2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hepsinin karakteri farklı ilk oğlumla nasıl konuşurdum nasıl ilgilenir güldürmeye çalışırdık sadece bize gülerdi oda kısıtlı şimdide aynı başkalarını hiç sevmiyor sadece anne babası ama bu ufaklık odada hep yanlız kendi kendine bile okadar konuşup gülüyor maşallah gören herkes aşık oluyor bukadar Cana yakın olunmaz diyor fıtri heralde diyorum

Özellikle Alt açma da dönme hareketlerine girişiyor kafasını arkaya iterek vücudunu çevirmeye çalışıyor bez bağlayana kadar kaç defa onu düzeltiyorum.
Ya bizimde bu arada altını değiştirirken rahatlıyo hareket etmeye başlıyo ama üşütücek diye hemen giydiriyorum soyununca mutlu oluyo resmen:)

Bu aylarda anne babayı ayırırmış yabancılara karşı hareketlerini belli edermiş ama bizde durum farklı mesela babama aşırı gülüyo gördüğü anda biz eşimle ne şaklabanlıklar yapıyoruz gülmüyo:)

Desene bizim kız büyüyünce de böyle olacak asık surat

Ya bizimde bu arada altını değiştirirken rahatlıyo hareket etmeye başlıyo ama üşütücek diye hemen giydiriyorum soyununca mutlu oluyo resmen:)
Evet soyduğumda birden yüz ifadesi değişiyor gülümsüyor giydirince de tam tersi kendini sıkıyor taş gibi giydirmemi istemiyor kızıyor

Evet soyduğumda birden yüz ifadesi değişiyor gülümsüyor giydirince de tam tersi kendini sıkıyor taş gibi giydirmemi istemiyor kızıyor
Aynen cnm ya kollarını soktuğum anda ağlama sonra hoplatıyorum falan unutuyo allahtan:)) soyarken de eğildiğim anda anlayıp gülümsüyo:) yaz gelsede bi bez bi atlet daha da giydirmem

Bugün çok zor geçiyo kızlar gaz sancısı var sanıyorum dün gece 1 de uyudu zar zor oda 7 de uyandı öğle uykuları az az uyudu iki saattr yine başladı ağlaması canı yanıyo öyle ağlıyo

Bugün çok zor geçiyo kızlar gaz sancısı var sanıyorum dün gece 1 de uyudu zar zor oda 7 de uyandı öğle uykuları az az uyudu iki saattr yine başladı ağlaması canı yanıyo öyle ağlıyo
Allah yardımcın olsun bizimki de bugün kakasını yapmadı çok sancısı var artık 2 günde bir kakasını yapıyor bugün seni daha iyi anladım gaz sancısı çok fena

Çok zor gülüyor başkasına benle babasına sınırsız ama başkasını görünce inanılmaz aşık suratlı oluyor

Kızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için ne yaparsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çığlık atıyor deli olucam. Ancak uyanınca

Son düzenleme:
Kızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için bağlarsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çöplük atıyor deli olucam. Ancak uyanınca
Kurutma makinesi sesiyle bi denesen? Belki işe yarar

Kızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için bağlarsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çığlık atıyor deli olucam. Ancak uyanınca
Yatağın üzerine otur ve zıpla o arada tutar belki

Koltuk yatak bi bacak yukarda alsa da 3 saniye sonra çığlık atıp bırakıyor. Ama uykudan uyandığında sıkıntı yok hemen alıyor. Çok ilginç değil mi
Evet çok garip bu çocuklar oğlum da tv açık olsun ona bakmaya çalışıp emmiyor biri konuşsun onu dinleyip emmeyi bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…