- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Kaşıdığına hiç şahit olmadım canım. Hiç dikkatimi çekmedi. O nedenle anlam veremiyorum işte. Kaşısa egzama dicem o da yokTamam canım kasiyormu seninkide yüzünü bizimde böyleydi az vardı öncesinde sonra kaşıdıkça 2 gün icinde ne olduysa oldu yüzüne yayıldı yanındayken sürekli müdahale ediyorum uyurken kundak yapıyorum çıkartıp kaşımış gece boyu ben uyurken sonuç böyleeşime sebamed ve bepatholun kremini aldircam bakalım ise yararsa söylerim
ilerleyen zamanda kaşınıyor sanırım bizimde sadece yüzümüzde var vücutta bisey yok iyice alevlenmeden nemli tut sen kremlerleKaşıdığına hiç şahit olmadım canım. Hiç dikkatimi çekmedi. O nedenle anlam veremiyorum işte. Kaşısa egzama dicem o da yok
Sırayla deniycez artik bakalımKızlar aklıma gelmişken cildi çok pullanıyodu bu stick banyodan sonra sürüyorum çok iyi geldi bide krem olan balsam hırıltısı vardı göğsüne sürünce akşam geçirdi kendime bile sürdüm çok memnun kaldım aklınızda bulunsun
benimde annemin yuzunde var güneşte çıkıyor ortaya olabilir güneşe çıktınızmiBizimde işte pullanmalar fln geçti kahverengi bi leke açık renk doğduğunda yoktu anlamadım güneşe çıkınca ortaya mı çıktı acaba
Çok bi şey olmaz gibi ondan canımBizimde işte pullanmalar fln geçti kahverengi bi leke açık renk doğduğunda yoktu anlamadım güneşe çıkınca ortaya mı çıktı acaba
Evet annemlern yanındayız burda hep bahçede güneşte kaldı sanırım ondanbenimde annemin yuzunde var güneşte çıkıyor ortaya olabilir güneşe çıktınızmi
Bende önemsemedim ama inşallah büyümez eskiden olsa hemen doktora giderdim şimdi saldım artıkÇok bi şey olmaz gibi ondan canım
Nerde doktor. Allah savaşın ortasında yaşayan insanlara yardım etsin. Yoksunluk ne zormuşBende önemsemedim ama inşallah büyümez eskiden olsa hemen doktora giderdim şimdi saldım artık
Aminn çok zormuş gerçekten allah daha büyük dert vermesin iyiki doğum yapmışız hamile olsam çook stres olurdum diyormNerde doktor. Allah savaşın ortasında yaşayan insanlara yardım etsin. Yoksunluk ne zormuş
Kuzum benim ya içim gidiyo bebişlere bişey olunca kontrol altında tutmuşsun cnm düzenli kullanmak gerekiyo heraldeEki Görüntüle 2617387 Kızımında yüzü böyle oldu boynundan aşağı göğsüne kulağına kadar indi ben de Mustela stelatopia Balm kullandım geçti ,ara ara yine oluyor kremi sürünce geçiyor. Yüzü zımpara gibi pütürlüydü kızarıklık olmasa da
Her banyosundan sonra sürüyorum ,nüksetse tekrardan her gece uyumadan önce sürmeye başlıyorumKuzum benim ya içim gidiyo bebişlere bişey olunca kontrol altında tutmuşsun cnm düzenli kullanmak gerekiyo heralde
Bence doğal sabun en iyisi kantaron yağını bir sor doktora şampuan durulanmasınzor bir ürün göz yakmayan tüm ürünler de kimyasal var doğal içerikli değil malasef sabun en doğalı ben iki çocuğuma da organik ev yapımı sabun kullanıyorum banyo sonrası soğuk sıkım asit oranı düşük zeytinyağı ile yüzü dahil heryerini yağlıyorum çok iyi geliyor seninki sulu egzama ondan dolayı doktoruna bir danış canım Allah şifa versin çok kötü olmuş yüzü alerjik besinleri de az tüketirsen iyi gelir kuruyemiş tahin yumurta süt gibiKremle düzelmişti neredeyse yok denecek kadar gitmisti ilk kullanmamda sonra bıraktım tekrarladi tekrar kullanmaya başladığım zaman duzelmedi
Allahım maşallah parmaklara bak kuzum benim allahım hepsini korusun inşallah bugünlerdeEki Görüntüle 2617492
Bizimde bu şekildeydi sensiderm çok iyi geldi şuan hafif sivilceleri var kızarık Allah şifa versin kuzularınıza kızlar
Aminn inşaallah bizimde böyle hafifti bi anda coştu anlamadimEki Görüntüle 2617492
Bizimde bu şekildeydi sensiderm çok iyi geldi şuan hafif sivilceleri var kızarık Allah şifa versin kuzularınıza kızlar
Tahindemi sıkıntı sütüm artsin diye hergün tuketiyordumBence doğal sabun en iyisi kantaron yağını bir sor doktora şampuan durulanmasınzor bir ürün göz yakmayan tüm ürünler de kimyasal var doğal içerikli değil malasef sabun en doğalı ben iki çocuğuma da organik ev yapımı sabun kullanıyorum banyo sonrası soğuk sıkım asit oranı düşük zeytinyağı ile yüzü dahil heryerini yağlıyorum çok iyi geliyor seninki sulu egzama ondan dolayı doktoruna bir danış canım Allah şifa versin çok kötü olmuş yüzü alerjik besinleri de az tüketirsen iyi gelir kuruyemiş tahin yumurta süt gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?