2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsallah kurtulursun iradeli oldum ama cok zorlandim

Ayyy benim acımı konuşmuşsunuz sigara en son 26 aralikta içmiştim o gün hamile olduğumu öğrendim bizim bir tanıdık vardi 40 hafta içmemiş sigara dogum yaptığı gün nolur bir tane sigara verin diye yalvarmış sonumu görüyorum o kadinda :))))) benim eşim içmiyor suan ben bi tane icsem 3. Dünya savaşı bizim evde çıkar dün kaynanaciimla kavga ettim evde sigara olsa kesin icerdim o sinirle bile icmediysem bi 3 ay daha dişimi sıkacağım

Bazen ben de asiri sinirleniyorum hani sigara karsimda olsa birak icmeyi yiycem sigarayi sonra diyorum bu karsimdaki icin bu cocuga zarar vwrmicem bi bedende iki kisi yasiyosun onun da kendine gore haklari var onun cevap verme hakki olsa belki icme diycek....kendimi sakinlestiriyorum zar zor tirnaklarimi yiyorum artik sinirden tirnak kalmiyo icmemek icin

Evet ben de hayatimin merkezine koymusum sorunumuz bu galiba

Artik sigara yerine cikolata gecti yemekten sonra sigara içerdim artik cikolata yiyorum bitek o istegi aliyor ama oda zararli arada annem yanimda içiyor dumanini icime çekiyorum caktirmadan onunla yetiniyorum :))) bide hamileyken zaten kilo alıyorum e sigarayı birakincada kilo alınıyor ona ayri moralim bozuluyor dişimizi sıkalım son 3 ay sonra artik paket taşımam muhtemelen ama otlakcilik yaparim gibi geliyor:))

Merhametli gelinsin vesselam geçmiş olsun kayınvalideye..

Valla çatlıyor ya önlemek için bol yağlı masaj şart göbek göğüs üst bacak yanlar nerelere bulursan sür bence hele de son 2 ay gerim gerim geriliyor her yer yani bende öyle olmuştu doğumdan sonra farkettim bacağımın arkası çatlamış yaa ne alaka diyebildim sadece geç kalmıştım maaleseff

Bende tiksineyim diye çok dua ettim ama nafile bide aksine midem bulanınca bastıran tek şey sigara. İlk dönemler bırakmayı geç bulantım oldukça arandım.
Bizi vicdanımız affetsin ne diyim

Diz arkamda zaten catlaklarim varmış, şimdi kiloyla iyice fark ettim. Oralara da sürmeye başladım. Ya zaten benim iade zamanima az kaldı, gencler kendini korusun ne diyim

Ya iste tekrar baslayip 2. Cocuk icin tekrar birakmak istemiyorum aslinda ben bi tane icsem toptan baslarim zaten Allah im iki ucu ..lu degnek bak en azindan yerine koycak bisey bulmusun cikolatayla devam et bari bosver

Bende tiksineyim diye çok dua ettim ama nafile bide aksine midem bulanınca bastıran tek şey sigara. İlk dönemler bırakmayı geç bulantım oldukça arandım.
Bizi vicdanımız affetsin ne diyim
Midem bulanınca mümkün değil içememm sen benden de tiryakiymişsin amin canım amiinn ahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…