- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
O derece diyosunNo comment
İnsallah kurtulursun iradeli oldum ama cok zorlandimOlsun canım iradeli olabilmişsin en azından ben başaramadım bir türlü :/
Ah ah keşke vicdan azabından ölüyorum yinede içiyorum bu zıkkımı :/ evet kesinlikle zararını mutlaka yaşayacak biliyorum. Umarım başarabilirim şu illetten kurtulmayı. Yapabildiğim tek şey azaltmış olmam.
Tamam canim ararsan buraya yazarsin merak ettimAllah iyiliğini versin :) 9 unda randevum arayıp sormadım gidince söylerim diye ama dayanılmaz olursa mecbur ararım
Tamam canim ararsan buraya yazarsin merak ettimAllah iyiliğini versin :) 9 unda randevum arayıp sormadım gidince söylerim diye ama dayanılmaz olursa mecbur ararım
Bazen ben de asiri sinirleniyorum hani sigara karsimda olsa birak icmeyi yiycem sigarayi sonra diyorum bu karsimdaki icin bu cocuga zarar vwrmicem bi bedende iki kisi yasiyosun onun da kendine gore haklari var onun cevap verme hakki olsa belki icme diycek....kendimi sakinlestiriyorum zar zor tirnaklarimi yiyorum artik sinirden tirnak kalmiyo icmemek icinAyyy benim acımı konuşmuşsunuz sigaraen son 26 aralikta içmiştim o gün hamile olduğumu öğrendim bizim bir tanıdık vardi 40 hafta içmemiş sigara dogum yaptığı gün nolur bir tane sigara verin diye yalvarmış sonumu görüyorum o kadinda :))))) benim eşim içmiyor suan ben bi tane icsem 3. Dünya savaşı bizim evde çıkar dün kaynanaciimla kavga ettim evde sigara olsa kesin icerdim o sinirle bile icmediysem bi 3 ay daha dişimi sıkacağım
Evet ben de hayatimin merkezine koymusum sorunumuz bu galibaBen tiksindim başlarda ama bi faydası olmadı ki. Yine içmeye devam. Benimde en büyük dezavantajım hep severek içtim şu zıkkımı hayatım boyunca elalem gibi lanet ederek değil ondan sanırım bırakamıyorum arkadaş. Allah affetsin ne diyelim ahahah :)
Artik sigara yerine cikolata gecti yemekten sonra sigara içerdim artik cikolata yiyorum bitek o istegi aliyor ama oda zararli arada annem yanimda içiyor dumanini icime çekiyorum caktirmadan onunla yetiniyorum :))) bide hamileyken zaten kilo alıyorum e sigarayı birakincada kilo alınıyor ona ayri moralim bozuluyorBazen ben de asiri sinirleniyorum hani sigara karsimda olsa birak icmeyi yiycem sigarayi sonra diyorum bu karsimdaki icin bu cocuga zarar vwrmicem bi bedende iki kisi yasiyosun onun da kendine gore haklari var onun cevap verme hakki olsa belki icme diycek....kendimi sakinlestiriyorum zar zor tirnaklarimi yiyorum artik sinirden tirnak kalmiyo icmemek icin
Evet canım malesef öyle. 3 kardeşiz annem üçümüzde de pofur pofur içmiş hepimiz sağlıklıyız diyip kendimi avutuyorumEvet ben de hayatimin merkezine koymusum sorunumuz bu galiba
Merhametli gelinsin vesselam geçmiş olsun kayınvalideye..temizlik, camasir ve beni bekleyen bi yigin ütünün arasindan merabaaa kizlar ♥ bitane de kek mi yapsam, annemlere ugriicaz sonra. bu arada kayinvalidem üsüttü yazik. gelini havasiz ev sevmediginden ben isten gelmeye yakin kadincagiz kapilari pencereleri acip havalandiricam diye herhalde ceyranda falan kaldigezecegimiz yerleride tam gezemedik maalesef. neyse kismet. sabah kalktim güzel bi corba yaptim, dün portakal mi sikmadim, balli süt mü vermedim, naneli balli caymi icirmedim. kadina atip tutuyorum beni boguyo diye, yinede insan kiyamiyo be. neyse yinede ne demisler, en iyi kaynana uzakta olandir
uyku tulumu aldik bizim ufakliga, acaba daha kalin bisey mi alsaydim diye tereddüt ediyorum su an ama neyse. ayrica bi havlu bide tulum. kismet olur Allahin izniyle saglikla sihhatle giydirmeyeesimde bana ‘cok aldik artik almasak mi biraz’ deme gafletinde bulundu ahaha. iyi bundan sonra sensiz almaya devam edicez demek ki dedi icsesim.
