden rahat olmaya calisyirmÇok geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz. Ağda sırasında neden kanama oldu çok mu kastın kendini acaba? Bebişin sağlıkla gelecek inşallah içini rahat tutmaya çalış gerilmemeliyiz bu dönemde
Canım lazerin normal(gebe olmayan) insan için bile uzun vadeli sonuçları bilinmiyor. Bence hamilelikte böyle şeylere dikkat etmek daha doğru olur. Işın alıyorsun sonuçta ve bebek de maruz kalıyor olabilir. Nedense lazer beni çok korkutuyor. Ablam yeğenime çocuk sahibi olmadan lazer yaptırmasın diye izin vermiyor. Yumurtalıkları bile Işın alsın istemiyor. Bir ispatı var mı bilmem ama nedensiZ kısırlık tedavisi lazer olanlar arasında çok oluyor demişti.Kızlar bende evde lazer aleti kullanıyorum. Zararı olmaz diye biliyorum ama doktoruna soran oldu mu hiç ben unutuyorum hep sormayı
bende 2011 nisan annesiydim şimdi ağustos annesi :)ben ilk kızımda 2011 nisan annesiydim ben dahil çoğumuz mart annesi olduk :))))
Hatta grup konumuzu acan arkadaşımız ilk doğum yapmıştı 35 haftalık. Çok da sağlıkydı çok şükür şimdi kocaman oldular ...Darısı bizlere sağlıkla ...
Benim gorumcem sponsorum, çoğu eşyasını getirdi sağ olsun. Lohusa terlikleri de bunlara dahilKızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
2 gundr benimki de sakin,tam ay bisey oldu ccocuğa diyrm(Allah korusun)tepikliyor.Kızlar , dün sabah yataktan kalkarken öksürük tuttu beni, öksürürken kasıklarıma kramp girdi. O andan beri oturup kalkarken ve yürürken karnım ve kasıklarım bıçak kesmiş gibi ağrıyor. Düne göre azalmış olsa da bugün de yürürken ağrıyor.
Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Gün boyu hareketlerini tekmelerini hissederdim hiç durmazdı adeta ama 2 gündür hiçbir şey yok. Endişelenmeli miyim???
İnşallah hiçbişey de yoktur herkese de öyle diyorlar bu sonuçlar yüzdelikbildiğim kadarıyla rabbim sağlık versin inşallah..
Kızlar moralim çok bozuk. Dörtlü tarama testim biraz yüksek çıkmış. Doktor amniyosentez teklif edecek. 35 inden sonra birçok kadında yüksek çıkar dedi ama korkuyom 37 yaşındayım. Varmı benim gibi
canım moralini bozma benimde ikili testim sorunluydu kaç çıktı senin ? gönlünü ferah tutKızlar moralim çok bozuk. Dörtlü tarama testim biraz yüksek çıkmış. Doktor amniyosentez teklif edecek. 35 inden sonra birçok kadında yüksek çıkar dedi ama korkuyom 37 yaşındayım. Varmı benim gibi olan
Icin rahat etsin bence bi sağlık ocağına git kalp atışı dinlet canım bir sey yoktur Allahin izniyle . Bu dönemde bazen hissedilmeyebilir.Kızlar , dün sabah yataktan kalkarken öksürük tuttu beni, öksürürken kasıklarıma kramp girdi. O andan beri oturup kalkarken ve yürürken karnım ve kasıklarım bıçak kesmiş gibi ağrıyor. Düne göre azalmış olsa da bugün de yürürken ağrıyor.
Şimdilik haftamiz erken. Birkac gun hissetmeyebiliriz. Oksurunce, hapsirinca bana da agri giriyo. Rahim kaslari aniden hareket ettigi icin. Bence endiselenecek bir sey yok canim.Kızlar , dün sabah yataktan kalkarken öksürük tuttu beni, öksürürken kasıklarıma kramp girdi. O andan beri oturup kalkarken ve yürürken karnım ve kasıklarım bıçak kesmiş gibi ağrıyor. Düne göre azalmış olsa da bugün de yürürken ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?