Benim de tam tersi kayınvldm aldı bşr sürü şey anamdan ses yok tık yok belki son aya bırakıyordur diyorum bekleyip görek hani ihtiyaçtan değil de insan istiyor yaneeeee
Aslan erkegi de cok sıkıntılı parasiyla hava atmayi sever liderdir kendini begenir ozguven tavan..(babam ve ex'im) Basak erkegi de mizmiz tembel herpoku elestiren begenmeyen..(amcam ve baska bir ex'im) Iki ucu coklu degnek yani
Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben park yatak alsam (Kraft Calipso’yu beğendim) 4 yaşına kadar filan sadece onunla idare edebilir miyiz? Başka beşik vs almaya gerek olur mu? Biz tayinciyiz o yüzden mobilya beşik filan alıp yük yapmak istemiyorum ki zaten doğumu memlekette yapıp doğumdan sonra bir süre annemde kalacağım orada da kullanıp sonra nereye tayin çıkarsa oraya artık bagajda da taşımak kolay olur diye düşündüm. Bu konuda kafam acayip karıştı. Dayanıklı mı bunlar, kullanışlı mı vs..
Kızlar bir şey soracağım. Şimdi ben park yatak alsam (Kraft Calipso’yu beğendim) 4 yaşına kadar filan sadece onunla idare edebilir miyiz? Başka beşik vs almaya gerek olur mu? Biz tayinciyiz o yüzden mobilya beşik filan alıp yük yapmak istemiyorum ki zaten doğumu memlekette yapıp doğumdan sonra bir süre annemde kalacağım orada da kullanıp sonra nereye tayin çıkarsa oraya artık bagajda da taşımak kolay olur diye düşündüm. Bu konuda kafam acayip karıştı. Dayanıklı mı bunlar, kullanışlı mı vs..
Mobilya almiycaksan al bence park yatak eltim kullandı baya bi de onun yatak asnasörlüydü bebek küçükken yukarı almıştı büyüyünce aşağı aldı hafif hem bence onda gördüğüm kadarıyla ama birebir kullanan analar daha iyi bililjrr
Bnm de çok bilgim yok ama park besik alacağım bn de mobilyalar çok hantal ve gereksiz geliyor sonucta bnm odama kuracagim besikleri kullanimi rahat olsun istiyorum istedigimde cekip yerini degisebileyim kendi odalarına geçince mobilya alınacak ztn birde dediğin gibi doğumdan sonra bn de bir müddet annemle kalacağım o süreçte taşıyıp götürebilirim beşiği bi çantaya sığıyor bence bir sürü artısı var sonra mobilya besinlerle yarı yarıya fiyatları baktım tek mobilya beşik fiyatına iki tane park besik almak daha mantıklı geldi malum ikiz olunca herşey çifter çifter gerekiyor
Aslan candir.kiz deme.oyle hurma yicez bol.spor deseydin aslan erkegi biraz megolaman tamam ama.basak erkegi mızmız ezik.buzuk birak hakkini savunsun bebe inatci falan ama aslanlar farklidir aslan
Mobilya almiycaksan al bence park yatak eltim kullandı baya bi de onun yatak asnasörlüydü bebek küçükken yukarı almıştı büyüyünce aşağı aldı hafif hem bence onda gördüğüm kadarıyla ama birebir kullanan analar daha iyi bililjrr
Bu da öyle canım ara katı var 9kiloya kadar yukarıda yatıyor sonra aşağıda. Mobilya almayı hiç düşünmüyorum vallahi bir de kirada ya da lojmanda olcaz ev büyük mü küçük mü belli değil. En iyisi bunu almak galiba.
Bnm de çok bilgim yok ama park besik alacağım bn de mobilyalar çok hantal ve gereksiz geliyor sonucta bnm odama kuracagim besikleri kullanimi rahat olsun istiyorum istedigimde cekip yerini degisebileyim kendi odalarına geçince mobilya alınacak ztn birde dediğin gibi doğumdan sonra bn de bir müddet annemle kalacağım o süreçte taşıyıp götürebilirim beşiği bi çantaya sığıyor bence bir sürü artısı var sonra mobilya besinlerle yarı yarıya fiyatları baktım tek mobilya beşik fiyatına iki tane park besik almak daha mantıklı geldi malum ikiz olunca herşey çifter çifter gerekiyor
Aynen doğru diyorsun canım hem ekonomik hem taşınabilir. Senin ikiz olunca masraflar da iki kat artıyor. Her şeyi düşünmek lazım. Sen model düşündün mü peki park yataklarda? Ben bu dediğim modeli baya beğendim ama baika model de baktığım söylenemez
Canım ben de daha önceki indirmden almıştım çatlak yağını ve kokusu inanılmaz kötü geldi bana ve eşime de tabii. İlk sürerken güzel kokuyor bir süre sonra kötü kötü kokmaya başlıyor kıyafetlere siniyor filan. Birkaç kez sürdüm sonra zeytinyağına döndüm yine. Hiçbir yerde bununla ilgili bir şikayet de görmedim gerçi ama sadece bize mi koktu bilemedim
Hadi ya üzüldüm bak şimdi inşallah bana öyle kokmaz hiç de sürmedim bu zamana kadar zeytinyağı vs. Artık kullansam iyi olucak bakalım kötü kokmaz inşallah yaa
Kızımın doğumunda aynen oldu bizim ya eşim yanımdaydı suni sancı verdiler 10 saat eşimle yürüdük odada yalnızdık çok destek oldu öyle iyi geldi ki varlığı gece de benle kaldı çok yorulmuş olsa gerek mışıl mışıl uyudu sabaha kadar benim gözüme uyku girmedi bebişin heyecanından ayy çok güzeldi inşallah yine aynı olur
Ben de eşimi istiyorum yanımda gerçekten çok iyi geliyor onun Yanımda olması.. zaten annemlere hastaneye giderken haber vermeyi düşünmüyorum annem panik atak iyice strese sokar beni orda.. kv deye söyler eşim belki onun da olması iyi mi olur kötü mü bilmiyorum
Bak ben aslanim gösteriş show sever derler alakasi yok.hic sevmem sadeliği severim lider ruh diretmem.ama yonetim tarafım gelişmistir organizasyon.plan vb aslan.kadini huyuna.gidersen kedi.kedi cok masum sende kizim yavrum çocuğum annecim uzme beni de o kiyamaz iki laf bitti.olay safiz geliriz gaza ilgiyi sever
Ben de eşimi istiyorum yanımda gerçekten çok iyi geliyor onun Yanımda olması.. zaten annemlere hastaneye giderken haber vermeyi düşünmüyorum annem panik atak iyice strese sokar beni orda.. kv deye söyler eşim belki onun da olması iyi mi olur kötü mü bilmiyorum