golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Anne karnındaki sese benziyormuş ya etkisi müzikten farklı olabilir gerçi artık büyüdüler de bilemedimValla müzik falan açıyorum yok sessizlik yok. Resmen alması gereken süt miktarının yarısını alıyor. Zaten kilosundan da belli ayda 500 g ancak
Bilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil kiAnne karnındaki sese benziyormuş ya etkisi müzikten farklı olabilir gerçi artık büyüdüler de bilemedim
Biz de kolik değildik ama gaz sancılarında ya da bazen emmediğinde öyle tutturdum bir ara ama artık etkilemiyor alıştı galiba. Kaka için bizim doktorumuz çok zorda kalırsan 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti.Bilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil ki2 sıkıntımız var kaka yapmıyor uyurken emmiyor
Canım bızım kızda aynı senınkı gıbı ve ben bı aydır bunu cekıyorum basta sol gogsumu almak ıstemedı sonra ıkısınıde bı aydır ben sureklı uyutup vermeye calısıyorum bazen oluyor arada kendıde aldıgı oluyor ama basta hıc almıyordu ve kakasıda ben dusundum boyle emmeyı azalttıgından sonra duzensız olmaya basladı az emdıgı ıcın boyle gec oluyor bence ben neler yaptık salladım sessız kaldım hıc bırının faydası yok uyusuk olması lazım alması ıcınBilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil ki2 sıkıntımız var kaka yapmıyor uyurken emmiyor
Kabız da değil kiBiz de kolik değildik ama gaz sancılarında ya da bazen emmediğinde öyle tutturdum bir ara ama artık etkilemiyor alıştı galiba. Kaka için bizim doktorumuz çok zorda kalırsan 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti.
Aynen doğru kelime tam da buCanım bızım kızda aynı senınkı gıbı ve ben bı aydır bunu cekıyorum basta sol gogsumu almak ıstemedı sonra ıkısınıde bı aydır ben sureklı uyutup vermeye calısıyorum bazen oluyor arada kendıde aldıgı oluyor ama basta hıc almıyordu ve kakasıda ben dusundum boyle emmeyı azalttıgından sonra duzensız olmaya basladı az emdıgı ıcın boyle gec oluyor bence ben neler yaptık salladım sessız kaldım hıc bırının faydası yok uyusuk olması lazım alması ıcın
Aynen banada dedı ama sonrasında bı kac damlada su ver dedı ve ben bunu baska bı kac kısıden daha duydum yagdan sonra su verın dıye verıyo musun senBiz de kolik değildik ama gaz sancılarında ya da bazen emmediğinde öyle tutturdum bir ara ama artık etkilemiyor alıştı galiba. Kaka için bizim doktorumuz çok zorda kalırsan 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti.
Kabız degılde harekete daha cabuk gecıyormus yagla ben bı aydır bı kac gunu gecerse yag verıyorum bı cay kasıgı sonra bırazda suKabız da değil kibi de zeytinyağı kısmına da takılıyorum. Bizim bebeklerin sindirim sistemi henüz tam gelişmedi e basit karbonhidratları bile parçalayamazken o kadar kompleks yağlarım nasıl parçalayacak bağırsakları. O nedenle kafam karışıyor
Beyaz gürültü benim kurtarıcım biz de kolik değildik ama uykuya geçişe memeyi tutmasına hep yardımcı olduBilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil ki2 sıkıntımız var kaka yapmıyor uyurken emmiyor
Deneyeyim bakalımBeyaz gürültü benim kurtarıcım biz de kolik değildik ama uykuya geçişe memeyi tutmasına hep yardımcı oldu
benimde sadece uykuluyken bu süreç böyle geçecek ama düzelecek emmediği zaman sağıp saklayabilirsin kilo alımı yavaş demiştin enjektör yardımıyla takviye yapabilirsinKızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için ne yaparsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çığlık atıyor deli olucam. Ancak uyanınca
kesinlikle 1 numarada hayat kurtarıcıydıKurutma makinesi sesiyle bi denesen? Belki işe yarar
formül mamalarda ne Hindistan cevizi ayçiçek Palm hepsi var parçalayamayacak olsa formül mamaya koymazlar canım zeytinyağı zarar vermez korkma sonuçta hasta olunca ilaç veriyoruz el mahkum bunilaçtan katbekat masum hatta faydalıKabız da değil kibi de zeytinyağı kısmına da takılıyorum. Bizim bebeklerin sindirim sistemi henüz tam gelişmedi e basit karbonhidratları bile parçalayamazken o kadar kompleks yağlarım nasıl parçalayacak bağırsakları. O nedenle kafam karışıyor
Canım benimki de öyle uykudan uyanınca süper. Ama oraya buraya bakarken çığlık atıyor kafayı çeviriyor. İstemiyor meme. Hele uykusu geldiğinde huysuzluk ağlamaları yapıyor aç olsa bile memeyi itiyor kafasını çeviriyor sinirindenKoltuk yatak bi bacak yukarda alsa da 3 saniye sonra çığlık atıp bırakıyor. Ama uykudan uyandığında sıkıntı yok hemen alıyor. Çok ilginç değil mi
Allahtan burası var yoksa hergün doktora gidecektikCanım benimki de öyle uykudan uyanınca süper. Ama oraya buraya bakarken çığlık atıyor kafayı çeviriyor. İstemiyor meme. Hele uykusu geldiğinde huysuzluk ağlamaları yapıyor aç olsa bile memeyi itiyor kafasını çeviriyor sinirindenBu bir dönem geçecektir inşallah
Valla doktor söyledi bize öyle olunca birkaç kere verdim ben iyi de geldiKabız da değil kibi de zeytinyağı kısmına da takılıyorum. Bizim bebeklerin sindirim sistemi henüz tam gelişmedi e basit karbonhidratları bile parçalayamazken o kadar kompleks yağlarım nasıl parçalayacak bağırsakları. O nedenle kafam karışıyor
Suyu söylemedi hiç su vermedim daha benAynen banada dedı ama sonrasında bı kac damlada su ver dedı ve ben bunu baska bı kac kısıden daha duydum yagdan sonra su verın dıye verıyo musun sen
Ya sizin hep mi böyleydi bizim doğduğundan beri kakası normaldi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı sizin yavrucak 9 gün nasıl dayanıyor sancısı oluyor mu pekiBizimkinin bugün 9. Günü
1. Ay sonunda başladı. Sadece yapacağı gün çok huysuz oluyor diğer günler normalYa sizin hep mi böyleydi bizim doğduğundan beri kakası normaldi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı sizin yavrucak 9 gün nasıl dayanıyor sancısı oluyor mu peki
Aylık kılo alımı nasıl kızınızYa sizin hep mi böyleydi bizim doğduğundan beri kakası normaldi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı sizin yavrucak 9 gün nasıl dayanıyor sancısı oluyor mu peki
3.ay kontrolüne gittiğimizde 4.ayda yavaş yavaş kucağınıza oturtabilirsiniz demişti canım .Kızlar kızım sürekli doğrulmak ve oturmak istiyor. Oturtmak zararlı mıdır ki3 ayımız bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?