Ben alacam canım insta da önü açık terlik süsleyen siteler var ondan alacağım tacı ile takım olarakKızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
bende normal terlik alacağım, yaz sıcağında giyilmez onlar.Kızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Doğru söylüyosun canım. Çok şükür başka bi belirti yok da, Ben bi gideyim içim rahat etsin2 gundr benimki de sakin,tam ay bisey oldu ccocuğa diyrm(Allah korusun)tepikliyor.
Allah korusn bisey olsa baska belirtiler olur.
İcin rahat etmeze bi saglk ocağında dınlet cnm kalp atısını.
İnşallah o hareketlidir de ben hissedememişimdir. Kramplar zorlayınca insanın aklına acabalar geliyorIcin rahat etsin bence bi sağlık ocağına git kalp atışı dinlet canım bir sey yoktur Allahin izniyle . Bu dönemde bazen hissedilmeyebilir.
Çokkk güzeller canımm güle güle kullansın fıstığınHerkese hayırlı kandiller güzel anneler❤ Bugün zincirlerimi kırdım yattığım yerden bi kaç bişey aldımBu çanta hoşuma gitti kullanışlı olacağını düşünüyorum inşallah da öyle olur ☺ Birde bebek bakım seti aldım içinde burun aspiratörü ateş ölçesi tarak saç fırçası tırnak makası ve törpüsü mevcut bi arkadaşım tavsiye etti bende tek tek almaktansa böyle daha uyguna geliceğini düşündüm ☺
Eki Görüntüle 2253439 Eki Görüntüle 2253440 Eki Görüntüle 2253441
İnşallah dediğin gibidir haklısın cnm. Alışık değilim bu tarz ağrılara bi öksürükle kramp girdi baya şaşırdım açıkçası 2 gündür ağrısı geçmediŞimdilik haftamiz erken. Birkac gun hissetmeyebiliriz. Oksurunce, hapsirinca bana da agri giriyo. Rahim kaslari aniden hareket ettigi icin. Bence endiselenecek bir sey yok canim.
Oyy oyy maşallah sizeHerkese hayırlı kandiller kızlarDoktordan çıktım az önce herşeyimiz güzel çok şükür. Boyumuz 26cm olmuş, kilomuz 344gram olmuş. Suyum gayet iyiymiş düzelmiş çok şükür, havuç suyu işe yaradı☺ Ayakları kocamandı babası gibi Elini emiyordu gülücükler attı bize fotosunu ekliyorum. İdrar tahlili yaptırdım enfeksiyondan şüpheleniyorum. Buhun tekrar doktoruma göstereceğim sonuçları. İnşallah oda temiz çıkar.
Eki Görüntüle 2253311
Çok güzelmiş canım sağlıkla kullansın bebişinde.. bayılıyorum ben de böyle oyuncaklaraBen de bu oyun halısından aldım kızlar. Videolarını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Gelince hemen kurup denedik evde. Çıngıraklı ve ilgi çekici oyuncakları ile müzikli tekmeleme aparatı var. Eşimle beni bile oyaladıysa bebekleri kesinnnn oyalar
Foto çekimi için alacağım canım, onun dışında parmak arası bile düşünüyorum o sıcakta. Annemde inatla ayaklarından çorabı çıkarmaman lazım diyorKızlar süslü lohusa terligi alacak miisniz?ben gecen sefer twigyden hosgeldin bebek yazılı bisey almıştım simdi yaza geliyor lohusa terlikleri hep kapalı pekte kullanışlı olduklari soylenemez kararsiz kaldım. Normal bi terlik mi alsam ki ? Sizler ne düşünüyorsunuz ?
ay cok pardon yaa. ben turkiye olayini unutuyorum bazen, haklisin!simdi cnm. ulkemiz de olay su. 1 cocugunu travel system alip buyutmeye calisan tecrubeli anne olarak yazayim. hic almasaydim daha iyiydi. bosa para verdik. cunku....
sokakta yuruyorsun. kaldirima cikman lazim ama aaaaa o da ne, cikacak rampa yok. hadiii ey bük arabayi cikar yukari...
yoldan karsiya gececeksin, arada kucuk kaldirim var, ama aaaa rampa yok, arabalar vizir vizir cik cikabilirsen.
sonra diyelim avmdesin... tummmmm saglikli millet asansorun sirasinda, ne gebeye ne bebek arabaliya izin vermez, o asansor bir turlu bos gelmez, mecbur cikarsin yuruyen merdivenle. arabayi da dayarsin gogsune eziyet yani...
metroya bineceksin ya da metrodan disari cikacaksin diyelim. o da ne; asansor karsi tarafta, oraya da ulasman icin merdivenden arabayi kendin indirmek zorundasin cunku yuruyen merdivem vs yok...
iste seker. bunun gibi bir suruuuu ornegim var benim.
