2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende birşey almayacağım şuan para bırakıyorum bebek için . Millette çok garip ya ne fark eder kız erkek nefret ediyorum bu durumdan eşimin ailesi de erkek erkek diyip duruyorlardı neredeyse sırf onların istediği olmasın istedim

Benim ilk bebegim zaten kız olmus erkek olmus önemli değil sağlıklı olmasını istiyorum sadece, maalesef çevredeki boş konuşanlar sinir ediyor beni

Benim ilk bebegim zaten kız olmus erkek olmus önemli değil sağlıklı olmasını istiyorum sadece, maalesef çevredeki boş konuşanlar sinir ediyor beni
Aynı durumdayız İnan ki daha bebeğin olduğunu öğrendik anında erkek demeye başlandı . Benim de ilk çocuğum 18. Haftadayız . Bu yüzden kimse ile telefonda filan konuşmaz oldum aramıyorum ailesini

İlk bebeğimde 14, 16 ve 18. Haftada erkek dedi. 20. Haftada ayrıntılıda kız oldu ve kız doğdu)
Siz 20. Haftaya kadar kesin gözüyle bakmayın bence.

Israrla değişir mi dedim ama değişmez kesin dedi %99 erkek pipisi var dedi, eşimde gördüm diyor ama ben Bi türlü pipiyi göremedim
Ben de görmüştm pipiyi ama bazen kızların organı da fazla östrojen den şişebilirmiş yada kordonu yanlış görebiliyorlarmış

Aynı durumdayız İnan ki daha bebeğin olduğunu öğrendik anında erkek demeye başlandı . Benim de ilk çocuğum 18. Haftadayız . Bu yüzden kimse ile telefonda filan konuşmaz oldum aramıyorum ailesini
Erkek olunca ne oluyorsa Bi türlü anlam veremiyorum, ben bu konuda sert çıktım biraz sesleri kesildi şimdilik sanki benim elimde olan bişeymiş gibi. Abarrmaları beni öldürecek

Ben de görmüştm pipiyi ama bazen kızların organı da fazla östrojen den şişebilirmiş yada kordonu yanlış görebiliyorlarmış
Hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli olsunda inşallah gerisi teferruat benim için. Zaten detaylı ultrasondan önce alişveriş yapmak istemiyorum 16 ağustosa kadar beklemeye devam

Ya sizleri duydukça umutlanıyorum valla banada 16.haftada erkeğe benziyor çıkıntı gördüm dedi. Bir kaç gün sonra gittim göstermedi.Artık ayrıntılıya bakacağız demekki garanti olan o ...Onada erkek derse kabulleneceğim artık kız ümitlerim sönecek..

Merhaba kizlar bende yeni katildim araniza. Ayni sorun bizdede var. Ilk cocugum kiz. Suan erkek erkek diye haber bekliyorlar. Sanki benlik bisiymis gibi. 13. Hafada doktorum bisiy demedi. 16.haftada bakariz dedi. Suan 15+4 teyiz. Bakalim ay sonu gidicem. Hayirlisi ve saglikli olsun hepimiz icin. Siz cinsiyeti ogrendiniz mi?

Sağlıklı olsun öncelikle butün bebişlerimiz
Allah gönlüne göre versin inşallah siz canınızı sıkmayın

Aminnn ınşaallah. Içimdeki his erkek ama o kadar çok sabah bulantim ve kusmam oluyorki kız herhalde diyorum.
Bana da 12.haftaya kadar kız dedi doktorum 16.haftada erkek %99 dedi şimdi 1 ay sonra detaylı ultrasona cagırdı orda net olurmus hala değişecekmiş gibi geliyor bana çevredekilerin söyledikleri yüzünden

Bana da 12.haftaya kadar kız dedi doktorum 16.haftada erkek %99 dedi şimdi 1 ay sonra detaylı ultrasona cagırdı orda net olurmus hala değişecekmiş gibi geliyor bana çevredekilerin söyledikleri yüzünden
Ne güzell. Değişmez değişmez artık 16. Haftada net görüyorlarmış. Çok sevindim senin adına Rabbim tamamına erdirsin saglikla

Detaylı ultrason için en ideal hafta 21. Hafta dedi sağlık ocağındaki hemşire. Benim gittiğim perinatolog izindeymiş. Döndüğünde 22+1 olacağım. Sizler kaçıncı haftada yaptırdınız veya yaptıracaksınız?

21 haftama girer girmez yaptırdık geçen hafta.benim doktorumda en ideal 21.hafta demisti

Merhaba aynisi bende de var. Camasirim ipsilak oluyor. Galiba normal ama ben doktoruma bunu demeyi unuttum

Ben 12. Hafta ikili teste girdim yanılıyor olabilirim ama erkeğe benziyor dedi. 13. Haftada ayrıntılı ultrasona girmek durumunda kalmıştım ordada yüzde 90 erkek dedi. 16. Hafta normal doktorumda erkek dedi kesin eşyalarını alabileceğimi söyledi. Bende ufaktan başladım şuan önümüzdeki yaz giyebileceği şeylere indirim var nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…