2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende bundan alacağım canım, yan tarafı iniyor zaten yine anne yanı oluyor benim baktığımım.

sızlamak ne kelime gece uykudan uyanıyorum acısına yara varmış gibi sızlıyo ve aşırı kaşıntı. En son geçen buz koydum uykudan uyanıp
Adlinaa K ktphncanne bende akıntı sızlama yok sadece kaşıntı var. Çatlayacak belirtisi galiba:) vazelin ve zeytinyağı sürüyorum akşamları.

bende bundan alacağım canım, yan tarafı iniyor zaten yine anne yanı oluyor benim baktığımım.
Evet canım, parmaklıkları da asansörlü zaten. İstersen çıkartabiliyorsun tamamen. 60x120 cm bu. Biraz büyükçe olduğundan ben ayak ucuma koyacağım mecbur, yatağımın yanına sığmıyor.

günaydın kızlar,
3 gündür burun tıkanıklığı, göz sulanması herşey var şimdi boğazlarım başladı. ıhlamurdan başka önereceğiniz bişi var mı? malum birde işteyim dinlenemiyorum
Geçmiş olsun cnm, tek çözümü var o da ılık bir duş alıp dinlenmek. Bolca da C vitamini. İzin alma şansın varsa al, rapor al dinlen canım Çarşamba da 1 Mayıs resmî tatil, birleştirirsen daha fazla dinlenmiş olursun.

canım benim işyeri garip bizde öle resmi tatil falan yok, pazar izinliyim sadece ful çalışıyorum yani 2 ay kaldı doğum iznine iple çekiyorum resmen bir daha gelmeyeceğim çünkü:)

Günaydın kızlar, hafta sonu yazışmalarınızı anca okudum :) Saat 11 olmuş bile. Cumartesi ilaçlarım bittiği için doktora gittim. 645 gr olmuş oğluş. Doktora dedim ki ben sadece de-vit, decavit ve kan hapı kullanıyorum. B12 ler balık yağları falan herkes kullanıyor bende alayım mı? Doktor dedi ki kan testlerinde eğer eksiklik çıkmıyorsa vitamin takviyesine gerek yok. Boşuna kilo yapar ve bebeğin iri olur doğumun zorlaşır. Bilginize. Bende de bi tek d vitamini eksikliği çıktı.

canım benim işyeri garip bizde öle resmi tatil falan yok, pazar izinliyim sadece ful çalışıyorum yani 2 ay kaldı doğum iznine iple çekiyorum resmen bir daha gelmeyeceğim çünkü:)
Nasıl bi acımasızlık o hastayım diyip rapor fln alamıyor musun? Hamilesin üstelik ekstra anlayış göstermeleri lazım.. benim de az kaldı Ramazan bayramına denk geliyor 32.haftam , son 1 ay

Günaydın kızlar .Bende sizden görünce ölçeyim dedim, göbek çevrem 91cm olmuş.Sizin göbişlere göre bana küçük gibi geldi
Bnm de 91 Geldi herkesin bünyesi yapısı farklı cnm bide günden güne bile fark ediyor büyümesi o yuzden kıyaslamamak gerek

günaydın kızlar,
3 gündür burun tıkanıklığı, göz sulanması herşey var şimdi boğazlarım başladı. ıhlamurdan başka önereceğiniz bişi var mı? malum birde işteyim dinlenemiyorum
Çok geçmiş olsun canm. Limon bal tüketmeye çalış. Tabii dinlenmek en iyisi. Öğleden sonraları 1-2 saat kaçmaya bak artık en iyisi. Ben 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum tabi Temmuz sıcağına dayanabilirsem sonrası rahat olsun diye. 30 Haziran 32 hafta oluyoruz. Temmuz’da 5 hafta çalışmam gerekli

arkadaslar merhaba,

ben biraz sıkıntılı bir donem geciriyorum, boyle olunca cocukken kulaklarımı tıkar hayal kuraradım kazık kadar kadın oldum hala aynı tepkiyle kacmaya calısıyorum sorunumdan. yani soyle; yokmus gibi davranıp hic bu konuyu dusunmemek icin kosar adım uzaklasıyorum. yani simdi geldim yazdım ya, gozlerim doldu bak yine

''plesanta previa total'' diye bir tanı aldım ayrıntılı usg'de. zaten gebe kaldıgımdan bu yana yok nift testi yok kromozom bozuklugu yok amniyosentez derken iyice sinirlerim harap olmustu. bebegimin down senrdomlu mu yoksa saglıklı mı oldugu ruyaları bitti simdi erken dogum yaparken ve olurken goruyorum kendimi ruyalarımda

dogum yaparken olmekten cok korkuyorum. evdeki kuzularımı annesiz, escegizimi hanımsız yazdıkca yazıyorum su an, en iyisi uzaklasmak. cenemi de tutatamam kendimi biliyorum; durduk yere kimseyi uzmenin etkilemenin bir manası yok. ara ara gelir yazarım gelismeleri.

cok aglamalı; birde sacma salak bir sekilde duygularımı nasıl yogun yasıyorum tarif edemem, gergin bir donemdeyim. kabullenip hazmedip yoluma bakmayı ogrenince donecegim. bana ferahlık duası ederseniz cok memnun olurum,

oyle iste kuslar cicekler bocekler.
hayat bir garip.

beni sadece dort kez muayene eden dr soyle dedi: cagırdıgın her sey basına geliyor. senin kadar kaygılı gebeleri unutmak mumkun degil. ah yuregim, aklımı bir dinlese. bu arada dogumum artık ozelde olmayacagı kesinlesti. tam tesekkul hastene, yogun bakım, kan nakilleri vs. vs...

ne dua ettiginize aman dikkat.
selamlar,
sevgiler,
anlama dagınıklıgı icin uzgunum.

soranlara mesaj atanlara cok cok kalp. sizi seviyorum agustos anneleri.

Canim icini ferah tut kötüyü cagirma lutfen vesvese yapma Allah sevdiklerine bagislasin.uzme.hem.kendini hem sevdiklerini en onemlisi bebegini iyi düşün lutfen dualarimiz.seninle Allah saglik huzur ferahlik kolaylik versin ne olur yipratma kendini bak hersey cok.guzel.olacak Allahin izniyle

eğer geri dönmeyi planlıyorsanız 37 ye kadar çalışmak daha iyi geri dönüş açısından. ama ben düşünmediğim için şuan çık deseler çıkarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…