- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Sorma banlanmışım kural ihlali diyor hala anlamadım ama tam olarak naptığımıAcemilik zor oluyorEksikliğin belli oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma banlanmışım kural ihlali diyor hala anlamadım ama tam olarak naptığımıAcemilik zor oluyorEksikliğin belli oldu
![]()

aynen ya kavga etmeyede mecalim kalmadi 2 yildir kavgada edeniyorum arada birsey firlatip hincimi alayimBöyle adamların ağzına kürekle vurasım geliyor![]()
İyi çok şükür bilmediğiniz bi şey yokhala şişkoyum eşime gıcığım evde bunalıyorum falan rutin şeyler
![]()
Araba markasi belirtmissin heralde ondanSorma banlanmışım kural ihlali diyor hala anlamadım ama tam olarak naptığımı![]()
Ablamin arkadasi hayat kurtarici diyordu ama bilemedim hepsi severmiKızlar bu hoppaladan alsanm mıEki Görüntüle 2630714
Ay ne bileyim marka belirtmeden de işaret diliyle mi anlaşıcazAraba markasi belirtmissin heralde ondan
Çocuklar genelde sever sanırımAblamin arkadasi hayat kurtarici diyordu ama bilemedim hepsi severmi
Sen Gamze Erçel e falan bakma canım onlar influncer parayla o sayfa ve kişilerin reklamını yapıyorlar. Çok zor durumda böyle hizmetler alınabilir tabi o ayrıYa herkes cok memnun gamze ercil filanda bebegi icin uyku danismanligi almis aklinizda bulunsun kizlar ucreti konusunda bir fikrim yok
Canım bende danışman düşünüyorum ama hiç cesaretim yok dayanamam heraldeYa herkes cok memnun gamze ercil filanda bebegi icin uyku danismanligi almis aklinizda bulunsun kizlar ucreti konusunda bir fikrim yok
Bir tek o kaldıPrima denedin mi
Hep bir anda yapıyor sesi duyduğum an koştur koştur getiriyorum altını temizlemeye iş böyle Bi kaçırsam kaka yaptığını duymasam sonuç hüsranKıyamam ya bizimde bikaç kere öle oldu belki böle kakayı bi anda yaptıysa heryere geçmişte olabilir
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var, istersen önce onu oku danışmansız olur belki.Canım bende danışman düşünüyorum ama hiç cesaretim yok dayanamam heralde
Ay aynı ben benimkide emerek uyuyo aslında işe dönmek istiyorum uyku terapisi vermeliyim sanki yaqasszqqzqqqqAaa
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var, istersen önce onu oku danışmansız olur belki.
Ben uykusuz anne kalmasını okumuştum, çok beğenmedim.
Büyük çok ağlardı hala öyle 4 aylıkken dayanamadım ağlamasına sabredrmedim emzirerek uyuttum. Sonra çok çektim. Hele memeden ayırırken. Keşke 4 aylıkken ağlasaydı dedim. Bu neyseki emerek uyumuyor, en dikkat ettiğim şey o. Diğeri 2 yaşına kadar her akşam 10 dk ya bir uyanıyordu. Koca kış memem açık uyudum, hep onla yattım. İşe gitmiyorum diye dayandım ama Tekrar yaşamak istenşyorum.
