2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hepsi de cok guzel cnm
guzel gunlerde kullanin.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah ♥

Çok sağol canım ♥ Valla nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben taa pendikten kalktım Başakşehire anneme geldim burdan da Eminönünee çok zorlandım ama değdi hem çeşit çok hemde kaliteli ürünler fırsatın olursa tavsiye ederiimm :)

Hmm annemler bahçelievlerde çocukları bırakıp ordan gidebilirim rahat sağol canım

Bayildim ya gule.gule saglikla giysin insallah cok.sekerler uygun mu piyasaya gore
Amin inşallah canım çok sağol ♥ aslında seçenek çok piyasaya göre pahalı olanda var uygun olanda. Mesela bornoz seti 60 liraya aldım. Dışarıda ve internette baktığım bornoz setlerinde 100tl den aşağı göremedim hiç. Kalitesi dokusu çok güzel.
Çoğu ürünün etiket fiyatı yüksek ama kasada indirim oluyor. Hastane çıkışı da etiket fiyatı 240 kasada 140 a aldım. Piyasaya göre uygun geldi bana. Ama lohusa takımları için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef :/

Olsun canim.gayet guzel ve kaliteli duruyorlar gule.gule kullan canim kedisinizi yerim.bu arada

Olsun canim.gayet guzel ve kaliteli duruyorlar gule.gule kullan canim kedisinizi yerim.bu arada
Çookk teşekkür ederim canım, Rabbim sağlıkla giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin hepimize ♥ kara kuzum o ilk gözağrım evlendim annemle kardeşim vermedi bana buraya geldikçe hasret gideriyorumm :) şu tipe bakar mısın yaa

Eklentiler

• 20190427_155941.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 55
Ya ben.biseyi farkettim herkesin siyah kedisi var hepimiz agustos annesiyiz karakterlerimiz benziyor.aslinda cogumuz cok.benzeriz ya saka.gibi türkiyenin.heryerinden baska.baska.kilo.sac.boy isimler ama.cogu.sey ortak super.bisey
Ahahah vallahi bende az önce 2018 ağustos annelerinin grubunu okuyordum sıkıldım yahu devam edemedim bizim grubun tadı bir başka sanki frekansı güzel yakaladık hepimiz dediğin gibi benzeriz ondan olabilirrr

Ahanda korkuttunuz gene taze anneleri yapmayın hanımlar yaa . Ya bakmayın bu korku filmi sahnelerine öyle gibi ama nasıl tatlı geliyo insana nasıl minnoş o bebeler yoksa 2. 3. Yapmazdık
Bizde işin sakaşındayız zaten cnm..yasanilanlar unutulmasa nasil ikincileri düşünücez zaten.ayrica o zamanlar tatlı zamanlar zaten insan zaman geçince anlıyor...bu hayat böyle iste gırgıra vuracaksın bazen...Ama gene de bilsinler olacakları dimi ama hem daha üstten anlattık

Demi daha neleerrr neler yapıyorlar saç baş yolduruyorlar diş çıkarma dönemlerinde hahaha

Çok güzeller güle güle kullanın

Ay cidden neymiş o ya 19.5 kg araba mı olur

vallahi bugun canim cikti. cok yoruldum. sabah beri is yapiyoruz. esimi kıstırmışken aklimdakileri yaptirdim tabi yaptim da. aslinda bana yasak ama napacan mecburrrr ...
bizim odanin seklini degistirdik. gardropta kizimiza yer actik. tabi yazlik cikar kislik kaldir yaptik. odayi ilaclayip kapattik.
diger dis dolabin mecbur icini bastan tanzim ettim. mutfak balkonu depo gorevinde. orayla baya ugrastik...cunku deepfreez ve buzdolabini bosaltiyorum. kisliklari yapmadan hazir olsunlar diye. arada da yemek pisir bulasik vs. ufff cok yorulmusum...
artik bundan sonrasi kizimin cicileri yika utule yerlestir.. zevkli kismi. ben ufak tefek bisiler haric bitirmisim alisverisi

Ya ben.biseyi farkettim herkesin siyah kedisi var hepimiz agustos annesiyiz karakterlerimiz benziyor.aslinda cogumuz cok.benzeriz ya saka.gibi türkiyenin.heryerinden baska.baska.kilo.sac.boy isimler ama.cogu.sey ortak super.bisey
Bi benim oğluş mu beyaz

Eklentiler

• 1552126468006.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 38
gule gule kullansin evladin insallah hepsi birbirinden tatli ve güzel!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…