- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Hiç kızkardeşim yok nasıl arıyorum keşke olsaydı iki abim var canımı veririm onlarda beni sever maşallah ama kızkardeş farklıdır çok şanslısınFena olmadı valla sana da kolay gelsinbeceriyle hiç alakası yok İnan mecburiyet kız kardeşlerim gelmişti. Hiçbir şeye el atmıyordum yemek bulaşık hep onlar yapıyordu. Çocuk ağlayınca bile onlar bakıyordu mis gibiydi valla. 1 hafta hayat bana güzeldi şimdi mecbur benden başka yapacak kimse yok. Ancak sinir krizim tutarsa eşim sakince gidip yanında duruyor
Çok şükür aklım kalmıştıKızlar kremlerin faydasini görüyorum sanırım cok mutluyumöncesi ve sonrası tabi ek önlemlerde aldım atopik dermatit hakkında araştırdım baya ılık dus yaptırdım ve çıkınca saf zeytinyağını ateşte kızdırdim soguyunca banyodan sonra masaj yaptım yuzunede mustela ve sensiderm kullanıyorum dönüşümlü
Kesinlikle kız kardeş ve kız evlat en iyisi bence. Allah erkek kardeşlere ve erkek evlatlara da hayırlı ömür versin tabiHiç kızkardeşim yok nasıl arıyorum keşke olsaydı iki abim var canımı veririm onlarda beni sever maşallah ama kızkardeş farklıdır çok şanslısın
Çok sevindim inş tamamen geçer gün boyu hep aklıma geldi baya düzelme var çok şükürKızlar kremlerin faydasini görüyorum sanırım cok mutluyumöncesi ve sonrası tabi ek önlemlerde aldım atopik dermatit hakkında araştırdım baya ılık dus yaptırdım ve çıkınca saf zeytinyağını ateşte kızdırdim soguyunca banyodan sonra masaj yaptım yuzunede mustela ve sensiderm kullanıyorum dönüşümlü
Baya geçmiş inşallah tamamen biter ve tekrarlamazKızlar kremlerin faydasini görüyorum sanırım cok mutluyumöncesi ve sonrası tabi ek önlemlerde aldım atopik dermatit hakkında araştırdım baya ılık dus yaptırdım ve çıkınca saf zeytinyağını ateşte kızdırdim soguyunca banyodan sonra masaj yaptım yuzunede mustela ve sensiderm kullanıyorum dönüşümlü
Aklımdan geçiyosun oğlan beni bunalttıkca yine diyorum benimki biraz büyük o nasıl yapıyosa diye geçiyo içimdenÇok sevindim inş tamamen geçer gün boyu hep aklıma geldi baya düzelme var çok şükür
Tuğbaa anne sütü sürme daha çok bakteri olur sadece mustela süt bir de hep yanında ol kaşımasın gerekirse eldiven tak geçene kadarAldığımız kremleri uyguluyorum kuru yerler dökülmeye başladı Yok canım ne cahilliği Estağfurullah Aynen anne sütü de iyi geliyor yumuşatıyor cildini arada sürüyorum
5 kız kardesiz harika bisey bence en küçükleri de benimKesinlikle kız kardeş ve kız evlat en iyisi bence. Allah erkek kardeşlere ve erkek evlatlara da hayırlı ömür versin tabi
Normalde sürüyordum ama bu hale gelince surmedim alerjisi varsa diye düşündüm mustela ve sensiderm kullanıyorum iyi geldi şükür eldiven takıyorum bikez onunla kasiyir9 daha kötü oluyor genelde uyurken çok kasıyor ozaman kundak yapıyorum uyanikkende yanindayim izin vermiyorumTuğbaa anne sütü sürme daha çok bakteri olur sadece mustela süt bir de hep yanında ol kaşımasın gerekirse eldiven tak geçene kadar
Çok sevindim inş tamamen geçer gün boyu hep aklıma geldi baya düzelme var çok şükür
Sağolun kızlar inşaallahBaya geçmiş inşallah tamamen biter ve tekrarlamaz
Maşallah ne güzel geçmiş senin adına çok sevindim. Allah başka sıkıntı vermesin hele bebeklere hiç vermesinSağolun kızlar inşaallahdün çok üzülmüştüm bugün baya mutlu oldum valla bebislerimize bisey olmasın hep iyi olsunlar kendi canım yansa bukadar acımazdı evlat baska valla
Benim kız oyun halısı sevmiyor ya hemen ağlıyor oynasaydı ikimiz içinde iyi olurduKızlar neler yapıyosunuz bugün kızım ilk kez oyun halısında 20 dk falan durdu zafer benimbu sırada mutfak dolabımda düzelecek yer vardı onu hallettim yine dinlenmek yok
Aminn inşaallah teşekkür ederimMaşallah ne güzel geçmiş senin adına çok sevindim. Allah başka sıkıntı vermesin hele bebeklere hiç vermesin
FArkediyorsundur pek giremiyorum girsem çok yazamıyorum sevindim düşünülmek güzel hissettiriyor helede böyle zor durumda olduğunu anlayan birileri olduğunu bilmek çok daha iyiAklımdan geçiyosun oğlan beni bunalttıkca yine diyorum benimki biraz büyük o nasıl yapıyosa diye geçiyo içimdenaz kaldı birlikte oynayacaklar benimki abiye hayran maşallah bugün oğlum zıplıyo bu minik gülüyo
Anlamazki yazık kıyamam oda çok küçük benimki kocaman o bile kıskanıyo zarar vermez ama kendini yerlere atıyo dikkat çekmek için düştüm diye geçen kız saçını çekmiş buda gitmiş kızınkini çekmiş ama az yapmış yoksa ağlardı minikFArkediyorsundur pek giremiyorum girsem çok yazamıyorum sevindim düşünülmek güzel hissettiriyor helede böyle zor durumda olduğunu anlayan birileri olduğunu bilmek çok daha iyikeşke eşimde de azıcık vicdan olsa oda anlasa . Benim büyük olan çok zarar veriyor bebeğin yanında duramıyoruz malasef dövsem kızsam bile fayda etmiyor Bursa’dan sırf onun için döndüm aşırı yaramaz ona bıkkın gözlerle bakılması çok zoruma gittiği içim geldim inş bi yıl sonra herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum sağlıklı olsunlar biz anne olarak her zorluğa göğüs geriyoruz.
