2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Akay Lokman Hekim Hastanesi mi o fiyat istedi. Genelde 500 lira civarı ankara. Bende özel e gideceğim. Muhtemelen aydan biri olacak. Detaylı ultrason 20-22 arasi yapılması gerekiyor. 22 ye kadar vaktiniz var.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz coook iyisinizdir.

Bir suredir buraya ugrayamadim listeden adim cikarilmis fazla ugramadim diye mi?

Merhaba arkadaslar nasilsiniz umarim hepiniz coook iyisinizdir.

Bir suredir buraya ugrayamadim listeden adim cikarilmis fazla ugramadim diye mi?
Selam canım nasılsınız nasıl gidiyor ikiz hamilelik ayrıntılı İçin nereye gidiceksin başkent dışında bildiğin özelde bakan bayan doktor varmı cinsiyetleriniz belli oldumu bu arada

Selam canım nasılsınız nasıl gidiyor ikiz hamilelik ayrıntılı İçin nereye gidiceksin başkent dışında bildiğin özelde bakan bayan doktor varmı cinsiyetleriniz belli oldumu bu arada☺
Merhaba canim elhamdülillah iyiyim.
Ayrintili ultrasonda doktorum 4 yer tavsiye etti ben medovaya gitmiyorum artik selcuklu tip a gidiyorum orda yogun oluyormus farabi kizilay beyhekim ve kemal.belviranli hastanelerini onerdi doktorum. Ben ilk hamileliğimde kızılayda yaptirmistim bayan doktor var ve fiyatının cok oldugunu sanmiyorum ben de simdi araştıracağım hangisine gitsem diye düşünüyorum
birine kiza benziyor dedi digerini goremedi ayrintilida belli olur dedi. Sizin belli mi cinsiyet?

Akay Lokman Hekim Hastanesi mi o fiyat istedi. Genelde 500 lira civarı ankara. Bende özel e gideceğim. Muhtemelen aydan biri olacak. Detaylı ultrason 20-22 arasi yapılması gerekiyor. 22 ye kadar vaktiniz var.
Sıncan lokman hekim 650 dedi koruya sordum kendi devamlı hastalarını alıyormuş dışarıdan almıyormuş etimed hastanesi 387 tl diyor ondada ucuz olması kafamı karıştırdı .Aslında Atatürk hastanesi kapanmış hep şehir hastanesine taşınmış oranın ultrasoncusunu öve öve bitirememişler şimdi nerde bilmiyorum özeli var(Ali ipek ) onada bir sürü para ister gibime geliyor ama devlete devam ediyor mu ki bilemedim .O zaman ben kendi ilçemdeki ultrasoncu nün izni ne zanan bitiyor onu sorayim hastaneye .22.hafta mi yoksa 23.haftaya kadar yolu var mı ki ..

Bakalım inş geç kalmamışızdır birde randevu bulamazsak kalırmışız bizim erkeğe benziyor dedi yine net göremedi bu hafta içi kontrol süren bitmeden gel kesinleştirelim dedi gitmeyi düşünüyorum açıkçası çok merak ediyorum kesin erkek mi diye

Allah sağlıklı hayirlisini versin. Siz 20. Haftayi aştınız mi? Bana 20 22 haftalar arasinda yaptir desi doktorum

20 22 arasında yaptırın dedi benim Dr. Ben cukurambar da koru ya gidiyorum Dr aydan biri yi onerdi. Koru nun hastası olunca 500 lira. Eyüp Ekici diye birini aradım 500 lira dedi ama radyolog o. Ayrıntılı da perinatalog olmasi daha iyiymiş diye duydum heryerden. Ali ipeği de duydum. 2 yıl önce bi tanıdık Atatürk hastanesinde ücretsiz yaptırmış özelini aradım ama açan olmadı. Oda radyolog. Bende biraz kararsızım ama muhtemelen aydan biri ye gideceğim gibi. Hem fiyatlar aynı hemde perinatolog olmasi arti bir avantaj. Bir arkadaşım da gitmişti ve memnun kaldım dedi.

Ben de koruya gidiyorum, bana da Tamer mungan da yaptır dedi Dr. Sizin doktorunuz kimdi?

Kızlar merhaba :) tatildeyim denize giriyorum lakin girmemle çıkmam bir oluyor. Sizin de göğüs uçlarınız hassaslaştı mı? Tuzlu su yakıyor rüzgar sızlatıyor. Hele ki üşüdüğümde feci sızlıyor. Daha önceden bu durumu yaşayıp buna uygun krem kullanan olmuş muydu acaba?

Ben geç hafta sonu girdim ama su çok soğuktu yavaş yavaş girdim sonra hemen çıkıyordum

Valla canım ben hatta 16.hatta sarımsı sıvı geldi süt geldi ve de hala geliyor kendini hazırlıyor göğüsler .Denize gideceğim bakalım benimkide kesin sizin ki gibi olur.. İnş. beni rahatsız etmez ....

Bende tetanoz aşısı kartımı gördüm 7 yıl önce oğlumda yatırmışım iki doz ne zaman çağırırlar ki beni hiç arayan soran olmadı sağlık ocağından

Allah sağlıklı hayirlisini versin. Siz 20. Haftayi aştınız mi? Bana 20 22 haftalar arasinda yaptir desi doktorum
Sata göre 18 haftalığım canım ultrasonda bir 4,5 gün önde bugün başkenti aradım 350 tl dediler gelmeden on gün önce arayıp randevu almanız yeterli dediler heralde oraya yaptırırım yüksek ihtimal

Sata göre 18 haftalığım canım ultrasonda bir 4,5 gün önde bugün başkenti aradım 350 tl dediler gelmeden on gün önce arayıp randevu almanız yeterli dediler heralde oraya yaptırırım yüksek ihtimal

Peki oncesinde kadin dogumcuya muayene olacak misin yoksa direkt ayrintili ultrasona mi gireceksin canim bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…