2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aaa nasıl yani kalp atışlarını mi duyuyor çok tatlı ya
Asiltutku yuzeye yakin demekki ic.rahmin dar yuzeyde minnos. Maşallah
Çoktandır elini koyuyordu eşim ama bi türlü ona tekme atmıyordu. Dün akşam ilk defa tekmesini ve hareketlerini elleriyle hissetti çok mutlu oldum kalp atışı dinlemedi hiç deneyelim bakalım ne olacak
Kalp atisimi onu nasl duyuyuyor yabenm eşim elini koyduğunda bile tekme atmayı birakiyodu korkuyo senden diyorm bnde ilk defa dün akşam hissetti ay nasl mutlu oldu yüzünden belliydi
Dün imza alanından okudum bende karnınıza kulağını dayayanln biri rahatlıkla kalp atışlarını duyabilir diye. denedik hemen duydu makinedeki gibi dedi pit pıt atiyomus çok güzel yaa tekmelerini hareketlerini 17. Haftadan beri hissediyo eşim zaten hissetmesede görüyo oğlumuz karnımı şekilden şekle soktuğu için görülüyor dışardan. bizimki babasına hep cevap veriyo zaten karnıma bı iki kere dokunsun hemen tekmeliyo

Steteskopla duyuluyor diyorlar ben oğlumda denemiştim ama duyamadım onun disinda bütün sesler geliyorannemdeyim şimdi eve gevince tekrar bi deneyim bakalim ne olacak

Ahahhah bizimkide aynı koş hareketlendi diyorum geliyor bekliyor baya tık yok, gidiyor aradan geçiyor zaman tekrar tekmeler yumruklar başlıyor :) diyorum bu çocuk seni sevmiyor çünkü üstüne başına birşey almıyorsun diye iyice gıcık oluyor erken daha diye :)

Sezeryan olursa doktorla anlasip 19'08`2019 patlatsam.diyorum zuhahaha doktorumda aslan.burcu.anlar halden takin hunileriiii tövbe tövbe sagliklar gelsinler.insallah ama.anneleri aslan.istiyorsa olsunlarda yaa
eşim kendi aslan burcu, 20 sine kadar gelmezse hangi yolları deniyoruz diye sordu:) ille kendi gibi yapacak çocuğu:)

eşim kendi aslan burcu, 20 sine kadar gelmezse hangi yolları deniyoruz diye sordu:) ille kendi gibi yapacak çocuğu:)
Aslan candir.kiz deme.oyle hurma yicez bol.spor deseydin aslan erkegi biraz megolaman tamam ama.basak erkegi mızmız ezik.buzuk birak hakkini savunsun bebe inatci falan ama aslanlar farklidir aslan

Ay ne güzel ya maşallah senin bebis baya hareketli olcak belli ben bile yeni hissetmeye basladim

Aslan candir.kiz deme.oyle hurma yicez bol.spor deseydin aslan erkegi biraz megolaman tamam ama.basak erkegi mızmız ezik.buzuk birak hakkini savunsun bebe inatci falan ama aslanlar farklidir aslan
ama benim kızım olcak:) evde 2 liderle napar benim gibi ayarsız terazi:)

ama benim kızım olcak:) evde 2 liderle napar benim gibi ayarsız terazi:)
Bak ben aslanim gösteriş show sever derler alakasi yok.hic sevmem sadeliği severim lider ruh diretmem.ama yonetim tarafım gelişmistir organizasyon.plan vb aslan.kadini huyuna.gidersen kedi.kedi cok masum sende kizim yavrum çocuğum annecim uzme beni de o kiyamaz iki laf bitti.olay safiz geliriz gaza ilgiyi sever

ay babasıda öle:) aslansın kaplansın kocam, yelkenler fora:)

ay babasıda öle:) aslansın kaplansın kocam, yelkenler fora:)
Bak sen aliskinsin stajini yaptin ohhh mis yavru aslan basit viz gelir tizz gider baba aslandan sonra korkma vicdanli cocuk olcak iki acitasyn annem.annem.der yapisir

Kızımın doğumunda aynen oldu bizim ya eşim yanımdaydı suni sancı verdiler 10 saat eşimle yürüdük odada yalnızdık çok destek oldu öyle iyi geldi ki varlığı gece de benle kaldı çok yorulmuş olsa gerek mışıl mışıl uyudu sabaha kadar benim gözüme uyku girmedi bebişin heyecanından ayy çok güzeldi inşallah yine aynı olur

kızlar bizde de kendi annemler bebek arabasını ve bir kaç parşa eşyasını aldılar. kayınvalidemlerden herhangi bir ses soluk yok bakalım ne olcak :)
Benim de tam tersi kayınvldm aldı bşr sürü şey anamdan ses yok tık yok belki son aya bırakıyordur diyorum bekleyip görek hani ihtiyaçtan değil de insan istiyor yaneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…