2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ooo kolay gelsin yaa gece ağrımaz Bi yerlerin inşallah çok yorulmuşsundur şimdi yaw..

saol cnm. bel ve legen kemigim agriyor bile
Baya bi iş yapmışsınız ya çok da yormasaydın kendini..
şöyle iş yapanlara bayılıyorum boğa Burcu olarak boğalar gibi yatıyorum valla ütülencekler birikti evi afedersiniz ok götürüyo..
Hiç elim kolum kalkmıyo tembeldim iyice tembel oldum.
Ben bekarkende yatağımı toplamazdım hiç saçma gelirdi akşama nasıl olsa yatıcam ne gerek var derdim anneme
Geçen içimden geldi topladım eşim şoka girdi yatakmı topladın sen diyo kıyamam

Allah yardımcın olsun inşallah sen bebişleri alıcan eşin arabayı artık o kendine göre baksın bence
Işte sorun su ki bnm kocis tembellikte level atlamış adam o gobisini kaldirana dek bn iki cocugu o arabayi alir hazirlar disarda onu beklerim :)) o yuzden onu beklemektense parka fln çoğunlukla tek cikarim bu gidisle kas yapacağım bebislere yeticem diye öyle görünüyor :)) sanırım bir laf vardı kadınlar güçsüz anneler güçlüdür diye onun maddi anlamdaki hali bu hal oluyor :))

Ama olmaz onu çalıştırmaya bak sen iki kat nasıl güçlenecen canım yaa sıkıştır antrenman yaptır şimdiden . İş başa düştü diyosun

esimi bulmusken yapayim dedim cnm...
ben burclari pek bilmiyorum. ben balik ama yukselen basak.

cok guzelmis bende salı gunu ordaydim gercekten cok yorucu ama hersey var, aldiklarin cok guzelmis o bornoz setinden bende almıştım gule gule giysin bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…