2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hep beyaz hep beyaz. Koyu renkli bulan hepimize haber versin.

Ben de başak istiyorum. Ben biraz tutarsam sen de bir kaç gün önce yaparsan ikimiz de hedefimize ulasabiliriz tatlı kız
Aşıırıı beğendiğim modell

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-22-18-45-52-1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 22
Off benm annemde panik atak. Ben orda kendimle cebellesrken bizimkileri de acile yatirirlar kesin..
Hahaha yüzüne Karşı diyorum annemin Zaten bi de senle uğraşamam orda doğurunca haber veririm ben sana diyorum onunda canına minnet zaten biliyo kendini bilmemeleri daha hayırlı bizim için

Benimki anaokuluna gidiyor. Hergun 6da ayakta. Zaten gece boluk uyuyorum. Sonrasi bana perisanlik

İkinci bebegi duununce arastirip bunu almistim. Belki fikir olur size.
Tabi sonra 2sene bebek olmadi, ben saf gibi ilk ay yine gebe kalirim saniyrdum (diger 3u ilk ay olmustu) .... Dogumdan 5yasa kadar dese de 3yasindaki cocugu bunda tasimak mumkun degil, anneye de yazik

Kocasina asık bir gebeyi dinlediniz satın seyirciled. 3-5 Cocuk daha yapar bu aşkla benden duymuş olmayın.
Yok yavrum bana 2 yeter allah olmayanlara versin..hayırlısıyla doğsun biraz da büyüsün de bizde kendimize bakalım artik dimi ama..çocuğa gore yaşa yaşa nereye kadar ayolll..gecen sene sinamaya bile gidemedik...gorucem sizi hele bi dogurun da..bakalim sen o motoru sürmeyi gectim direksiyonu nu tutabilecekmisin acep

Yok yok I ikuayko bu kocisinini cok.seviyor 5 kesin.yapar sen neden bizi korkutuyorsun ama

Yok yok I ikuayko bu kocisinini cok.seviyor 5 kesin.yapar sen neden bizi korkutuyorsun ama
Yok yavru istesem de 5 zor sezeryan olduğum icinne korkutucam ayol dogrular bunlar...daha iyi günleriniz bunlarrr..neymiş efendim kaburgaya tekme atacakmış opunde başınıza koyun o tepikleri siz...Şimdi wc gitmekten şikayetçiler bakalım doğduğunda ona fırsat bulacakmisiniz çokmu oldu acaba..çokmu yükleme yaptım

Dur annem herseyi deme. Asiri doz olacak

pusetle tuvalete gidiyorum diyenler var doğru mu onlar:)

Pusete kurban olsunlar. Ben kucagimda giriyordum. Tek elle kendini nasil kontrol edersin dusun artik ..
Benim bebem kolikti. Benden baskasinda mumkun degil durmazdi. Sensorlu gibi biraktigim an basardi yaygarayi. Hey gii gunler. 5 sene olmus .. Hepsi geciyor. Gecmese ikicileri dogurmak istemeyiz :)

Simdi de bana iş yapiyor minicik boyuyla. Sabah sonunda yatak odasini duzenledik. Kizimiza yer acabilmek icin. O da yardim etme telasinda bize. Pitir pitir bisileri tasidi filan.

Vardır inanırım...oğlum.boyle 1 yaşların da falan banyo yapacağım zaman oyuna dalmasını beklerdim hemen arada kaynar banyoya kaçardım alllahhh fark ettiği anda ama ortalığı ayağa kaldırdı kapıları gelip yumrukladigini bilirim anne annede diye kuzum kapılarda aglardiama şimdi bazen anne sen kal evde biz erkek erkeğe takilcaz babamla der

Hanimlar suprizi kaciyo biz comezlere bu kadari fazla overdose dan gidicez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…