- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
Hepsinin karakteri farklı ilk oğlumla nasıl konuşurdum nasıl ilgilenir güldürmeye çalışırdık sadece bize gülerdi oda kısıtlı şimdide aynı başkalarını hiç sevmiyor sadece anne babası ama bu ufaklık odada hep yanlız kendi kendine bile okadar konuşup gülüyor maşallah gören herkes aşık oluyor bukadar Cana yakın olunmaz diyor fıtri heralde diyorumBebeğiniz herkese gülüyor mu ? bizimki çok nadir ya. Eşimle bana güler konuşmaya çalışır ama bizim dışında kimseye yapmaz.Hatta yabancı ortamda bize bile gülmüyor kucaktan inmek istemiyor. Yabancı kavramı için erken değil mi? Ailelerimizle aynı şehirdeyiz sürekli görüşürüz ama bir türlü onlara gülmüyor
Ya bizimde bu arada altını değiştirirken rahatlıyo hareket etmeye başlıyo ama üşütücek diye hemen giydiriyorum soyununca mutlu oluyo resmen:)Özellikle Alt açma da dönme hareketlerine girişiyor kafasını arkaya iterek vücudunu çevirmeye çalışıyor bez bağlayana kadar kaç defa onu düzeltiyorum.
Bizimki daha bakar bakmaz cilvelenip gülüyor gören kız Bebek sanar okadar cilveliBizimki tanıdık tanımadık herkese gülüyor yeteri biri onu kucağına alsın gezdirsin
Bu aylarda anne babayı ayırırmış yabancılara karşı hareketlerini belli edermiş ama bizde durum farklı mesela babama aşırı gülüyo gördüğü anda biz eşimle ne şaklabanlıklar yapıyoruz gülmüyo:)Bebeğiniz herkese gülüyor mu ? bizimki çok nadir ya. Eşimle bana güler konuşmaya çalışır ama bizim dışında kimseye yapmaz.Hatta yabancı ortamda bize bile gülmüyor kucaktan inmek istemiyor. Yabancı kavramı için erken değil mi? Ailelerimizle aynı şehirdeyiz sürekli görüşürüz ama bir türlü onlara gülmüyor
Desene bizim kız büyüyünce de böyle olacak asık suratHepsinin karakteri farklı ilk oğlumla nasıl konuşurdum nasıl ilgilenir güldürmeye çalışırdık sadece bize gülerdi oda kısıtlı şimdide aynı başkalarını hiç sevmiyor sadece anne babası ama bu ufaklık odada hep yanlız kendi kendine bile okadar konuşup gülüyor maşallah gören herkes aşık oluyor bukadar Cana yakın olunmaz diyor fıtri heralde diyorum
Evet soyduğumda birden yüz ifadesi değişiyor gülümsüyor giydirince de tam tersi kendini sıkıyor taş gibi giydirmemi istemiyor kızıyorYa bizimde bu arada altını değiştirirken rahatlıyo hareket etmeye başlıyo ama üşütücek diye hemen giydiriyorum soyununca mutlu oluyo resmen:)
Aynen cnm ya kollarını soktuğum anda ağlama sonra hoplatıyorum falan unutuyo allahtan:)) soyarken de eğildiğim anda anlayıp gülümsüyo:) yaz gelsede bi bez bi atlet daha da giydirmemEvet soyduğumda birden yüz ifadesi değişiyor gülümsüyor giydirince de tam tersi kendini sıkıyor taş gibi giydirmemi istemiyor kızıyor
O zaman da o atlet için ağlarlarAynen cnm ya kollarını soktuğum anda ağlama sonra hoplatıyorum falan unutuyo allahtan:)) soyarken de eğildiğim anda anlayıp gülümsüyo:) yaz gelsede bi bez bi atlet daha da giydirmem
Hahahahhahs oda doğru:)O zaman da o atlet için ağlarlar
Sabrettim ağlasa da zorladımNasıl çözdünüz bu sorunu acaba
Allah yardımcın olsun bizimki de bugün kakasını yapmadı çok sancısı var artık 2 günde bir kakasını yapıyor bugün seni daha iyi anladım gaz sancısı çok fenaBugün çok zor geçiyo kızlar gaz sancısı var sanıyorum dün gece 1 de uyudu zar zor oda 7 de uyandı öğle uykuları az az uyudu iki saattr yine başladı ağlaması canı yanıyo öyle ağlıyo
Çok zor gülüyor başkasına benle babasına sınırsız ama başkasını görünce inanılmaz aşık suratlı oluyorBebeğiniz herkese gülüyor mu ? bizimki çok nadir ya. Eşimle bana güler konuşmaya çalışır ama bizim dışında kimseye yapmaz.Hatta yabancı ortamda bize bile gülmüyor kucaktan inmek istemiyor. Yabancı kavramı için erken değil mi? Ailelerimizle aynı şehirdeyiz sürekli görüşürüz ama bir türlü onlara gülmüyor
Bizimkinin bugün 9. GünüAllah yardımcın olsun bizimki de bugün kakasını yapmadı çok sancısı var artık 2 günde bir kakasını yapıyor bugün seni daha iyi anladım gaz sancısı çok fena
Kurutma makinesi sesiyle bi denesen? Belki işe yararKızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için bağlarsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çöplük atıyor deli olucam. Ancak uyanınca
Yatağın üzerine otur ve zıpla o arada tutar belkiKızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için bağlarsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çığlık atıyor deli olucam. Ancak uyanınca
Valla müzik falan açıyorum yok sessizlik yok. Resmen alması gereken süt miktarının yarısını alıyor. Zaten kilosundan da belli ayda 500 g ancakKurutma makinesi sesiyle bi denesen? Belki işe yarar
Koltuk yatak bi bacak yukarda alsa da 3 saniye sonra çığlık atıp bırakıyor. Ama uykudan uyandığında sıkıntı yok hemen alıyor. Çok ilginç değil miYatağın üzerine otur ve zıpla o arada tutar belki
Evet çok garip bu çocuklarKoltuk yatak bi bacak yukarda alsa da 3 saniye sonra çığlık atıp bırakıyor. Ama uykudan uyandığında sıkıntı yok hemen alıyor. Çok ilginç değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?