cok guzelmis bende salı gunu ordaydim gercekten cok yorucu ama hersey var, aldiklarin cok guzelmis o bornoz setinden bende almıştım gule gule giysin bebisin
Valla benim kızın da buna benzer bişeydi 4 5 ay tek kullanabiliyorsun sallanıyor falan çok da hafif istediğin yana götür şimdilik bende kullanacam sonra bebişi nereye atarım bakcam
@afroditiIikuayko
benimde kendi evimdeki çocuklarım böyle ikiside tam bir tekir hepimizin en güzel ortak noktası hayvan dostlarımızla hayatımızı paylaşıyor olmamız
Bu gün benim için de yoğun bir gündü. Koşturmacalı olunca pek bebeğimin hareketlerini hissedemedim. Aklım takılıyor böyle olunca ama yorgunluktan da uyuya kalmışım akşam. Neyse biraz önce uyandım kafama takıldı gece gece bir çikolata yedim uyuyan oğlumu uyandırdım Özür dilerim annecim ama sanırım analık böyle bişiy
Bu gün benim için de yoğun bir gündü. Koşturmacalı olunca pek bebeğimin hareketlerini hissedemedim. Aklım takılıyor böyle olunca ama yorgunluktan da uyuya kalmışım akşam. Neyse biraz önce uyandım kafama takıldı gece gece bir çikolata yedim uyuyan oğlumu uyandırdım Özür dilerim annecim ama sanırım analık böyle bişiy
26.haftadan günaydınlar kızlar bugün bahar havası var adanada temizlik havası yani bir dünya ütülenecek beni bekliyor. akşam lcw ya gittik kızıma ciciler aldım ben daha yeni başladım bir şeyler almaya.