Aynen canım kucağa alıncada kuyamet koparıyor ben çok az veriyorum telefon YouTube’dan gidip nerden buluyorsa hep şiddet içeren çizgifilm buluyor çok etkileniyor Allahtan her odaya bir sepet oyuncak döktüm gidip gelip oynuyor arada etkinlik olarak mutfakta yardım etmesine izin veriyorum çok eğleniyor onun dışında oyun gıdıklama vs gün bitiyor hamdolsun küçük çok huysuz değil seninde o yönden çok zorlanıyorsun en güzel zamanları ama sorumluluktan tadını çıkarıyoruzAnlamazki yazık kıyamam oda çok küçük benimki kocaman o bile kıskanıyo zarar vermez ama kendini yerlere atıyo dikkat çekmek için düştüm diye geçen kız saçını çekmiş buda gitmiş kızınkini çekmiş ama az yapmış yoksa ağlardı minikben mesela kucağıma alıyorum oğlumla maç yaparken hoşuna gidiyo ama seninki kıskanır mecbur bırakıcaksın küçüğü çok zor Allah yardımcın olsun benim kreş kapanınca bide annem gelmeyince bittiğimi anladım ama şükür yapıyoruz elimizden geleni valla veriyorum telefon falan oyun oynuyo gün içinde arada yoksa yapacak bişey bulamıyoruz etkinlik falan arada yapıyoruz o kadar şu zamanlar bi geçseydi hayırlısyla belayı atlatıp dışarlara çıkabilseydik
Aynen ben ikisini rahat büyütürüm diyodum ama öylr olöuyomuş bu arada ben lancinohtan memnunum çift başlıklı başka kullanmaddım kıyaslayamam ama güzel çekiyoAynen canım kucağa alıncada kuyamet koparıyor ben çok az veriyorum telefon YouTube’dan gidip nerden buluyorsa hep şiddet içeren çizgifilm buluyor çok etkileniyor Allahtan her odaya bir sepet oyuncak döktüm gidip gelip oynuyor arada etkinlik olarak mutfakta yardım etmesine izin veriyorum çok eğleniyor onun dışında oyun gıdıklama vs gün bitiyor hamdolsun küçük çok huysuz değil seninde o yönden çok zorlanıyorsun en güzel zamanları ama sorumluluktan tadını çıkarıyoruz
Benimki Philips Avent canım. Başta 4 gün sütüm gelmedi. Sanırım o pompa olmasa gelmezdi de. Ben çok faydasını gördüm. Şu an kullanmıyorum işe başlayınca kullanıcam inş. Ama kesinlikle tavsiye ederimKızlar avent mi lansinoh mu benim pompanın emiş gücü bitti gibi birşey yeni alıcam avent tekli, çiftli vakitten tasarruf ama çiftli lansinoh iyi çekiyormu merak ediyorum kullan arkadaşlar varmı aranızda
Benim kafamı dağıtan tek şey kadınlar kulübü yoksa beynim kendi kendini imha edebilir birden aşırı yüklenmeyleFArkediyorsundur pek giremiyorum girsem çok yazamıyorum sevindim düşünülmek güzel hissettiriyor helede böyle zor durumda olduğunu anlayan birileri olduğunu bilmek çok daha iyikeşke eşimde de azıcık vicdan olsa oda anlasa . Benim büyük olan çok zarar veriyor bebeğin yanında duramıyoruz malasef dövsem kızsam bile fayda etmiyor Bursa’dan sırf onun için döndüm aşırı yaramaz ona bıkkın gözlerle bakılması çok zoruma gittiği içim geldim inş bi yıl sonra herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum sağlıklı olsunlar biz anne olarak her zorluğa göğüs geriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?