Süt için hazırlık yapıyorlar inşallah stres yapma
Dene bak acaip mutlu ediyor insanıAyy çok özledim yüzüstü yatmayı harika fikir
Valla bebişlerin durumuna göre değişiyor ben benimkileri hiç sallamadım o yüzden çok rahattım süt içip uyuyakalıyorlardı allahım bu da öyle olsun noluuurrhttps://m.n11.com/bswmono-elektrikli-elektirikli-besik-otomatik-sallanan-anakucagi-P300714013
sizce nedir ne.değildir napmali ana.kucağı.konusunda.fikriniz nedir?
Bnmde sızlıyor cnm ve günde 4 5 damla kdr akıyorKızlar benim göğüs uçlarım sızlmaya başladı.Sizde de oluyor mu?
Bnmde sızlıyor cnm ve günde 4 5 damla kdr akıyor
Ben almayı düşünüyorum canım ama doğar doğmaz alışsın daha sonra yadirgar diye okumuştum ilk 6 ay ise yarıyormuş bebek hareketlenene kadarhttps://m.n11.com/bswmono-elektrikli-elektirikli-besik-otomatik-sallanan-anakucagi-P300714013
sizce nedir ne.değildir napmali ana.kucağı.konusunda.fikriniz nedir?
Napcaz alalim mi.almayalim miBen almayı düşünüyorum canım ama doğar doğmaz alışsın daha sonra yadirgar diye okumuştum ilk 6 ay ise yarıyormuş bebek hareketlenene kadar
hahah senin bu mesajini tam okurken kayinvalidemin ‘bebek gece uyumuyosa koca baska odada uyusun yazik ise gidecek sabahinda’ nutugunu dinliyorumMerhametli gelinsin vesselam geçmiş olsun kayınvalideye..
acikcasi bebege gore karar vermeyi dusunuyorum ben aslinda. hediye gelmez ise almam 4Moms i sanirim. cocugum sallanmayi cok isterse gider alir koyarim icine napalim:)Napcaz alalim mi.almayalim mi
Aynen bol sütlü olalım ins :)Bende bişey akmıyor ama 1haftadr sızlıyor.Demek ki doğum yaklaştıkça vücutta süt hazırlıkları artıyor
Yaa ne guzel alistirmissin peki annen ya da kayinvaliden gelince kucakta salliyomuydu yoksa kimse sallamadi oylece alistilar miValla bebişlerin durumuna göre değişiyor ben benimkileri hiç sallamadım o yüzden çok rahattım süt içip uyuyakalıyorlardı allahım bu da öyle olsun noluuurr. Amma benim bacılar hamak aldı beşik aldı sallamadan yatmıyo sıpaları hala 1 yaşındalar sallanıyor lar çok işlerine yaradı hamak elektrikli olaydı şahane olur tbi koy sallasın oh miss
İlk aylar önemli bence emzirdikten hemen sonra gazını çıkarınca rahat uyuyorlardı yani bebişi ben emzirip değiştirip yatırırdım öyle uyanıkken sevmeden sevmeye alırlardı kimse sallamadı benimkileri eşim de masaj yapardı sırtlarına gaz çıkarmaları için sallamadan etmeden.. Emzik de tutmadı lar.. Değişiyor işte her bebek gerçekten inşallah hepimizin bebişleri bu modda olurYaa ne guzel alistirmissin peki annen ya da kayinvaliden gelince kucakta salliyomuydu yoksa kimse sallamadi oylece alistilar mi
elaide bunu kiz annesi soylese ok, erkek anasi direkt taraf tuttuğunu belli etmiş oluyor.
Bu insanlarin fikirleri sorulmadan tavsiye vermelerine bayılıyorum. Aklima takilanlari vs vs sadece gorumceme soruyorum. Gerisi kendi kendine yorum yapıyor.
Hamilelikte cok yapamadim simdilik de lohusa bahanesine sığınıp bir kaç "sanane" patlatmak istiyor gönlüm.
Valla bazen gıcıklıkları tutuyor ya ben de uyuz oluyorum bu aralar benimkine ne dese batıyo resmen böyle üzerine atlayıp tırmalayasım var niyeysepatlat anasini satiim. acikcasi kayinvalidem azcik cekindiginden cok soft soylemeye calisiyo bu tarz seyleri. kendisini dogumda yanimda istemedigimi belirtti esim daha once, o yuzden istedigiii kadar konussun zaten burda olmiicak Innnnnsallah son anda ihtiyacim filan olmaz (su an kardesimin sezeryanla yeni dogum yapan esini dusunuyorumda...yanliz basina ASLA yetemiyo ufakliga yazik).
Ay aksam aksam kasinan kocayi naapmali. Eve gelirken canim dondurma cekti; cekemezmi. En fazla 10 dk uzadi yaa yolu. Bi surat bi afra bi tafra huysuz. Anasi olmasa burda gosterirdim anyayi gonyayi da neyse.
ehehe kasiniyorlar arasira valla!Valla bazen gıcıklıkları tutuyor ya ben de uyuz oluyorum bu aralar benimkine ne dese batıyo resmen böyle üzerine atlayıp tırmalayasım var niyeyse
Iyi geceler tatliiim, guzel istirihatleeer bende yaticam simdiYatağa geçince anladım haa ay ne yorulmuşum ya sızlıyor bacacıklarım belim.. Ayy ay.. Hadi Allah rahatlık versin inşallah uykusuz geceler gelmeden sessizce yatabildiğimiz kadar yatalım hanımlarazcık ağrılı da olsa güzel tadını çıkaralım
İşte kendini tutmak çok önemli aile olsa bile insanın kendi özeli var ve bu korunmalı erkekler düşünmüyor böyle şeyleri önceden uyaran iyi olmuş arada çimdiriver unutmasınehehe kasiniyorlar arasira valla!
siki siki tembih ettim kaynana gelmeden once; annenin yaninda sen hakli olsanda ben hakli olsamda herhangi bi konuda benimle tartisirsan seni gercekten mahvederim diye. ki vallahide mahvederim. onlarin yaninda bir kez tartistik, haaaaala kaynana o konuyu acmaya kalkar. ugrasamam ben onlarin nasihatleriyle. kirk gun gulluk gulistanlik iliskimizi unutur o 1 gundeki tartismayi hatirlatirlar. oooldu canim.
Ayyy ne guzrl insallah butunnbebekler boyle olurİlk aylar önemli bence emzirdikten hemen sonra gazını çıkarınca rahat uyuyorlardı yani bebişi ben emzirip değiştirip yatırırdım öyle uyanıkken sevmeden sevmeye alırlardı kimse sallamadı benimkileri eşim de masaj yapardı sırtlarına gaz çıkarmaları için sallamadan etmeden.. Emzik de tutmadı lar.. Değişiyor işte her bebek gerçekten inşallah hepimizin bebişleri bu modda olursüt iç yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?