2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Biz saat randevusu alıp gidiyoruz kimse olmuyor bizden başka o yüzden tarttık alt açma serip
Annemlerin sağlık ocağı zaten hep boştur yine de tartmadılar. Ama pazartesi gidince tarttırıcam zaten zar zor emiyor, hasta olmasın gıdasız kalıp da

Annemlerin sağlık ocağı zaten hep boştur yine de tartmadılar. Ama pazartesi gidince tarttırıcam zaten zar zor emiyor, hasta olmasın gıdasız kalıp da
Canım elitimin ikizleri vardı ayda 150 200 g alıyorlardı. Gayet sağlıklılar. Biz abartıyoruz. Sen anlarsın az çok gelişiminden. Ben 2 ve 3. Ayda sınırda kilo aldı diye çok üzülmüştüm. Muhtemelen bu ay da öyle ama çocukta sıkıntı yok çok şükür. O yüzden artık kiloya takılmıyorum. Ama sanırım bu ay birkaç gram fazla almış. Onu da en fazla 2 3 saatte bir uyandırıp emzirmeye bağlıyorum. Önceki aylar uyandırmayım diyodum. Artık fazla uyursa alıp emziriyorum. Uyuyacaksa tekrar uyuyor zaten. Sen de emzirme sıklığını arttır. Uyuyorsa da al emzir. Uykuları kaçmıyor merak etme

Benim oğlan da öyle savaş veriyoruz evde emzirene kadar kan ter içinde kalıyorum ama yine kilosu iyi alacağını alıyordur canım hasta olmaz olmaz Allah’ın izniyle merak etme

Sıkıntım kilo değil o kadar az emiyor ki bu zaman kadar kilosu iyiydi artık hareketlendi yetmiyor mu emdiği diye dertleniyorum.
Emzirmek için 1 kişi daha gerekiyor resmen, geçen annem elini tuttu ve desim ilk defa içime sindi emmesi. Yoksa elini memenin kenarından ağzına sokacak oluyor ve memeyi tutamıyor haliyle. Bir elimle bebeğib elini tutatsam alttan destek veremiyorum memeye, bu sefer bebek dogrulup kalkma hareketi yapıyor meme yine çıkıyor. Yatarak emzirirsem bşr nebze daha iyi ama o elin 7/24 ağızda oluşu çok zorluyor. Uykusu varsa asla emmiyor çığlık çığlığa sanki etini kopardık. Yatağa koyunca sakinleşiyor, normalde memede sakibleşmesi lazım. Cins anam cins hepsi cins. Dışardan sağlıklı gibi duruyor ama bilemem ki. çok kaka yapıyor acaba alllerji mi ondan mı kilo alamıyor diyorum. Off böyle her şeyi düşünüyoruz işte bebekler söz konusu olunca

Benimki de sadece uykudan uyanınca emiyor. Görece az emiyor o da. Çok hareketli üstelik ve ben de yetmediğini düşünüyorum emdiği sütün ancak sürekli bir huysuzluğu olmadığından problem olmadığını düşünüyorum açıkçası. Aç olsa sürekli ağlaması gerekmez miydi

Sağolun. Bu beni üzdü
Biliyorum 1.5 aydır ben bu durumdayım sabah akşam çocuk tartıyordum. En sonunda Cumartesi doktora gittik adam tarttı görünce çok üzüldüm. Pazar günü akşam sütüm kesilme noktasına geldi

Aynı benim oğlum bu ya inanmıyorum

Biliyorum 1.5 aydır ben bu durumdayım sabah akşam çocuk tartıyordum. En sonunda Cumartesi doktora gittik adam tarttı görünce çok üzüldüm. Pazar günü akşam sütüm kesilme noktasına geldi
Valla şu ilk 6 ay bi geçsin hayırlısıyla sonrası Allah Kerim. Benim gönlümden geçen 6 ayı anne sütüyle tamamlayabilmek. Sonrasını çok önemsemiyorum açıkçası. Bi şekilde takviye ederiz inşallah

oyun halısına başta hiç ilgi göstermedi hatta burda sordum ne yapabilirim diye sonra kızım kendisi çözdü. Şimdi çok seviyor 1 saat bile yerde onun sayesinde kalıyor oynuyor dönüyor.
Ben sağlık ocağına gitmeden önce tartım gramıyla not ettim ordakiyle farklı eksik çıktı.

Benimki tam meme aşığıydı şimdi çok az emiyo dişleri sııkıntılı heralde ağzından eli hiç çıkmıyo normalde 1 kg alırdı ortalama bu ay 600 gr almış emmek istiyo geri vazgeçiyo bizde rezil haldeyiz emerek uyurdu şimdi az emip kucakta sallanarak uyuyo

Siz bebeğinizi tarttığınzda elbiseleriyle mi tartıyorsunuz. Hastanede doktor 200 gram çıkartıp söylüyor sağlık ocağı 500 gram eksiltiyor. Kıyafetleri o kadar tutar mı ki?

Siz bebeğinizi tarttığınzda elbiseleriyle mi tartıyorsunuz. Hastanede doktor 200 gram çıkartıp söylüyor sağlık ocağı 500 gram eksiltiyor. Kıyafetleri o kadar tutar mı ki?
500 fazla bence eksiltmek için. Bezi 150 gr falan tutuyor doluysa. Kıyafetinde miktarına göre 200 normal bence.

Aaa ne güzel cnm bi saat o sırada anne de dinlenme fırsatı bulabilir biizmki devamıı beni arıyo gözleriyle bırakamıyorum hala dönmüyo kendi kendine oynamayı öğrenemedi sanırım

Maşallah benimki daha 6850 ama minik doğmuştu zaten 2800 doğmuştu sizde uzunsunuz heralde boyuda maşallah iyi bizim daha 62
Benimki 3660 doğdu ama şu an ancak 6700 6800 civarı gelir. Az alıyor. Ben bunu aşırı hareketli olmasına bağlıyorum ama

Maşallah benimki daha 6850 ama minik doğmuştu zaten 2800 doğmuştu sizde uzunsunuz heralde boyuda maşallah iyi bizim daha 62
3500 doğmuştu. İki ailede uzun boyu genetik. Meme reddi yaşıyorduk doktora söyledim durumu. Kilosu iyi olduğuna göre güçlü çekip fazla içiyor çabuk doyuyor uzun süre tutuyor onu. Durumu meme reddi olarak düşünme dedi

Aaa ne güzel cnm bi saat o sırada anne de dinlenme fırsatı bulabilir biizmki devamıı beni arıyo gözleriyle bırakamıyorum hala dönmüyo kendi kendine oynamayı öğrenemedi sanırım
İşte bizim sorun kendi kendine oynayamamasıydı. Bunu kendisi keşfetti yapabileceğiniz bir şey yok.

Sen kıyamıyorsun büyük ihtimalle canım. Biraz kendi haline bırak. Zamanla alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…