Eki Görüntüle 2263275
Buarada;
hakkaten nekadar hayvan dostusunuz! masallah valla. evimde bir hayvan besleyecegimi hic sanmiyorum. siz o kedileri koydukca koltugun dolaplarin basinda falan, benim aklimdan gecen tek sey onun tüyleri, kokusu. ne kötüyüm.ama hepsi birbirinden güzel ve sirin masallah!
Valla çatlıyor ya önlemek için bol yağlı masaj şart göbek göğüs üst bacak yanlar nerelere bulursan sür bence hele de son 2 ay gerim gerim geriliyor her yer yani bende öyle olmuştu doğumdan sonra farkettim bacağımın arkası çatlamış yaa ne alaka diyebildim sadece geç kalmıştım maaleseffHic sevmem, eskiden sek icerdim bir fazla kacirmanin neticesinde senelerdid agzima koymadim.
Simdi emzirirken de mi icemiycez? Yasak ya insani cekiyor, serbest olsa aklıma gelmeyecek. Bilinçaltı ne garip.
Uyku tulumlarinda tog değerleri varmis, odanın sıcaklığına gore giydiriyorsun. Ben de alacağım. Dun annemlerde eşim ve annem cocugun üstüne bir sey ortmeyecegimi duyunca çok sasirdi, bogarmis yuzune gelince diyorum ama ortulmeyen insanın üstüne kar yagar diyorlardedim tulum alicam ben ona alissin simdiden kampa
Evimde tek kiymetli seyler halilarim, 7 senede Pamuskom agzina etti halilarin, Kül pisligi de devamini getirdi. 6 ayda bir yikatiyordum ama o zaman yikamaci arkadasimdi. Üsküdar da cok pahali, 250 lira mi ne aldilar gecen sene, makina halisi almayi düşünüyorum en azindan yikatmasi ucuz.
Karnima ve diz arkama, ust baldir iclerime mustela catlak oncesi, diz altim cok kasinir (egzama riski) bebege aldigim nurse harvey's losyon ve yağı deniyorum ama yetmiyor. Gogsume surmuyorum bir sey.
Nereler catlayabilir sizce? Abi sür sür sıkıldım her gun ugrasamam ben onunla.
Bende tiksineyim diye çok dua ettim ama nafileBen tiksindim başlarda ama bi faydası olmadı ki. Yine içmeye devam. Benimde en büyük dezavantajım hep severek içtim şu zıkkımı hayatım boyunca elalem gibi lanet ederek değil ondan sanırım bırakamıyorum arkadaş. Allah affetsin ne diyelim ahahah :)
Diz arkamda zaten catlaklarim varmış, şimdi kiloyla iyice fark ettim. Oralara da sürmeye başladım. Ya zaten benim iade zamanima az kaldı, gencler kendini korusun ne diyimValla çatlıyor ya önlemek için bol yağlı masaj şart göbek göğüs üst bacak yanlar nerelere bulursan sür bence hele de son 2 ay gerim gerim geriliyor her yer yani bende öyle olmuştu doğumdan sonra farkettim bacağımın arkası çatlamış yaa ne alaka diyebildim sadece geç kalmıştım maaleseff
Ya iste tekrar baslayip 2. Cocuk icin tekrar birakmak istemiyorum aslinda ben bi tane icsem toptan baslarim zaten Allah im iki ucu ..lu degnekArtik sigara yerine cikolata gecti yemekten sonra sigara içerdim artik cikolata yiyorum bitek o istegi aliyor ama oda zararli arada annem yanimda içiyor dumanini icime çekiyorum caktirmadan onunla yetiniyorum :))) bide hamileyken zaten kilo alıyorum e sigarayı birakincada kilo alınıyor ona ayri moralim bozuluyordişimizi sıkalım son 3 ay sonra artik paket taşımam muhtemelen ama otlakcilik yaparim gibi geliyor:))
Midem bulanınca mümkün değil içememm sen benden de tiryakiymişsinBende tiksineyim diye çok dua ettim ama nafilebide aksine midem bulanınca bastıran tek şey sigara. İlk dönemler bırakmayı geç bulantım oldukça arandım.
Bizi vicdanımız affetsin ne diyim
Alemsin olur mu öyle şeyDiz arkamda zaten catlaklarim varmış, şimdi kiloyla iyice fark ettim. Oralara da sürmeye başladım. Ya zaten benim iade zamanima az kaldı, gencler kendini korusun ne diyim
Ayyyy cok guzeller ellerine saglikKızlarrr nasıl olmuş kendim yapıverdim bu işler nekadar eğlenceliymişşş
Ben de bayıldım ellerine sağlıkKızlarrr nasıl olmuş kendim yapıverdim bu işler nekadar eğlenceliymişşş
Teşekkürler balım sağolasınAyyyy cok guzeller ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?