2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizim eczaci da bu kremi vermis aynısı sanırım kaşıntı icinde bepanthol sensiderm aldırdım inşaallah duzelicek minik kuzum

Eklentiler

• 15865913896712363801803112054493.webp
    33 KB · Görüntüleme: 12
Çok üzülüyorum canım kızım benim inşaallah iyi olur doktor hipokort yazmıştı onu kullan ara vererek dedi kortizonlu
Canım nasıl oldu bebiş aklım onda kaldı canım benim ya aklıma bişey geldi ama çok cahil bi yorum da yapıyo olabilirm tecrübeli anneler yazsın biraz anne sütü mü damlatsan yanağına herşeye şifalı diyolar ya yasak ta gelince bilemedim

Aldığımız kremleri uyguluyorum kuru yerler dökülmeye başladı Yok canım ne cahilliği Estağfurullah Aynen anne sütü de iyi geliyor yumuşatıyor cildini arada sürüyorum

Aldığımız kremleri uyguluyorum kuru yerler dökülmeye başladı Yok canım ne cahilliği Estağfurullah Aynen anne sütü de iyi geliyor yumuşatıyor cildini arada sürüyorum
Canım benim Kızımın gözünde çapaklanma olmuştu kanallar darmış. O dönem doktora anne sütüyle temizledim gözünü demiştim. Anne sütü sürmeyin besin olduğu için bakteriyi çoğaltır demişti

Yavaş yavaş geçicek inşallah canım denizbenimadim ay ozmn çoğalmasın sürmemek lazım banada ilk başta hep burnuna anne sütü damlat göğüs yarasına anne sütü sür demişlerdi ordan geldi aklıma

Ben de sürüyordum sürekli canım doktor söyledikten sonra bıraktım

Kızlar neler yapıyosunuz bugün kızım ilk kez oyun halısında 20 dk falan durdu zafer benimbu sırada mutfak dolabımda düzelecek yer vardı onu hallettim yine dinlenmek yok

Kızlar neler yapıyosunuz bugün kızım ilk kez oyun halısında 20 dk falan durdu zafer benimbu sırada mutfak dolabımda düzelecek yer vardı onu hallettim yine dinlenmek yok
Ben ekmek yapıyorum elim ayağım hamur oldu neyse ilkin günahı olmazmış ayrıca kızım doğduğundan ber dinlenmek kelimesini unuttum ya ev işi ya bebek

Ben ekmek yapıyorum elim ayağım hamur oldu neyse ilkin günahı olmazmış ayrıca kızım doğduğundan ber dinlenmek kelimesini unuttum ya ev işi ya bebek
Ben geçen hem kızı emzirip aynı anda hamur yoğrdum rezilliğimi görmen lazımdı ama yaptımsanada kolay gelsin afiyet olsun

Aferim ona annesi darısı başımıza bizimde şu an oyun halısında 10 dkka oldu duruyo bizim bu ara uykular felaket uykuya dalma problemi var 20 dakikada fln anca dalıyo devamlı kucağımd uyumak istiyo bide yeni huy çıkardı ben ninni söylerken oda sölemeye çalışıyo susuyorum oda susuyo

Ben geçen hem kızı emzirip aynı anda hamur yoğrdum rezilliğimi görmen lazımdı ama yaptımsanada kolay gelsin afiyet olsun
denizbenimadim walla sizin becerikliğinize hayranım benim burda eşim annem var duşa zor girdim bi çıktım bizimki ağlama krizi saçım başım ıslak aşağı indim annem ne geliyosun diyo ama duramıyorum bende ekmek yaptım bugün mayalanıyo bakalım nasıl olucak

Yerim onun ağzını ya maşallahartık biraz normale dönsünler benimki hep kucakta uyuyo

Fena olmadı valla sana da kolay gelsin beceriyle hiç alakası yok İnan mecburiyet kız kardeşlerim gelmişti. Hiçbir şeye el atmıyordum yemek bulaşık hep onlar yapıyordu. Çocuk ağlayınca bile onlar bakıyordu mis gibiydi valla. 1 hafta hayat bana güzeldi şimdi mecbur benden başka yapacak kimse yok. Ancak sinir krizim tutarsa eşim sakince gidip yanında duruyor

Kızlar kremlerin faydasini görüyorum sanırım cok mutluyum öncesi ve sonrası tabi ek önlemlerde aldım atopik dermatit hakkında araştırdım baya ılık dus yaptırdım ve çıkınca saf zeytinyağını ateşte kızdırdim soguyunca banyodan sonra masaj yaptım yuzunede mustela ve sensiderm kullanıyorum dönüşümlü

Eklentiler

• 20200411_202504.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20200411_202243.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah düzelir ya. Kıyamam yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…