2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay bu uykuya dalamamalar beni mahvediyor Yeni uyudu. Bir de parmaklarını boğazına kadar sokup yalama alışkanlığı başladı Bunu yaşayan var mı
Aynısı bizde de var bir de boğazına kadar sokunca midesini bulandırıyor öğürüyor kendi kendini rahatsız ediyor çocuk

Benim saltanat 2 gün anca sürdü yok çocuk uykuya inat gelmiş dünyaya ne uyudum hiç anlamıyorum geç uyusada aynı dün 11 de uyudu zorla 6 da uyanıyo esir ediyo beni bi uyuyo 5 dk geri uyanıyo falan zaten sabaha kadar 40 kere kalktı çok uykum var çoook ve ne zman tam uyurum bi garantisi yok

O titremeyi ben elde ayakta gordum hep. Kaslari kontrol edemedikleri icin olurmus oyle okudum sobra da bir daha yasamadim

Arkadaşlar bebeklerimizin ellerini kollarını ağızda olması normal. Benimki de kendini bazen kusturacak kadar sokuyor yumruğınu sokmaya çalışıyor. Bu ayda olan bu durumlar diş çıkarmaya yorulmamalı. Ellerini yeni keşfediyorlar. Ben emzik biberon hiç vermedim. Sürekli baş parmak emiyor emsin Çok tatlı.
Ellerini orta hatta birleştirmesi bir cismi iki eli ile tutabilmesi çok önemli.

Birimde doktor kontrolünde az kilo almış diye suratım düştü. Doktor Doğum kilosuna göre boyunda kilosu da iyi. Üzülmek istersen buyur üzül dedi. “ Doğum yapan kadınlar bile bir olmuyor birisi 3 ay sonra adet görüyor birisi 10 ay sonra. Şu kadar kilo doğrudur diyemeyiz. Belirli bir Aralık var gayet normal. Kilo tek başına gelişimi gösteren bir durum değil “ dedi. Ebeye not aldırırken “yazın ebe hanım anne intihara meyilli “ dedi (

Kızım Doğum kilosu :3160 gr
Şuan 6 kg - Boy: 65 cm

Senin doktor beni görse ne der acaba çocuk kg almamış düzgün diye üzüntüden sütüm azaldı

Bu arada 4. Aydayız. Demir takviyesi başlamadı. Nedenini sorduğumda. Yeterli ise gerek yok dedi. Tam kan sayımı yaptırdı. Hemoglobin gayet iyi. Vermedi Demir takviye. Sadece vitamin damlası var Multitabs ACD oral damla ona devam ediyoruz

Merhaba allah bağışlasın öncelikle bizdede titreme oldu arada ama uyanık oyun oynarken bi ses gelince fln nöbetler benim bildiğim tek titremeyle olmuyo ama çok önemsiz refleksle ilgili bir durum olabilir bide biz anne olarak herşeyin detayını irdeliyoruz videoyla sorma imkanınız varsa sorun tabi ama ciddi bir belirti olmadan da kendinizi mutsuz etmeyin tahmin ediyorum devamlı araştırıyosunuzdur şimdi

Bizde 4 buçuk aylık olduk doktora gidemedik bu ay ama sağlık ocağı başlayın demire dedi bende bestirona başlamayı düşünüyodm multivitamin kullanıyorum ztn Kan tahlili fln yapılmadı tabi

Ay bu uykuya dalamamalar beni mahvediyor Yeni uyudu. Bir de parmaklarını boğazına kadar sokup yalama alışkanlığı başladı Bunu yaşayan var mı
Aynen buaralar eli hep ağzında bazen nekadar çok sokuyorsa öğürüyor kendi parmaklari yetmiyor benim parmaklarimi da tutup ağzına götürmeye çalışıyor

Bizde 4 buçuk aylık olduk doktora gidemedik bu ay ama sağlık ocağı başlayın demire dedi bende bestirona başlamayı düşünüyodm multivitamin kullanıyorum ztn Kan tahlili fln yapılmadı tabi
Doktorumuz devlette herkese tahlil yapma imkanı olmadığı için herkese veriyorlar dedi. Tahlil yapınca normal çıktı vermedi.

Kızlar pzt 4. Ay aşımızı yaptırıcaz inşallah. Rota virüsünü aynı gün mü yaptırsam 5. Ay mı sizce
İlk doz 3.ayda yapıldıysa 2.dozu 5.ayda yaptır .
ben ilk dozu 2.ayda yaptırdım 2.dozu da 4.ay aşılarıyla beraber yaptırdım yan etki yapmadı İshal olmadı bile bu sefer

Kızlar pzt 4. Ay aşımızı yaptırıcaz inşallah. Rota virüsünü aynı gün mü yaptırsam 5. Ay mı sizce
Rotanın ayları belli ertelemek antikor seviyesi açısından iyi olmaz zaten rota etkilemiyor ateş yapmıyor. 2. 4. Ay şuana kadar yaptırmış olmamız gerekiyor

Rotanın ayları belli ertelemek antikor seviyesi açısından iyi olmaz zaten rota etkilemiyor ateş yapmıyor. 2. 4. Ay şuana kadar yaptırmış olmamız gerekiyor
Sen de mi 2 ay arayla yaptırdın? Biz ilkini 3. Ay yatırdık. Şimdi ikinci doz ama 4. Ay mı yatırsam 5. Mi bilemedim

Kan ilacına da başladık doktora gidebilsek kan alınacaktı ama gidemediğimiz için başlayalım dedi doktoru . Sidefer kullanıyoruz kilo başına bir damla şimdilik . Henüz kabız yapmadı inşallah yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…