Ay hadi insallah vallahi korktum.inşallah tum.agustos bebekleri kuzu gibi.uysal sakin uslu.olurlar insallahaman napalım oldu artık çıkaracağız bu bebeleri:) bak en fazla 2 sene sonra burada bizde böle gülerek anlatacağız:)
Sen görürsünYok yavrum bana 2 yeter allah olmayanlara versin..hayırlısıyla doğsun biraz da büyüsün de bizde kendimize bakalım artik dimi ama..çocuğa gore yaşa yaşa nereye kadar ayolll..gecen sene sinamaya bile gidemedik...gorucem sizi hele bi dogurun da..bakalim sen o motoru sürmeyi gectim direksiyonu nu tutabilecekmisin acep
Bunu konusuyordukTRY 112.30 6%OFF | 3 adet Ceket + Pantolon + T Gömlek Kadın Doğum Pijama Giyim Set Yumuşak Pijama Ev Giyim Pijama elbise Hamile kadın Eşofman
Hayde alalım hep beraber bu takimi..
linkteki guzelmis canim.
Linkteki modelin vizon rengi varmıydı inceledin mi
İnşallah canım, deneyince yaz yine merak ettimHadi yaüzüldüm bak şimdi inşallah bana öyle kokmaz hiç de sürmedim bu zamana kadar zeytinyağı vs. Artık kullansam iyi olucak bakalım kötü kokmaz inşallah yaa
Linkteki modelin vizon rengi varmıydı inceledin mi
Aynı dert bende de varHenuz model karar vermedim bn de gidip görmek lazım önce ama kraft relax güzel görünüyor netten baktigim kadarıyla cibinlikli istemiyorum bide su alt açma zimbirtisi var onu kaldırıp atarım direk büyük ihtimal ara katı olan ve sallanma özelliği olan birşey istiyorum ara kat hemen hemen hepsinde var ztn artık gördükten sonra net karar veririm bnm için besik dglde bebek arabasi sıkıntı ona karar vermeliyim onu dert ediyorum biran önce alsam da kafam rahat etse :)
Laci daha ağır durmuş sanki
Inş cnm ikiz arabası pek yok mağazalarda genelde getirtelim deyip netten gösteriyorlar nasıl kapanır açılır sürüş nasıl test edemiyorsun bu yüzden e bebekte iki model vardı 14.5 kg araba yuh dedim bastonlar var onlar daha insaflı 11 12 kg fln bunlar yanyana modeller arka arkaya olan bi tane sordum 19.5 kg dedi dedim damacanadan bile ağır nasıl kaldırayım bn onu adam diyo ikiz olması güzelde zorlukları da var :)Aynı dert bende de varbebek arabalarının ağırlıklarına baktım geçen gün e bebekte. Joie diye bir marka var onun modelleri hep hafifti. Kraftın birkaç modeli vardı ki kaldırmak ne mümkün. Gerçi senin ikiz arabası olur herhalde o konuda fikrim yok canım inşallah pişman olmayacağımız şeyler bulup alırız valla ne zormuş karar vermek
Tamam canim saol evet ankaradayımİclal ankaradaydin sanirim.ulusta konya sokak var orda park.yataklar baya uygun avm.göre prego falan 850 tl di oraya bak tatlim
Ahanda korkuttunuz gene taze anneleri yapmayın hanımlar yaa
Güle güle kullan inşallah.. Ben de haziranda başlıcam alışverişe piyasadan hiç haberim yok önceden bir kontrol yaparım ne nerde ne kadar diye..Eki Görüntüle 2263059 Eki Görüntüle 2263060
Kızlar bnm gecelik ve pijamam bunlar bulabildiğim en sadesini aldım bebislerin kıyafetler pembe olacak diye bn de pembe aldim geceliği 50 tl pijama da 90 tl ye aldım
hepsi de cok guzel cnmBunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
Yürümek ne kadar zorlaştı artık resmen ge-ber-dim !!! Haziran gibi tüm hazırlığın bitmesi gerek diye düşünüyorum. Temmuzda evden çıkamam heralde. Ayy ne zor işler bu işler. Evet keyifli ama zor yahuu ellerim ayaklarım şişti resmeen.
Güle güle kullan inşallah çok güzeller.. Ama bana çok zor gelir tee Eminönü e gitmek ya ben buralarda takılırım herhalde eheheBunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
Yürümek ne kadar zorlaştı artık resmen ge-ber-dim !!! Haziran gibi tüm hazırlığın bitmesi gerek diye düşünüyorum. Temmuzda evden çıkamam heralde. Ayy ne zor işler bu işler. Evet keyifli ama zor yahuu ellerim ayaklarım şişti resmeen.
Bayildim ya gule.gule saglikla giysin insallah cok.sekerlerBunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
vasviye teyze gibi "e ne pacannnnn, oyle boyle doguracannnn"Bayildim ya gule.gule saglikla giysin insallah cok.sekerleruygun mu piyasaya gore
Zeytinliii sagol bebegim sen de.olmasan.niyetliydim yahu çıkaramamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?