2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim göğüs uçlarım sızlmaya başladı.Sizde de oluyor mu?
cnm 1 haftadir bende de sizlama basladi. normal bence. sut damarlari genisliyor.
Gencler ya forumda takiliyim dedim millet nelerle ugrasiyor erkek.diye 5 aylik.bebegini.istemeyen nisanli ikizi.olan.aldirmayi.dusunen vb vb vallahi psikilojim bozuldu daha da burdan.gitmem
ben de denk geldim. bazilari sahte gibi geliyor bana.
elektirikli birseye bebegi yatirmak fikri beni az geriyor cnm. oglumu hic sallamadim. o yuzden kizimda da almam sanirim. karsimda bisiler sallaninca migde bulantisi ve bas donmesine sebep oluyor ben de
senin kv demis bu lafi. benim kayinpeder. sagolsun herkes sadece kv ile ugrasir. ben diyrm ben de 2 tane kv var diye

Yaa ne guzel alistirmissin peki annen ya da kayinvaliden gelince kucakta salliyomuydu yoksa kimse sallamadi oylece alistilar mi
ben kimseye izin vermedim. sadece kendim uyuttum cnm... kimse benim dedigimin disina cikamadi bebek konusunda. normalde sakinimdir ama dogurunca kedi gibi tirnaklarimi cikardim. hamilelik hormonlari ne ki, lohusaliktaki daha guclu yapiyor anneyi
dedim ama dagittin bak kendini.. cabuk gecer insallah.

ben yine ayaklarimin agrisindan uyuyamjyrm.

Günaydın kızlar .Bende sizden görünce ölçeyim dedim, göbek çevrem 91cm olmuş.Sizin göbişlere göre bana küçük gibi geldi
Canım aynı beden değilz ki nasıl aynı olsun buraya da insan bisey yazmaya çekiniyor hee kıyaslama yapmayın 1 kere de ben 84 kıloyum şuan misal

Canım aynı beden değilz ki nasıl aynı olsun buraya da insan bisey yazmaya çekiniyor hee kıyaslama yapmayın 1 kere de ben 84 kıloyum şuan misal

Normalde yapmam ama hamilelikte ufacık bişeyden kıyaslamya giriyor insan yok bebeğin boyu yok kilosu yok o yok bu.Çok zor bir durum ya,buluttan nem kapıyoruz resmen Anladım canım çok haklısın ,ben de 57,5 kiloyum.Şuan düşününce gayet normal geldi

Canım annem diyor ki her bebekte hamilelgin bile farklı oluyor ki başkası ile boyu kilosu kıyaslama seni mutsuz eder. Ben hiç taklmyrm böyle şeylere sen de gönlünü ferah tut benim de ilk hamillgm tadını çıkaralım ki bak haftada 4 5 akşam k.suyorum ben hala tadını çıkaralım Diyeblyrm

Normalde bende kıyaslama yapan bir insan değilim ama hamilelik gerçekten çok farklı bir psikolijiymiş.Senin de Allah yardımcın olsun bulantı kusma çok zor oluyor.

Günaydın kızlar
Yatak odama anne yanı besik mi, sepet beşik mi diye kara kara düşünürken ,onlarda en fazla 6 ay yatabileceği ihtimaline karşı daha uzun vadeli olması icin bu minnoş karyolayı tercih ettim. sallanma aparatını da aldım. Güzel günlerde kullanır inşallah..

Eklentiler

• 22017A4E-4FF4-4BB7-8F5D-2245AC630EF3.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…