Bayildim ya gule.gule saglikla giysin insallah cok.sekerler uygun mu piyasaya gore Zeytinliii
sagol bebegim sen de.olmasan.niyetliydim yahu çıkaramamaya
Güle güle kullan inşallah çok güzeller.. Ama bana çok zor gelir tee Eminönü e gitmek ya ben buralarda takılırım herhalde ehehe gerçi çocukları anneme bırakıp eşimle tek gidersem daha rahat olurum gibi
Çok sağol canım ♥ Valla nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben taa pendikten kalktım Başakşehire anneme geldim burdan da Eminönünee çok zorlandım ama değdi hem çeşit çok hemde kaliteli ürünler fırsatın olursa tavsiye ederiimm :)
Çok sağol canım ♥ Valla nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ben taa pendikten kalktım Başakşehire anneme geldim burdan da Eminönünee çok zorlandım ama değdi hem çeşit çok hemde kaliteli ürünler fırsatın olursa tavsiye ederiimm :)
Amin inşallah canım çok sağol ♥ aslında seçenek çok piyasaya göre pahalı olanda var uygun olanda. Mesela bornoz seti 60 liraya aldım. Dışarıda ve internette baktığım bornoz setlerinde 100tl den aşağı göremedim hiç. Kalitesi dokusu çok güzel.
Çoğu ürünün etiket fiyatı yüksek ama kasada indirim oluyor. Hastane çıkışı da etiket fiyatı 240 kasada 140 a aldım. Piyasaya göre uygun geldi bana. Ama lohusa takımları için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef :/
Amin inşallah canım çok sağol ♥ aslında seçenek çok piyasaya göre pahalı olanda var uygun olanda. Mesela bornoz seti 60 liraya aldım. Dışarıda ve internette baktığım bornoz setlerinde 100tl den aşağı göremedim hiç. Kalitesi dokusu çok güzel.
Çoğu ürünün etiket fiyatı yüksek ama kasada indirim oluyor. Hastane çıkışı da etiket fiyatı 240 kasada 140 a aldım. Piyasaya göre uygun geldi bana. Ama lohusa takımları için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef :/
Çookk teşekkür ederim canım, Rabbim sağlıkla giydirmeyi, kullanmayı nasip etsin hepimize ♥ kara kuzum o ilk gözağrım evlendim annemle kardeşim vermedi bana buraya geldikçe hasret gideriyorumm :) şu tipe bakar mısın yaa
Ya ben.biseyi farkettim herkesin siyah kedisi var hepimiz agustos annesiyiz karakterlerimiz benziyor.aslinda cogumuz cok.benzeriz ya saka.gibi türkiyenin.heryerinden baska.baska.kilo.sac.boy isimler ama.cogu.sey ortak super.bisey
Ya ben.biseyi farkettim herkesin siyah kedisi var hepimiz agustos annesiyiz karakterlerimiz benziyor.aslinda cogumuz cok.benzeriz ya saka.gibi türkiyenin.heryerinden baska.baska.kilo.sac.boy isimler ama.cogu.sey ortak super.bisey
Ahahah vallahi bende az önce 2018 ağustos annelerinin grubunu okuyordum sıkıldım yahu devam edemedim bizim grubun tadı bir başka sanki frekansı güzel yakaladık hepimiz dediğin gibi benzeriz ondan olabilirrr
Ahanda korkuttunuz gene taze anneleri yapmayın hanımlar yaa . Ya bakmayın bu korku filmi sahnelerine öyle gibi ama nasıl tatlı geliyo insana nasıl minnoş o bebeler yoksa 2. 3. Yapmazdık
Bizde işin sakaşındayız zaten cnm..yasanilanlar unutulmasa nasil ikincileri düşünücez zaten.ayrica o zamanlar tatlı zamanlar zaten insan zaman geçince anlıyor...bu hayat böyle iste gırgıra vuracaksın bazen...Ama gene de bilsinler olacakları dimi ama hem daha üstten anlattık
Bizde işin sakaşındayız zaten cnm..yasanilanlar unutulmasa nasil ikincileri düşünücez zaten.ayrica o zamanlar tatlı zamanlar zaten insan zaman geçince anlıyor...bu hayat böyle iste gırgıra vuracaksın bazen...Ama gene de bilsinler olacakları dimi ama hem daha üstten anlattık
Bunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
Yürümek ne kadar zorlaştı artık resmen ge-ber-dim !!! Haziran gibi tüm hazırlığın bitmesi gerek diye düşünüyorum. Temmuzda evden çıkamam heralde. Ayy ne zor işler bu işler. Evet keyifli ama zor yahuu ellerim ayaklarım şişti resmeen.
Inş cnm ikiz arabası pek yok mağazalarda genelde getirtelim deyip netten gösteriyorlar nasıl kapanır açılır sürüş nasıl test edemiyorsun bu yüzden e bebekte iki model vardı 14.5 kg araba yuh dedim bastonlar var onlar daha insaflı 11 12 kg fln bunlar yanyana modeller arka arkaya olan bi tane sordum 19.5 kg dedi dedim damacanadan bile ağır nasıl kaldırayım bn onu adam diyo ikiz olması güzelde zorlukları da var :)
vallahi bugun canim cikti. cok yoruldum. sabah beri is yapiyoruz. esimi kıstırmışken aklimdakileri yaptirdim tabi yaptim da. aslinda bana yasak ama napacan mecburrrr ...
bizim odanin seklini degistirdik. gardropta kizimiza yer actik. tabi yazlik cikar kislik kaldir yaptik. odayi ilaclayip kapattik.
diger dis dolabin mecbur icini bastan tanzim ettim. mutfak balkonu depo gorevinde. orayla baya ugrastik...cunku deepfreez ve buzdolabini bosaltiyorum. kisliklari yapmadan hazir olsunlar diye. arada da yemek pisir bulasik vs. ufff cok yorulmusum...
artik bundan sonrasi kizimin cicileri yika utule yerlestir.. zevkli kismi. ben ufak tefek bisiler haric bitirmisim alisverisi
Bunlarda bizim bugün aldığımız cicilerimiz. Eminönü havuzlu han gerçekten çok iyi bebeğe dair aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz fiyatlarda idare eder fena değil. Ama o lohusa takımları nedir yahu 1 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı 500lirayı buluyor. Lohusa takımını önümüzdeki ay alıcam. Lohusa terliği ve taçları inanılmaz uygun. 25 liraya çok hoş terlik ve taç takımları var. Düşünenlere tavsiye ederim.
Yürümek ne kadar zorlaştı artık resmen ge-ber-dim !!! Haziran gibi tüm hazırlığın bitmesi gerek diye düşünüyorum. Temmuzda evden çıkamam heralde. Ayy ne zor işler bu işler. Evet keyifli ama zor yahuu ellerim ayaklarım şişti resmeen.