2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Her çocuğun gelişimi aynı olmaz ki sağlıklı olup biraz kilo alıp boyu da uzadıysa kafana takma .
Bana diyor ki genel muayenesi gayet iyiydi . Çocuk kafasını tutar şekilde doğdu 2 aylık yüz üstü yatarken dönmeye başladı acaba daha ne yapsın uzaya mekik mi atsın

3160 gr doğdu. Doğum kilosuna göre iyi dedi. Sadece emziriyprum. Mama+anne sütü yada sadece anne sütü alsa az ama bence fena değil.
Oğlum da 3250 doğdu 3100 kaldı . Hiç mama almadı daha biberonu tutamıyor

Bana diyor ki genel muayenesi gayet iyiydi . Çocuk kafasını tutar şekilde doğdu 2 aylık yüz üstü yatarken dönmeye başladı acaba daha ne yapsın uzaya mekik mi atsın
Gelişimi değerlendirme açısından kilo ölçümüne bakmak son derece yanlış. Biz annelerde pofidik olsunlar istiyoruz Bebek iyi görünüyor ise boşver. Alt etmiş o dr

Bebeği tartıda kucağımda tarttım. Geçen ay 6200du bu ay 6400. Tartım böyle yanlıl mı çıkıyor yoksa kilo almadı mı? Doktorda tartıran arkadaşlar evinizde tartı varsa rica etsem kucağınızda tartıp aynı çıkıp çıkmadığını söyleyebilir misiniz?
Gerçi ben geçennay da kucakta tarttım. Acaba bu ay 200gr mı aldı sadece. Babamın kucağında 6600 çıkıyor. Öyle bile olsa 400gr da az. Napsam bilemedim.

Oğlum da 3250 doğdu 3100 kaldı . Hiç mama almadı daha biberonu tutamıyor
Biberonu tutmaması güzel değil mi anne memesi alsın ne güzel. Benim çocuğum ne emzik ne biberon biliyor hiç vermedim. Kaşık biberon alacağım anne sütü için.kuaföre giderim ortam düzelsin babaannemize bırakayım arada.

Kesinlikle kazımayın diyo canım izlediğim doktor ve bizim doktorumuz da öyle demişti

Kaç kg doğdu kızınız ? Doktor beni kanser etti ya bugün telefonda konuştuk bana diyor ki aynı aydaki çocuklar 6500 -7000 filan diyor
Canım o doğum kilosuna bağlı. Öyle bir genelleme yapılamaz ki. Bazısı 4 kilo doğuyor bazısı 2 aynı olur mu kilo alımları

Canım evdeki tartılar çok net değer vermiyor. Ama senin için baktım ortalama 500 700 g aralığında gibi

Ay evde olunca oğlum vitamin alsın diye kendimi paralıyorum sanırım mesela az önce ocağa yalancı kelle paça oluyoya ondan koydum biri beni durdursun hep bu zuhal topalın programı yüzündendün çiğköfte yaptım tabi en kolayından ondan sonra kilo veremiyorum ben hayatım boyunca 2 öğünden fazla yemezdim kendim mutlu oluyorum sanki çözemedim çamaşır sıkıntım var evim herzaman düzenli olmuyo 2 çocukla mutlaka dağınık biyer oluyo bakalım onu düzene sokmam lazım çamaşır yıkasamda asmak katlamak sıkıntı ütü mü dedin ben hiç yapamıyorum onu

Ayyy canım aynen kolik gelmesinde buna şükür senin bu her işe koşturmam bana güc veriyo walla geçen bebeği koyup aldığın duşu bi kenara yazdım bende evimize gidersek denicem
yaparsın tabi benim kız 5 dk durmuyo uyurkende kucağımda koyduğum an uyanıyo uyanınca bana dünyayı dar ediyo bende yıldım hiç uğraşmıyorum kucağımda her işi halletmeye çalışıyorum eşimdede durmuyo

Ben evde bi kere tarttım onda da fazla çıktı bi daha da güvenmedim . Bu ay aşıya gidince tarttırdım nerdeyse her ay aşısı var zaten öğreniyorum kilosunu

Ne hamarat Hatunsun maşallah iki çocukla tek çocuk bir değil ona rağmen çeşit çeşit yapıyorsun valla tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…