2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kizilay a ulamasiyorum kac gundur beni kara listeye mi aldilar ne yaptilar :)

Farabi 250 tl mis. Kizilaydaki gibi radyolog yapiyormus. Peki perinatalog ve rayolog arasindaki fark buyuk mudur? Baskentte perinatolog mu var canim?

ben daha cuma günü kontrole gidicem ozaman doktorum yönlendirecekmiş öyle söyledi arayıp sorduğumda

Arkadaşlar ben 2li test fln hiçbirini yaptırmadım benim bebeğim tüp bebek 3. Denemede oldu çok şükür ayrıntılı ultrasonu da yaptırmayı düşünmüyorum sonuç ne olursa olsun Rabbim ne verdiyse razıyım tabi herkesin kendi kararı bütün kuzular sağlıkla gelsin insaAllah kendime ve hamile olan tüm annişlere dua ediyorum

Evet ilk olacak kısmetse adetlerinde kafam karışıyor bi yanım 10 lu 5 li set fazla alma ikili takım al diyor bi yanım ya çok ihtiyacım olursa diyor
kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak diye bende terddüt yaşıyorum şimdi kış sezonu açılmamış mağazalarda o yüzden kıyafet almıyorum ya aldıklarım ince olursa diye tabi tecrubesizlikten hep bunlar

Ben sadece civil in mağazasına baktım kumaşları da hoşuma gitmedi hiç kışlık ta yoktu ama İnternet sayfalarında tüm ürünler oluyor e bebek e bakacam kumaşları hoşuma giderse internetten indirim takip edecek bi arkadaş battaniye almış yumuşacık diyordu.
Kıyafetlerin kalınlığı evin ısınma durumuna da bağlı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…