- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Bizde oyun halısı var biraz oyalıyor bir de kartlar almayı düşünüyorum ben deKızlar bu kız beni çok yoruyo ya banyosu özellikle artık durmuyo hergün akşam belim kopuyo artık devamlı şikayet eden bi insan oldum bu halimide sevmiyorm size sorularla geldim
Bingıldak kapanıp kapanmadığını nasıl anlarız
Oyuncak konusunda ne düşünüyosunuz eğitici neler alınabilir gereksiz vasıfsız oyuncak almak istemiyorum ama artıl oyalanmayada çok ihtiyacı var kitap oyun halısı çıngırak kartlar falan var diş kaşıyıcı aldım oyun halısı alsammı mesela artık
Bıngıldakların arkadaki bu zamanlarda kapanıyor da öndekki 1.5 yaşa kadar zaman var. Elini kafasında arkadan öne düz hatta gezdir tümsek atlarsan o bıngıldakKızlar bu kız beni çok yoruyo ya banyosu özellikle artık durmuyo hergün akşam belim kopuyo artık devamlı şikayet eden bi insan oldum bu halimide sevmiyorm size sorularla geldim
Oyuncak konusunda ne düşünüyosunuz eğitici neler alınabilir gereksiz vasıfsız oyuncak almak istemiyorum ama artıl oyalanmayada çok ihtiyacı var kitap oyun halısı çıngırak kartlar falan var diş kaşıyıcı aldım oyun halısı alsammı mesela artık
Oyun halın varmış , ikinci halı neden?Kızlar bu kız beni çok yoruyo ya banyosu özellikle artık durmuyo hergün akşam belim kopuyo artık devamlı şikayet eden bi insan oldum bu halimide sevmiyorm size sorularla geldim
Canım hafif dokunduğunda açıklık ve yumuşaklık hissediliyor. Bizimki baya kapandı ama hala yumuşak. 2 yaşında tamamen kemikleşiyormuş geneldeKızlar bu kız beni çok yoruyo ya banyosu özellikle artık durmuyo hergün akşam belim kopuyo artık devamlı şikayet eden bi insan oldum bu halimide sevmiyorm size sorularla geldim
Alışcaksın az kaldı kızla iş yapmaya alışcaksınKızlar bu kız beni çok yoruyo ya banyosu özellikle artık durmuyo hergün akşam belim kopuyo artık devamlı şikayet eden bi insan oldum bu halimide sevmiyorm size sorularla geldim
Bizim kizdada baya vardi canım zeytinyağı sürüp bekledikten sonra ince tarakla tarıyorum baya düzeldiBen de 3 güne bir yıkıyorum. Ama rahatsızlık da vermiyor ona. Beni de görüntü olarak rahatsız etmiyor takıntı yapmadım yani.Zararlı da değilmiş. İltihaplı falan olması sıkıntıymış çünkü.Uzun sürmesi kafamı karıştırdı açıkçası.
Ya bu yorgan gibi halılar varya renkli emeklemeye teşvik ileriki zamanlar içinde hava ısındıkça yerde daha çok vakit geçirir diye düşünüyorumOyun halın varmış , ikinci halı neden?
Bu aylarda bez kitaplar, çıngırak, minik polar hayvan figürleri yetiyordu sanırım.
Bir de "mini masalcı davulcuk" vardı, onu çok oynamıştı büyük, hatta şuan kullanılmaz halde oynamaktan. Işıklı sesli bir şey asllında oynıcak bir tarafı da yok ama sevmişti.
Uzmanlar fazla oyuncağın dikkat dağıttuğını söylüyor az almak lazım diyorlar ama ilk çocuk olunca ve ben de sevince oyuncakalrı şuan evde kreş açılacak kadar oyuncak var. Ve evethiç biriyle 5 dkdan fazla oynamıyor.
Zaman zaman kaldırmak saklamak lazım oyuncakları o zaman yeni alınmış gibi şevkle oynuyorlar.
Ay kuzum ya ileriye yatırım yapıyosun cnm sen inşallah ozmn rahat ediceksin bizimkide dönenceyi seviyo oturma minderine alıştıryö birazda ben annemler 6 ay dan önce oturmasın diye bırakmıyo ama çocul oturmak için deliriyo resmenCanım hafif dokunduğunda açıklık ve yumuşaklık hissediliyor. Bizimki baya kapandı ama hala yumuşak. 2 yaşında tamamen kemikleşiyormuş genelde
Bizim 4 parçamız var
1-salıncaklı mama sandalyesi şu an sadece oturuyor ve arada sallıyoruz bazen de oyun halısının oyuncağını takıyorum
2- oturma minderi onda 10 dk oturtuyoruz
3- teyzesinin yaptığı basit bir dönence arada beşiğin üstüne asıyorum. Beşikte kendi kendine kedi gibi oyalanıyor onunla.Çok dikkatini dağıtmasın diye ışıklı
müzikli bi şey almadım
4- oyun halısı. En fazla oyun halısında zaman geçiriyor.
