2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kaşıdığına hiç şahit olmadım canım. Hiç dikkatimi çekmedi. O nedenle anlam veremiyorum işte. Kaşısa egzama dicem o da yok

Kızlar aklıma gelmişken cildi çok pullanıyodu bu stick banyodan sonra sürüyorum çok iyi geldi bide krem olan balsam hırıltısı vardı göğsüne sürünce akşam geçirdi kendime bile sürdüm çok memnun kaldım aklınızda bulunsun

Eklentiler

• FE8F75CC-C59C-4DBE-8FDB-1F1953070EDD.webp
    50 KB · Görüntüleme: 62
Sırayla deniycez artik bakalım

Bizimde işte pullanmalar fln geçti kahverengi bi leke açık renk doğduğunda yoktu anlamadım güneşe çıkınca ortaya mı çıktı acaba

Eklentiler

• A00D51DC-1BAA-4391-A6E1-DCABF76A9985.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızımında yüzü böyle oldu boynundan aşağı göğsüne kulağına kadar indi ben de Mustela stelatopia Balm kullandım geçti ,ara ara yine oluyor kremi sürünce geçiyor. Yüzü zımpara gibi pütürlüydü kızarıklık olmasa da

Kuzum benim ya içim gidiyo bebişlere bişey olunca kontrol altında tutmuşsun cnm düzenli kullanmak gerekiyo heralde

Kremle düzelmişti neredeyse yok denecek kadar gitmisti ilk kullanmamda sonra bıraktım tekrarladi tekrar kullanmaya başladığım zaman duzelmedi
Bence doğal sabun en iyisi kantaron yağını bir sor doktora şampuan durulanmasınzor bir ürün göz yakmayan tüm ürünler de kimyasal var doğal içerikli değil malasef sabun en doğalı ben iki çocuğuma da organik ev yapımı sabun kullanıyorum banyo sonrası soğuk sıkım asit oranı düşük zeytinyağı ile yüzü dahil heryerini yağlıyorum çok iyi geliyor seninki sulu egzama ondan dolayı doktoruna bir danış canım Allah şifa versin çok kötü olmuş yüzü alerjik besinleri de az tüketirsen iyi gelir kuruyemiş tahin yumurta süt gibi

Eki Görüntüle 2617492
Bizimde bu şekildeydi sensiderm çok iyi geldi şuan hafif sivilceleri var kızarık Allah şifa versin kuzularınıza kızlar
Allahım maşallah parmaklara bak kuzum benim allahım hepsini korusun inşallah bugünlerde Sensiderm bioderma mı canım bizimde pütürlü nemlendiriciler iyi geliyo ama sorym dedim

Tahindemi sıkıntı sütüm artsin diye hergün tuketiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…