• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Valla ben bu bez işini çözemedim biz 2 aylık kontrolümüzde 6600dük şimdi bir kilo almış bile olsak 7600 4+ kullanıyorum 9 16 kg ama o bile bacaklarında iz yapıyor lastik yerleri
Bizde 4 kullanıyoruz ama lastik izi yapıyo o izi yapıcağına 5 alıcam bende 4 bile büyük biraz ama kızarıyo bacakları çok tombiş

Valla ben bu bez işini çözemedim biz 2 aylık kontrolümüzde 6600dük şimdi bir kilo almış bile olsak 7600 4+ kullanıyorum 9 16 kg ama o bile bacaklarında iz yapıyor lastik yerleri
seninki iyi almış maşallah. Yok benimki 6 kilo civarında. 3 kullanıyoruz. O oluyor ama bilemedim

Bizde 4 kullanıyoruz ama lastik izi yapıyo o izi yapıcağına 5 alıcam bende 4 bile büyük biraz ama kızarıyo bacakları çok tombiş
Aynen tombişlikten kızarıyor bacaklar çözümü bir türlü bulamadım

seninki iyi almış maşallah. Yok benimki 6 kilo civarında. 3 kullanıyoruz. O oluyor ama bilemedim
Zaten 3900 doğmuştu bir de 2.ayda 1buçuk kilo alınca bu hale geldik 😁 ama çok kiloda iyi değil bacakları hep lastik izi yavrumun

Cnm bende başlıcam bana önerilenler solgarın ester c bu corona içinde bunu sölüyolar ocean mummy bide b12 dil altı hapı
Eczaneye gittim sabah çünkü çok kötüydüm solgar c yoktu bunu emzirenler kullanıyor dimi ama ocean mummy aldı. Bir kutu ocean mummy, decavit, devit 3 ve magnezyum hapı hepsini kullansam fazla mı olur

Maşallah sadece anne sütü mü bizde cuma gidicez 3. Ay kontrolü var bende kilosunu merak ediyorum
Evet sadece anne sütü sanırım sütüm yağlı yarıyor biz de haftaya pazartesi gidicez ben de merak ediyorum bu ay nasıl oldu çünkü emme sıklığı değişti

Zaten 3900 doğmuştu bir de 2.ayda 1buçuk kilo alınca bu hale geldik 😁 ama çok kiloda iyi değil bacakları hep lastik izi yavrumun
Bizimki De 3700 doğdu ama geçen ay 500 aldı mesela. Sınırda. Kilo alımı hızlı değil. Tepkileri iyi olduğundan ben de pek takılmıyorum bakalım

Bizimki De 3700 doğdu ama geçen ay 500 aldı mesela. Sınırda. Kilo alımı hızlı değil. Tepkileri iyi olduğundan ben de pek takılmıyorum bakalım
Bizimkide sınırda benim rahatsızlığından dolayı çok iyi beslenemiyorum sanırım sütümün de kalitesi düştü çünkü sadece lifli gıda alıyorum yemekleri çorbayla falan geçiştiroyıurum aylık 500 alıyor 2 2,5 ay daha idare etsek hayırlısı ile ek gıdaya başlarım diyorum bayramda annemlerde az az başlamayı düşünüyorum bakalım cuma doktora götürücez geçen ay 4600 idi bence 5 kilo yu çok geçmemiştir anlıyorum😔

Maşallah diyelim ne yapıyorsun sütün yağlı olması için canım bizede yaz
Valla öyle pek bi şey yapmadım aslında o ilk 2 ay oğlum çok gazlı olduğu için gaz yapcak hiçbir şey yemedim çay bile içmedim yeni yeni yiyip içiyorum sabah akşam rezene çayı içtim hala içiyorum genellikle çorba tavuk balık öyle şeyler yedim bir de bol bol su içiyorum

Benim 2 ayım sondayla geçti canım nefret ettim o sondadan memeye alışsın diye bence ne yap et biberon alıştır yada şırınga biz kırmızı uçlu sonda medikalden alıyoduk bir ucunu şırıngaya bağlıyosun onunla biberonda süt çekiyosun sonra diğer ucunu bebişin ağzına ama incecik şey yazık heryer süt oluyo istediği gibi gelmiyo ama çare yoksa tabiki güzel bizimki aventi almıyo dr.brownsu çok seviyo tommytippies var oda iyi bide ilk başta anne memesine benzer medela calma biberon kullandık onuda aldı 1 numara akışlı kullanıyosun dimi belki ağzını değiştirsen 0+ da olabilr az gelen süte alışkınsa
Canım benimki biberon alıyodu dr browns kullanıyorum ama memeye bağımlı oldu sadece emmek istiyo işim olunca halledemiyorum dr sonda dedi yada şırınga ver zorlama diye bakalım😂

Bizimkide sınırda benim rahatsızlığından dolayı çok iyi beslenemiyorum sanırım sütümün de kalitesi düştü çünkü sadece lifli gıda alıyorum yemekleri çorbayla falan geçiştiroyıurum aylık 500 alıyor 2 2,5 ay daha idare etsek hayırlısı ile ek gıdaya başlarım diyorum bayramda annemlerde az az başlamayı düşünüyorum bakalım cuma doktora götürücez geçen ay 4600 idi bence 5 kilo yu çok geçmemiştir anlıyorum😔
Bende hastayım geçmeyen bi hastalık tuz. Ve mayalı gıdalar yasak tam beslenemiyorum benim kızda 1 kg anca almış daha 5780 2780 doğd

Eczaneye gittim sabah çünkü çok kötüydüm solgar c yoktu bunu emzirenler kullanıyor dimi ama ocean mummy aldı. Bir kutu ocean mummy, decavit, devit 3 ve magnezyum hapı hepsini kullansam fazla mı olur
Cnm bilemedim yalnış bişey demiym devit 3 ü ocean mummy i kesin kullan ama bence ben emzirmediğim için pek dikkat etmiyorum tabi

Canım benimki biberon alıyodu dr browns kullanıyorum ama memeye bağımlı oldu sadece emmek istiyo işim olunca halledemiyorum dr sonda dedi yada şırınga ver zorlama diye bakalım😂
Kıyamam minnoş ya emzik gibi kullanıyo galiba emziğe alışsalar bende ona uğraşıyorum ama yok almıyo

Kıyamam minnoş ya emzik gibi kullanıyo galiba emziğe alışsalar bende ona uğraşıyorum ama yok almıyo
AYnen gören acıyo halime 😂annem biz bunla niye baş edemiyoruz alıştırmamız lazım dedi deniyorız yok artık pes ettik ikimizde akışına bıraktık hani tecrübeliydim bunda daha dibe battım çok fenalardayım oğlumun emme saati belliydi bunda o yok oğlum iki saate bi emiyodu genelde annm baktığında emzirip veriyodum iki saat sonra sağdığım sütü veriyodu üstüne iki saat daha toplam 4 saat en kötü rahattım her işimi hallediyodum şuan kızımla hiç mümkün değil bırak 4 saati 1 saat uyutmuyo safa döndüm uykusuzluktan aslında bakacak bi dünya insanım var ama yine uyuyamıyorum 😔

Back
X