Çok bağırıp anlamadığı sürece almıyorum.
bazen yorulduğumda beşiğe koyuyorum başta bağırıyor sonra dönenceyle oynuyor bazen öyle dalıp uyuyakalıyor. Bazen öyle uyuyakaldığını görünce içim acımıyor değil ama bu da gerekli
Ayyy canım aynen kolik gelmesinde buna şükür senin bu her işe koşturmam bana güc veriyo walla geçen bebeği koyup aldığın duşu bi kenara yazdım bende evimize gidersek denicemAlışcaksın az kaldı kızla iş yapmaya alışcaksınbak ben alıştım kabullendim artık yapacak bişey yok hiç durmuyo 5 dk koysam kendinden geçiyo bağırıyo kabullenmek biraz rahatlatıyo yapacak bişeyimiz yok ve ben sürekli şükrediyorum o kolik ağlamaları gitsinde gelmesin bunlar kolay atlatırız hep böyle kalacak değillerya
O kadar çok çeşit yaparsan tabi mutfaktan çıkamazsın canım naptın sen . Ben yemek yapıyorsam eşim mutfağı topluyor. Evim her daim temizdir oda oda toplamam 1 saatimi almaz çamaşırımı gündüz katlar yerleştiririm akşam oğlum uyuyunca da ütü bitti gittiKızlar nasıl yetişiyosunuz ev işine ben yeteniyorum yemekten kurtulamıyorumki sabah öğle akşam bitmiyo eşim evde oğlum var kendim olsa kolay kolay yaparım geçer ama yok bitmiyo işmesela birazdan orman kebabı ve biber dolması yapıcam iki gün dönüşümlü yiyelim diye tabi çorba pilav salatasız olmaz derken çıkamıyorum mutfaktan bide sürekli tatlı yapıyorum canım istiyo en kötü bi şekilde helva yapıyorum
Evim her daim temiz demeyi ozledimmmm....O kadar çok çeşit yaparsan tabi mutfaktan çıkamazsın canım naptın sen . Ben yemek yapıyorsam eşim mutfağı topluyor. Evim her daim temizdir oda oda toplamam 1 saatimi almaz çamaşırımı gündüz katlar yerleştiririm akşam oğlum uyuyunca da ütü bitti gitti
Canım benim eşim evde okullardan dolayı o olmasa ben de zorlanırdım ev işindeEvim her daim temiz demeyi ozledimmmm....
Kis bitti soba kalkti ev boyandi ,bir oda kuf olmustu nasil oldu bilmiyorum. Bitmiyor bir turlu is guc. Insallah bu hafta bitirecegim sonra sadece gundelik isler.
Uzun zanandir giremiyorum esimle cok tartisiyoruz yok telle ugrasma cocuga bak vs. Isler var. Kendisinin yaptigi yok bi cocuga bakiyo yarim saat en uzun. Psikolojimi bozdu her sey duzelse de işler acilsa... hepiniz iyisinizdir insallah...
Yok oturmaya çocuk karar veriyormuş canım. 3 aydan itibaren oturabiliyormuş birçok bebek. Ben de oturtmuyordum netten doktorları dinleyince oturtmaya başladım ama 10 15 dk falan. Çok zorlanmasın diyeAy kuzum ya ileriye yatırım yapıyosun cnm sen inşallah ozmn rahat ediceksin bizimkide dönenceyi seviyo oturma minderine alıştıryö birazda ben annemler 6 ay dan önce oturmasın diye bırakmıyo ama çocul oturmak için deliriyo resmen
Benimde kızım tam 4 aylık ölçümü 550 gr almış 6 kg olmuş, boyu 65 cm.Kızlar bugün biz doktora gittik ve oğlumun boyu 63.5 cm olmuş 6 haftada 6 cm uzamışama kg I 500 gram geride geliyor
Benimde vardı bitti. Zeytinyağı sürüp beklettikten sonra Bebek tarağı ile geriye tarayarak kazı ve gerekirse parmağınla kazı. Banyoda kıl fırça üzerine şampuan sür ve fırçala her zaman öyle yıkayıp iyice sıvayarak durula canım. Bende artık hiç olmuyor. Hep kıl fırça ile saçını banyosunda yıkıyorum.Kızlar Kızımın kafasındaki Konak hala geçmedi yadoktor ilk ay krem vermişti her yerde Konak zararlı değil kendiğinden geçiyor yazdığından almadım kimyasal sürmeyim diye. zeytinyağını da birkaç kez sürdüm ama o da kafası birkaç saat ıslak kaldığından üşütmesinden korktuğumdan çok yapmadım. Kremi alsam mı bilemedim ya bu kadar beklemişken biraz daha mı beklesem? İlk zamanlara göre azaldı çünkü
Kaç kg doğdu kızınız ? Doktor beni kanser etti ya bugün telefonda konuştuk bana diyor ki aynı aydaki çocuklar 6500 -7000 filan diyorBenimde kızım tam 4 aylık ölçümü 550 gr almış 6 kg olmuş, boyu 65 cm.
3160 gr doğdu. Doğum kilosuna göre iyi dedi. Sadece emziriyprum. Mama+anne sütü yada sadece anne sütü alsa az ama bence fena değil.Kaç kg doğdu kızınız ? Doktor beni kanser etti ya bugün telefonda konuştuk bana diyor ki aynı aydaki çocuklar 6500 -7000 filan diyor
Her çocuğun gelişimi aynı olmaz ki sağlıklı olup biraz kilo alıp boyu da uzadıysa kafana takma .Kaç kg doğdu kızınız ? Doktor beni kanser etti ya bugün telefonda konuştuk bana diyor ki aynı aydaki çocuklar 6500 -7000 filan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?