2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben alacam canım insta da önü açık terlik süsleyen siteler var ondan alacağım tacı ile takım olarak

bende normal terlik alacağım, yaz sıcağında giyilmez onlar.

2 gundr benimki de sakin,tam ay bisey oldu ccocuğa diyrm(Allah korusun)tepikliyor.
Allah korusn bisey olsa baska belirtiler olur.
İcin rahat etmeze bi saglk ocağında dınlet cnm kalp atısını.
Doğru söylüyosun canım. Çok şükür başka bi belirti yok da, Ben bi gideyim içim rahat etsin
Icin rahat etsin bence bi sağlık ocağına git kalp atışı dinlet canım bir sey yoktur Allahin izniyle . Bu dönemde bazen hissedilmeyebilir.
İnşallah o hareketlidir de ben hissedememişimdir. Kramplar zorlayınca insanın aklına acabalar geliyor Çokkk güzeller canımm güle güle kullansın fıstığın
Şimdilik haftamiz erken. Birkac gun hissetmeyebiliriz. Oksurunce, hapsirinca bana da agri giriyo. Rahim kaslari aniden hareket ettigi icin. Bence endiselenecek bir sey yok canim.
İnşallah dediğin gibidir haklısın cnm. Alışık değilim bu tarz ağrılara bi öksürükle kramp girdi baya şaşırdım açıkçası 2 gündür ağrısı geçmedi

Oyy oyy maşallah size

Ben de bu oyun halısından aldım kızlar. Videolarını izlemiştim çok hoşuma gitmişti. Gelince hemen kurup denedik evde. Çıngıraklı ve ilgi çekici oyuncakları ile müzikli tekmeleme aparatı var. Eşimle beni bile oyaladıysa bebekleri kesinnnn oyalar

Eklentiler

• 028804C1-125A-49B3-8477-84AAC2C5B81E.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 46
Çok güzelmiş canım sağlıkla kullansın bebişinde.. bayılıyorum ben de böyle oyuncaklara

Foto çekimi için alacağım canım, onun dışında parmak arası bile düşünüyorum o sıcakta. Annemde inatla ayaklarından çorabı çıkarmaman lazım diyor

ay cok pardon yaa. ben turkiye olayini unutuyorum bazen, haklisin!

çok güzel anlatmışsın vallahi
elaide yoksa olay sadece ev-araba değil, trde bebekle yaşam gerçekten zor.
Evet, yukarida anlatan arkadasima da yazdim, haklisiniz canim. Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin insallah!

mima nin koyu gri ve camel (kahve yani) renkleri arasinda gidip geliyorum bende. esim gri istiyor, ben kahveyi daha farkli ve hos buluyorum..bakalim kim kazancak:))
Ama haklisiniz evet, toplu tasima vs lerde hepsi zor.

guzel gunlerde kullanin canim. bu halilar cok işe yariyor. 2.ci aydan itibaren kullaniliyr.

Güle güle kullan inşallah rengi de çok hoşmuş

Hayırlı olsun güle güle oynasın minnoş.. İnşallah da iyidir merak etme öksürük hapşırık çok keskin ağrı yapıyor gerçekten.. Hareket ettiğini hissedince rahatlıyor insan akşam yemekten sonra dinle yine karnını uzanıp inşallah tepikler anneciğini

Cok guzel! Benzerinden ablam hediye getirdi hamileligimin baslarinda sagolsun:))

bugün is cikisi markete gideyim dedim, karsisinda sevdigim bi magaza. kendime hamilelik kiyafeti diye bakmaya girdim, bizim ufakligi simarttim yine haha.

Kizlar her bedenden kac adet aldiniz?
50 ve 56 bedenleri tamamladim galiba, 50 bedenden 2 adet setim var, 56 dan 6 adet oldu.
Hastane cikislari o 5li 6li setlerden almiicam.
diger aldiklarimi 62 ve 68 bedenlerden aldim, hatta galiba bayagi fazla oldu. o yuzden artik yavastan 74 hatta daha buyuklerini bile aldim (napiim duramiyorum!!).

citcitli badilere basladim ufaktan. corap eksigimiz var, eldivenlerimiz yok, bide minnak sapka almam lazim en kucuk numaradan. kismet olursa nisan ayinda yatak odasi siparisini verecegiz, uc ay suruyor gelmesi burada. ayni zamanda yurume arabamizin siparisini de verecegiz.
maxicosi sine karar vermem lazim, bide box alicaz oturma odamiza ama onlari mayis/haziran gibi tamamlamak istiyorum. banyo seti, kendi yatagimin yanina olan besigi ve goruntulu kontrol olayini da aralarda hallederim insallah. ha bide arada dogumda misafirlere ufak hatiralar ve kart bastirmalar var.

ufakliga kiyafet yasagi koyacagim kendime ama artik gercekten. kendime dun aksam zara’nin mum-koleksiyonundan bikac parca siparis verdim. kot-tayti ariyordum online guya, o haric bisuru sey siparis verdim
biri bana dur mu dese...

Güle güle giysin eskitsin inşallah annesi kime niyet kime kısmet bebiş kısmetli elbise konusunda anacığına sıra gelmiyor Bi türlü

Kızlar hastane odasına koymak için ve Mevlütte dağıtmak için hediyelik buldum. Magnetlerden hastane odasına da koyacağım. Mevlüt olacağı zaman tül keselerin içinde yasin ve magnet koyarım diye düşünüyorum. Bulduğum site de çok uygun geldi fiyatları. Bir sürü seçenek var en beğendipim bunlar oldu. sizce nasıllar ayrıntılı ultrasondan sonra yaptırmayı düşünüyorum
Gözünüzde canlansın diye koyuyorum böyle bir kesenin içinde yasin ve magnet olacak siz öyle hayal edin

Benimde şu son üç gündür çok hareketli maşallah. Öncesinde günde iki üç kez hareketlerini hissediyordum. Ama şimdi nerdeyse iki saatte bir hissediyorum. Sabahları tekmeleri ile uyanıyorum. Özellikle açken dah çok hareketli oluyor. Büyüyorlar annesi ondan. Maşallah senin yavruna da :)

Bilemedim. Magneti kaç kişi kullanacak Mevlut olaylarını ise hic bilmiyorum.

Hastanede küçük paketlerde mama dagitmak istiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…