2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aman napalım oldu artık çıkaracağız bu bebeleri:) bak en fazla 2 sene sonra burada bizde böle gülerek anlatacağız:)
Ay hadi insallah vallahi korktum.inşallah tum.agustos bebekleri kuzu gibi.uysal sakin uslu.olurlar insallah

Sen görürsün
TRY 112.30 6%OFF | 3 adet Ceket + Pantolon + T Gömlek Kadın Doğum Pijama Giyim Set Yumuşak Pijama Ev Giyim Pijama elbise Hamile kadın Eşofman
Bunu konusuyorduk peridrol84 le sen de aynı modeli bulmussun

Bu mantikli geldi

kizima hemen oda yapmayacagim icin kuzenden park yatagini aldik..daha once kullanmadik hic. o memnunmus ama. bu linkteki. 3 yasa kadar diyor kullanimina. bundan daha buyuk boyutta alirsaniz daha uzun kullanabilirsiniz. iki katli bu da. acilan yerinin olmasi da hosuma gitti, ayakklaninca kendi girip cikar yatagina.

Aynı dert bende de var bebek arabalarının ağırlıklarına baktım geçen gün e bebekte. Joie diye bir marka var onun modelleri hep hafifti. Kraftın birkaç modeli vardı ki kaldırmak ne mümkün. Gerçi senin ikiz arabası olur herhalde o konuda fikrim yok canım inşallah pişman olmayacağımız şeyler bulup alırız valla ne zormuş karar vermek

Inş cnm ikiz arabası pek yok mağazalarda genelde getirtelim deyip netten gösteriyorlar nasıl kapanır açılır sürüş nasıl test edemiyorsun bu yüzden e bebekte iki model vardı 14.5 kg araba yuh dedim bastonlar var onlar daha insaflı 11 12 kg fln bunlar yanyana modeller arka arkaya olan bi tane sordum 19.5 kg dedi dedim damacanadan bile ağır nasıl kaldırayım bn onu adam diyo ikiz olması güzelde zorlukları da var :)

peridrol84 R Rzg14 ben cocugu çıkarmama karari aldim.kalsin.ya içerde.ne.gerek.var
Ahanda korkuttunuz gene taze anneleri yapmayın hanımlar yaa . Ya bakmayın bu korku filmi sahnelerine öyle gibi ama nasıl tatlı geliyo insana nasıl minnoş o bebeler yoksa 2. 3. Yapmazdık

Bunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
Yürümek ne kadar zorlaştı artık resmen ge-ber-dim !!! Haziran gibi tüm hazırlığın bitmesi gerek diye düşünüyorum. Temmuzda evden çıkamam heralde. Ayy ne zor işler bu işler. Evet keyifli ama zor yahuu ellerim ayaklarım şişti resmeen.

Eklentiler

• 20190427_155640.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190427_155728.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 20190427_155814.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190427_160408.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190427_161025.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190427_161444.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 61
hepsi de cok guzel cnm
guzel gunlerde kullanin.

Güle güle kullan inşallah çok güzeller.. Ama bana çok zor gelir tee Eminönü e gitmek ya ben buralarda takılırım herhalde ehehe gerçi çocukları anneme bırakıp eşimle tek gidersem daha rahat olurum gibi

Bayildim ya gule.gule saglikla giysin insallah cok.sekerler uygun mu piyasaya gore
Zeytinliii sagol bebegim sen de.olmasan.niyetliydim yahu çıkaramamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…