Evet, yukarida anlatan arkadasima da yazdim, haklisiniz canim. Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin insallah!çok güzel anlatmışsın vallahi
elaide yoksa olay sadece ev-araba değil, trde bebekle yaşam gerçekten zor.
mima nin koyu gri ve camel (kahve yani) renkleri arasinda gidip geliyorum bende. esim gri istiyor, ben kahveyi daha farkli ve hos buluyorum..bakalim kim kazancak:))Mima da renk olarak siyah veya kahve deri favorim bende bu markayı düşünüyordum canım. Şöyle anlatayım bugun gittiğimiz yerde bir çift daha bakıyordu bebek arabası. Kimseyi yargılamam dalga geçmem yanlış anlaşılmasın. Kadın neredeyse kendi boyuna gelen bir araba beğendi. Kapatamadı açamadı kaldıramadı. Eşi bu olmaz hayatım dedi kadın ne dedi biliyor musun? Ben bunun dış görünüşünü beğendim bu olacak sen yaparsın kalanını dedi. Öncelikle asansör, binanızda bulunsa dahi dış merdiven rampanız bulunmuyorsa kaldırıp indirmek sıkıntı olacaktır. Mesela benim yok:) Denediğim arabaları birkaç tanesini tenzih ederek, boyu 1.50-1.70 arası 60kilo altı olan kimse kaldırıp araba bagajına falan koyamaz. Diyorsanız ki eşim yanımda arabayla sadece avmye sahile giderim alın tabi, ben kendi fikrimi önerimi sunuyorum. Şahsen ben almam dediğim markanın bir arabasını beğendim. Gözüm kalmadı değil tabi ilk istediklerimde fakat önemli olan ergonomi canım :) toplu taşımayıda unutmamak lazım indir bindir
guzel gunlerde kullanin canim. bu halilar cok işe yariyor. 2.ci aydan itibaren kullaniliyr.Ben de bu oyun halısından aldım kızlar. Videolarını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Gelince hemen kurup denedik evde. Çıngıraklı ve ilgi çekici oyuncakları ile müzikli tekmeleme aparatı var. Eşimle beni bile oyaladıysa bebekleri kesinnnn oyalar
Güle güle kullan inşallah rengi de çok hoşmuşHerkese hayırlı kandiller güzel anneler❤ Bugün zincirlerimi kırdım yattığım yerden bi kaç bişey aldımBu çanta hoşuma gitti kullanışlı olacağını düşünüyorum inşallah da öyle olur Birde bebek bakım seti aldım içinde burun aspiratörü ateş ölçesi tarak saç fırçası tırnak makası ve törpüsü mevcut bi arkadaşım tavsiye etti bende tek tek almaktansa böyle daha uyguna geliceğini düşündüm
Eki Görüntüle 2253439 Eki Görüntüle 2253440 Eki Görüntüle 2253441
Hayırlı olsun güle güle oynasın minnoş.. İnşallah da iyidir merak etme öksürük hapşırık çok keskin ağrı yapıyor gerçekten.. Hareket ettiğini hissedince rahatlıyor insan akşam yemekten sonra dinle yine karnını uzanıp inşallah tepikler anneciğiniBen de bu oyun halısından aldım kızlar. Videolarını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Gelince hemen kurup denedik evde. Çıngıraklı ve ilgi çekici oyuncakları ile müzikli tekmeleme aparatı var. Eşimle beni bile oyaladıysa bebekleri kesinnnn oyalar
Cok guzel! Benzerinden ablam hediye getirdi hamileligimin baslarinda sagolsun:))Ben de bu oyun halısından aldım kızlar. Videolarını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Gelince hemen kurup denedik evde. Çıngıraklı ve ilgi çekici oyuncakları ile müzikli tekmeleme aparatı var. Eşimle beni bile oyaladıysa bebekleri kesinnnn oyalar
Güle güle giysin eskitsin inşallah annesi kime niyet kime kısmet bebiş kısmetli elbise konusunda anacığına sıra gelmiyor Bi türlüCok guzel! Benzerinden ablam hediye getirdi hamileligimin baslarinda sagolsun:))
bugün is cikisi markete gideyim dedim, karsisinda sevdigim bi magaza. kendime hamilelik kiyafeti diye bakmaya girdim, bizim ufakligi simarttim yine haha.
