2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Prensesime aldığım ilk takım Birtane de 5li alırım sonrakileri body yani cıtcıtlı atlet ondan fazla gidiyor. alt üst almayı düşüyorum patiksiz olarak çabuk uzadıkları için kısa geliyor. Oğlumdan kalanlar var giyebilceklerini ayırdım ufak tefek ekleme yapıcam kışa geldigi için bebişler belki biraz fazla almk gerekebilir. Kirlenmeden dolayı yazın Bi body tamam dı

Günaydın kızlar benimde ayın 7 sinde 3lü test randevum var o zamana 21+3 olucaz inşallah test için geçmiş olur

allah şifa versin

ozman indirim kovalayalım birbirimize haber verelim burdan:)

Benim de karnım ve belim ağrımıştı kist oluştu sanmıştım. Beta 5in üzerinde çıkması lazım diye biliyorum ama henüze erken olabilir. Bir iki gün sonra tekrarla bence testi

Hayırlı olsun Takımınız çok güzel kuzucuğunuz güzel günlerde kullansın

Ya bu takımları alacağıma uzun kol çıtçıtlı patikli alt alsam daha mantıklı değil mi? Bu takımlar sonuçta Zıbın dışında şapka falan var onlar var bende takımda olması gereksiz gibi
kesinlikle 2 li takımlar daha kullanıslı ama bizimkiler kıs bebegi olacagı için biraz kalın giydirmemiz gerekecek ona göre kalın elbiseler alsan daha mantıklı

Peki kist yerine bebekmiymiş bende sorun var diye korkmuyor değilim
Benim öyle ağrılarım olmaz normalde o zaman ilk kez olmuştu ve ovulasyon testiyle takip ediyordum yumurtlama günümü değerlendirmiştim üstünden sadece 2 gün geçti belim karnım ağrımaya başladı. Hepsini tarih tarih not almıştım. Araştırdım ne ağrısı olabilir diye hep karşıma kist çıkıyordu. Bazen yumurtluyormuşuz ama o yumurta kiste dönüşüyormuş. Kesin öyle oldu diyordum. Değerlendirdiğim günün üstünden tam 7 gün geçti aşırı gaz şikayetim başladı. Hayatımda öyle bişey yaşamamıştım üşüttüm diye düşündüm. Bunları belirti olarak görmedim nedense. Galiba 3 ay deneyip negatifi görünce birazcık ümidimi yitirmiştim. Meğer hamileymişim. Değerlendirdiğim yumurtlama gününün üzerinden 10 gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıktı. Test yanlış olabilir diye düşündüm çünkü eşim abuk sabuk ismi olan bi test almış hiç duymadığım. Ertesi gün yeniledim başka testle, ay yine pozitif :)dilerim başarmışsındır dilerim sağlıklı bi gebeliktir dilerim sonuna kadar her şey yolunda gider ♡♡♡

Ayrıntılı usg olsanız iyi olur. Bebeğin Allah korusun bacağında , iç organında bir problem varsa doğar doğmaz müdahale edilmesi gerekiyorsa edilir. Siz bunu bilir ve ona göre doktor araştırır tedavisini planlarsınız.

çok tatlı:) eskitmek nasip olsun cicilerini:)

Merhaba kızlar son adetim 19 haziran 20 temmuzda beta 325 çıktı 22 temmuzda 907 çıktı. Bugün 25 temmuzda dr gittim kese için minik birşey var gibi dedi göremedi sonra kan istedi sonuç 3310 çıktı. Tekrar başka makinadan baktı minik birşey görünüyor dedi. Benim gibi olan varmı? Veya fikri olan gerçekten çok moralim bozuldu. Yardım lütfen

Kese için erken değil mi daha? Reglim 5-6 gün geciktiğinde dr a gittim. Burada bir kalınlaşma var muhtemelen burada kese oluşacak dedi. 1 hafta sonra tekrar gidip keseyi gördük. Neden moralinizi bozuyorsunuz? İyi düşünün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…