Bence onu bi dene belki denk gelirBir tek o kaldı
Bu baldan anne bizim ilk bebekler bebekken çıkmıştı piyasaya, 3 sene önce falan. Başlarda çok bilgilendirici şeyler paylaşıyordu, ozaman eğitim alıyordu çünkü, işi profesyonelliğe dökünce ketumlaştıYa herkes cok memnun gamze ercil filanda bebegi icin uyku danismanligi almis aklinizda bulunsun kizlar ucreti konusunda bir fikrim yok
3 yildir takip ediyorum reklam kokan sayfalari ozellikle takip etmem benim oglumda hep sallanarak uyuyordu oglen uyanana kadar ayakta 30 dk derin tek uyurdu gerisi sallaya sallaya zorla postlarindan faydalanip bende sallamayi biraktirdim 1. Gun 15 dk 2. Gun 45 dk 3. Gun 3,5 saat uyumaya basladi duzen olustu simdi en az 1,5 saat uyur oglenleri hala. herkesin cok memnun kaldigi biriSen Gamze Erçel e falan bakma canım onlar influncer parayla o sayfa ve kişilerin reklamını yapıyorlar. Çok zor durumda böyle hizmetler alınabilir tabi o ayrı
aglatma filan var diyemi dusunuyorsun o eskide kaldi canim ya belki 10 gun 15 gun ugrasacaksin sonra rahat edeceksinCanım bende danışman düşünüyorum ama hiç cesaretim yok dayanamam heralde
cok zor gercekten benimde oglum 45 dk da bir kalkardi ve yatagimdan baska yerde uyuyamazdim yarim saat emse uyanin kalirdim perisan oluyor insan emzik yerine kullanilincaqasszqqzqqqqAaa
Bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var, istersen önce onu oku danışmansız olur belki.
Ben uykusuz anne kalmasını okumuştum, çok beğenmedim.
Büyük çok ağlardı hala öyle 4 aylıkken dayanamadım ağlamasına sabredrmedim emzirerek uyuttum. Sonra çok çektim. Hele memeden ayırırken. Keşke 4 aylıkken ağlasaydı dedim. Bu neyseki emerek uyumuyor, en dikkat ettiğim şey o. Diğeri 2 yaşına kadar her akşam 10 dk ya bir uyanıyordu. Koca kış memem açık uyudum, hep onla yattım. İşe gitmiyorum diye dayandım ama Tekrar yaşamak istenşyorum.
aynen o konuda katiliyorum parayla yapmaya baslayinca artik paylasim yapmiyor ama hala postlari duruyorBu baldan anne bizim ilk bebekler bebekken çıkmıştı piyasaya, 3 sene önce falan. Başlarda çok bilgilendirici şeyler paylaşıyordu, ozaman eğitim alıyordu çünkü, işi profesyonelliğe dökünce ketumlaştı) iyi midir Kötü müdür bilmem. Dış gözlem sadece benimki.
O vakitler başka bir yere sormuştum, yanlış hatırlamıyorsam 1000- 1250 gibi bir fiyat wvermişlerdi.
Ay Allah korusun arkadaşım kimse sen gibi bakamaz biz onlar için herşeyi yaparız dert etme çıkar inş gözüne kuruluk için damlatılan damlalardan olmaz mı acaba aklıma o geldiBugün kontrole gittik. Doğum kilosuna göre zayıf kalmış dedi doktor. 3 ay güzel kilo almış sonra zayıflamaya başlamış, mama ile takviye et dedi. Çok üzüldüm. Mama verdim az önce ama hiç sevmedi, çoğunu türküdü.
Bir de gözünde kedi tüyü ya da kendi saçı vardı emin değilim. Çıkaramıyorduk ne zamandır ama herhangi bir rahatsızlık belirtisi göstermiyordu. Kendiliğinden atar dedik. Uzun süre çıkmayınca göz doktoruna gittik bugün. Adam evde kedi beslediğimiz için bir küfretmediği kaldı. Tüyü de çıkaramadı. Üstelik, çıkarmaya çalışırken kullandığı kulak pamukçuğundaki tüyleri gözünün içinde bıraktı. Gözünü tahriş ettik deyip damla yazıp gönderdi.
Diyor ki belki ameliyat ile çıkar, bağcılarda narkoz veriyorlar.
Çıldıracağım gözüne tüy kaçtı diye bebek ameliyat mı edilir
Kedilerimi de çok seviyorum, kaç yıldır beraberiz. Birine versem çok üzülürler.
Eşimle de boğaz boğaza geldik artık aşırı bunaldım ya. Dua edin bize
Of bazen diyorum ki doğumda falan ölseydim keşke. Benden daha iyi bakarlardı yavruma