2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun
Hiç moralini bozma, plasenta previa ile doğum yapan o kadar çok kişi var ki.
Bir de büyük şehirdeydin diye hatırlıyorum, imkanların küçük şehirdekilere göre çok çok daha fazla. Allah'ın izniyle, doktorların da sıkı kontrolleriyle hiçbir şey olmadan 9 ayı bitirirsin

gule gule kullanin canim.

günaydın kızlar,
3 gündür burun tıkanıklığı, göz sulanması herşey var şimdi boğazlarım başladı. ıhlamurdan başka önereceğiniz bişi var mı? malum birde işteyim dinlenemiyorum
gecmis olsun cnm. ihlamurdan bask birsey yok ne yazik ki ;( cabuk atlatirsin umarim. benim agzim burnum uçuk olduktan sonra toparlanmaya basladim.

Sağlıkla kucağına alıp evine dönersin inşallah.. Rabbim gönlüne ferahlık versin endişesiz sorunsuz bir hamilelik olur inşallah.. Dua ile.. Hepimize..

ben pihtilasmam icin folbiol ve enox igne... ek olarak multivitamin kullaniyorum cnm. kan hapini da kan tahlilim de kansizlik basladigi icin ekledi.

yogun stres altinda kaldin canim uzun sure. kaybetme korkunun artmasi ve olmasi da normal..sevdigin ve guvendigin insanlarla konusmani tavsiye ederim. eger yoksa cevren de psikologa da danisabilirsin. tez zamanda rahatlamani dilerim...

Böyle bi durumda ne denir ne söylenir bilemedim..insan boş lafları duydukça daha sınır oluyor onu da biliyorum..senide çok iyi anlıyorum ve anlıyoruz.. hepimizin aklı sendeydi...Ama iyi dusun ve iyi olsun lütfen.. neyi çagirirsan başına o gelirmis..bundan sonra hep pozitif düşünce.. herşey çok güzel olacak inşallah.. bizim hepimizin duaları da seninle olsun inşallah.. rabbim vakti zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde doğum yapıp kucağına almayı nasip etsin..allah hepimizi evlatlarımıza bagislasin inşallah..

Bende de plesenta privia var ama doktorum kanaman olmadığı müddetçe sorun değil dedi. Ben de hiç üzerinde durmadım doktor bu kadar rahat olunca. Zaten 28.haftaya kadar yeri değişebiliyormus takip edeceğiz dedi. Sizin daha 23. Hafta. Uzmeyin kendinizi bu kadar, daha doğuma çook var.

Arkadaşlarin dediği gibi bu durumda olup sıkıntısız doğum yapan o kadar çok anne var ki. Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak

B bilgevisne gecmis olsun canim uzuntunu anliyorum yalniz kendini kapip koyuverme belki bu dediklerim seni rahatlatmayacaktir ama sunu da soylim her dogum her kadin icin dogum aninda risktir tabii ki hepimizi Allah korusun ama onceden belli olmayan ve dogum aninda da cikabilecek yiginla endikasyon var... Kendini korkutma hicbi zaman en kotuyu dusunme doktorlar en kotuyu soylemekle yukumlu ama senin durumunda olup saglikli dogym yapan cok fazla kadin var ki benim cok yakin bi arkadasim ayni rahatsiligi vardi ve sezeryanla dogumunu yaptilar bize sonradan soyledi benim boyle boyle bi rahatsizligim vardi diye... Hepimiz duaciniz kendine dikkat et

öncelikle sıkma canını bende başlarda yazmıştım banada plsenta privia dediler hatta bir doktor bizi okadar korkuttuki daha 18.haftada burda doğum yapamssın devlet hastanelerinde yapman lazım gibi bir sürü komplikasyon anlattı sonra doktor değişikliği yaptım ve şuanki doktorum 25 ve hatta 30.haftaya kadar hiçbir doktor plesanta privia teşhisi koyamaz yanlış dedi abartmış ve seni korkutmuşlar ben ameliyatını öyle olsa bile yaparım .çok kezde yaptım dedi ve zaten en son kontrolümde yukarı cıkmaya başlamıştı daha 23.haftasın bence stres yapma dualarımız seninle

Geçmiş olsun kuzum ferah tut içini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…