Eki Görüntüle 2253498
Kizlar her bedenden kac adet aldiniz?
50 ve 56 bedenleri tamamladim galiba, 50 bedenden 2 adet setim var, 56 dan 6 adet oldu.
Hastane cikislari o 5li 6li setlerden almiicam.
diger aldiklarimi 62 ve 68 bedenlerden aldim, hatta galiba bayagi fazla oldu. o yuzden artik yavastan 74 hatta daha buyuklerini bile aldim (napiim duramiyorum!!).
citcitli badilere basladim ufaktan. corap eksigimiz var, eldivenlerimiz yok, bide minnak sapka almam lazim en kucuk numaradan. kismet olursa nisan ayinda yatak odasi siparisini verecegiz, uc ay suruyor gelmesi burada. ayni zamanda yurume arabamizin siparisini de verecegiz.
maxicosi sine karar vermem lazim, bide box alicaz oturma odamiza ama onlari mayis/haziran gibi tamamlamak istiyorum. banyo seti, kendi yatagimin yanina olan besigi ve goruntulu kontrol olayini da aralarda hallederim insallah. ha bide arada dogumda misafirlere ufak hatiralar ve kart bastirmalar var.
ufakliga kiyafet yasagi koyacagim kendime ama artik gercekten. kendime dun aksam zara’nin mum-koleksiyonundan bikac parca siparis verdim. kot-tayti ariyordum online guya, o haric bisuru sey siparis verdim
biri bana dur mu dese...
Benimde şu son üç gündür çok hareketli maşallah. Öncesinde günde iki üç kez hareketlerini hissediyordum. Ama şimdi nerdeyse iki saatte bir hissediyorum. Sabahları tekmeleri ile uyanıyorum. Özellikle açken dah çok hareketli oluyor. Büyüyorlar annesi ondan. Maşallah senin yavruna da :)kızlar benim bebiş epey büyüdü gibi hissediyorum tekmeler bayagi sertlesmeye basladi. gümbür gümbür ben burdayim annecim der gibi. Aksamlari yemekten sonra uzanip oylece karnimi izliyorum bir iniyor bir cikiyor arada pıt ediyor onceki haftalara gore sanki hareketleri daha da hissedilir oldu.
Ben 21. Haftaya girdim ama günde en fazla 3 kez tekmesini hissediyorum bu haftalarda normal miacabaCanım şuan hareketlerini tam kestiremiyosunuz hareket ediyodur mutlaka hareketini tamamen tanıyınca hah bu bizimki diyosun :)
Bende 21 haftalığım bende o kadar hissediyorum canım normaldir inşallahBen 21. Haftaya girdim ama günde en fazla 3 kez tekmesini hissediyorum bu haftalarda normal miacaba
Bu haftadan sonra net hissedersinz artık daha sık hem de.. Ben de ilk hamileliğimde 5 aydan sonra daha güçlü ve sık hissediyordum.. 7. Ayda coşuyolar zatenBende 21 haftalığım bende o kadar hissediyorum canım normaldir inşallah
Inşallah canım bian önce icim rahatlasa hissetsemdeBu haftadan sonra net hissedersinz artık daha sık hem de.. Ben de ilk hamileliğimde 5 aydan sonra daha güçlü ve sık hissediyordum.. 7. Ayda coşuyolar zaten
Bilemedim. Magneti kaç kişi kullanacakKızlar hastane odasına koymak için ve Mevlütte dağıtmak için hediyelik buldum. Magnetlerden hastane odasına da koyacağım. Mevlüt olacağı zaman tül keselerin içinde yasin ve magnet koyarım diye düşünüyorum. Bulduğum site de çok uygun geldi fiyatları. Bir sürü seçenek var en beğendipim bunlar oldu. sizce nasıllarayrıntılı ultrasondan sonra yaptırmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2253517 Eki Görüntüle 2253518
Gözünüzde canlansın diye koyuyorum böyle bir kesenin içinde yasin ve magnet olacak siz öyle hayal edin❤
Eki Görüntüle 2253519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?