2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ben bugün esime mustela stelatopia ve sensiderm aldırdım bugün iyice kötü oldu inşaallah iyi gelir kuzuma yüzüne baktıkça için parçalanıyor iyileşme olursa yazarım
Canımm benimm kıyamam ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer

Kızlar ben bugün esime mustela stelatopia ve sensiderm aldırdım bugün iyice kötü oldu inşaallah iyi gelir kuzuma yüzüne baktıkça için parçalanıyor iyileşme olursa yazarım
Of offff kıyamam felaket olmuş acil bir doktora danış canım kuzum şimdi nasıl acıyordur kaşınıyordur bebeğimmm

aynen öyle erken ek gıdaya başlıyıcaz mecbur vitaminsiz kalmasınlar kefiri mutlaka yazalım bir köşeye biz bağışıklığı güçlendiriyor doya doya emziremedik ek gıdayla telafi ederi inş bol iştahlı olurlar
Bizimde işte pullanmalar fln geçti kahverengi bi leke açık renk doğduğunda yoktu anlamadım güneşe çıkınca ortaya mı çıktı acaba
MaŞaAllah barekAllah nekadar tatlı. Benim oğlumun vücudunda vardı ama ne eksildi ne arttı sabit kaç yerinde kahverengi leke
Allahım maşallah parmaklara bak kuzum benim allahım hepsini korusun inşallah bugünlerde Sensiderm bioderma mı canım bizimde pütürlü nemlendiriciler iyi geliyo ama sorym dedim
bebanthol sensiderm canım tuğba arkadaşın bebeğine iyi gelmemiş bize iyi gelmişti
Aminn inşaallah bizimde böyle hafifti bi anda coştu anlamadim

Excel
Ya diğer kremler e sakın para verme öıs üşüyor Diğer kremler e sakın para verme mustela stelatopia şampuan ve vücudu için krem yine stelatopia ve yüzü için ayrı al aynı markanın biz burda hafta sonuydu bulamamıştım sebamed ve chicco almıştık iyice artırdı şimdi kızarıklık yok ama kuruluk baya ver bizim kide çok kaşıyordu kendini 2 kere doktor A gitmiştik

Canım senin hemen doktora gitmen lazım ii Di gördüm bu resmi ide miniğin buradaki ilaçlar her bebeğe farklı iyi gelenler siz çocuk doktoru da değil cildiye bölümüne götürün bebeğe de bakan

Yuz icin olanı aldik inşaallah iyi gelir yavruma çok üzülüyorum uykudayken bile kaşımaya çalışıyor

Ahh ahhh canım yavrum benim içim gitti geçicek annemm kıyamam doktora gidin canım yarın yada resmini gönder mutlaka antibiyotikli bişey kullanmakta gerekebilir kimbilir nasıl üzüldün canım allahtan bebeklikteki şeyleri hatrlamıyoruz canım öyle düşün geçince bitcek gitcek annesi inşallah

İçim gitti kuzuma ya çok kötü olmuş toparlar hemen iyileşiyo melek onlar ya keşke hasta olmasalar
Çok üzülüyorum canım kızım benim inşaallah iyi olur doktor hipokort yazmıştı onu kullan ara vererek dedi kortizonlu

Çok üzülüyorum canım kızım benim inşaallah iyi olur doktor hipokort yazmıştı onu kullan ara vererek dedi kortizonlu
Canım bugün sürekli alış veriş yaptığım eczacıyı aradım mustela stopia Face önerdi o da. Sipariş ettim netten depolarında yokmuş. Sonucu yazarım Ama sen bi doktora gitsen keşke yavrum çok kötü olmuş

Dün eşim o kremi aldı aldı canım kullanmaya başladım yüzündeki kuruluklar dökülmeye başladı İnşallah iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…