• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay Allah korusun arkadaşım kimse sen gibi bakamaz biz onlar için herşeyi yaparız dert etme çıkar inş gözüne kuruluk için damlatılan damlalardan olmaz mı acaba aklıma o geldi
Serum fizyolojikle yıkadık birkaç kere. Göz kapağının altına kaçıyor. Birkaç gün göremiyorum, çıktığını düşünüyorum ama sonra tekrar görünüyor

doğumda falan ölseydim keşke. Benden daha iyi bakarlardı yavruma
Ahh deme öyle canım Allah korusun ya 🙄 bu cümleyi annesinden başka kim kurar bir bebek için. Küçük bebeğin olduğu evde hayvan zor olur. Kedi çok tüy döküyor bi de.1-2 sene annene versen. Bakamaz mı? İnş gözü için bi şeye gerek kalmaz. Damla falan işe yarayabiliyor. Bir de bizimkinin gözüne de sürekli kirpik kaçıyor. Hiç müdahale etmiyoruz.çıkıyor kendi kendine sanırım

Bugün kontrole gittik. Doğum kilosuna göre zayıf kalmış dedi doktor. 3 ay güzel kilo almış sonra zayıflamaya başlamış, mama ile takviye et dedi. Çok üzüldüm. Mama verdim az önce ama hiç sevmedi, çoğunu türküdü.
Bir de gözünde kedi tüyü ya da kendi saçı vardı emin değilim. Çıkaramıyorduk ne zamandır ama herhangi bir rahatsızlık belirtisi göstermiyordu. Kendiliğinden atar dedik. Uzun süre çıkmayınca göz doktoruna gittik bugün. Adam evde kedi beslediğimiz için bir küfretmediği kaldı. Tüyü de çıkaramadı. Üstelik, çıkarmaya çalışırken kullandığı kulak pamukçuğundaki tüyleri gözünün içinde bıraktı. Gözünü tahriş ettik deyip damla yazıp gönderdi.
Diyor ki belki ameliyat ile çıkar, bağcılarda narkoz veriyorlar.
Çıldıracağım gözüne tüy kaçtı diye bebek ameliyat mı edilir
Kedilerimi de çok seviyorum, kaç yıldır beraberiz. Birine versem çok üzülürler.
Eşimle de boğaz boğaza geldik artık aşırı bunaldım ya. Dua edin bize
Of bazen diyorum ki doğumda falan ölseydim keşke. Benden daha iyi bakarlardı yavruma
Öyle konuşmayın lütfen sizden iyi başka kimse bakamaz bazen bende öyle düşünüyorum ama inan en iyi şekilde annesi bakar şimdi bence iyi bir Göz doktoru araştır sonra ona götür bir süre kedilerinizle ayrı odalarda olsunlar en azından miniğin gözü iyileşene kadar sonra sütünü iyice artırmaya çalış bizimki de 4,5 aylık ama 6 kilo hep sınırda kilo alıyor ve bu ay dışarıya merakı arttı daha az emiyor eminim daha az kilo alıcak sen sütünün kalitesini artırır emzirme sıklığını arttır manayı sevmedıyse mama markanın değiş vs ama moreli bozma sakın ve bize iyi haberlerini ver

Bugün kontrole gittik. Doğum kilosuna göre zayıf kalmış dedi doktor. 3 ay güzel kilo almış sonra zayıflamaya başlamış, mama ile takviye et dedi. Çok üzüldüm. Mama verdim az önce ama hiç sevmedi, çoğunu türküdü.
Bir de gözünde kedi tüyü ya da kendi saçı vardı emin değilim. Çıkaramıyorduk ne zamandır ama herhangi bir rahatsızlık belirtisi göstermiyordu. Kendiliğinden atar dedik. Uzun süre çıkmayınca göz doktoruna gittik bugün. Adam evde kedi beslediğimiz için bir küfretmediği kaldı. Tüyü de çıkaramadı. Üstelik, çıkarmaya çalışırken kullandığı kulak pamukçuğundaki tüyleri gözünün içinde bıraktı. Gözünü tahriş ettik deyip damla yazıp gönderdi.
Of bazen diyorum ki doğumda falan ölseydim keşke. Benden daha iyi bakarlardı yavruma
Öyle deme canım ya. Ben de bazen iyi anne olamadığımı düşünüyorum çuvalladım annelikte diyorum ama yok öyle değil onlara en iyi biz bakarız. Bizim de bazen kirpik falan kaçıyor ama ağlayınca kendiliğinden atıyor dışarı serum fizyolojik falan deneyebilirsin. Ayrıca bence göz doktoru iyi bir doktor değil. Başka bir doktora daha gösterin isterseniz

Benim şapşik kaç gündür tükürme hareketleri yapıyor ama Bununla eğleniyor ağzından sesler çıkararak😂 bu ne ki? Sizde var mı bu durum
Aynısı benim oğlumda da var sanki ninni söylüyo kendine bi de diliyle bişeyler yapiyo anlamıyorum hem ses çıkarıyor hem de dilini çiğniyor gibi🤣hala dönme işlemini tamamlayamadık gibi kendi isteğiyle döndüğünü görmedim ben egzersiz yaptırıyorum kolunu bazen alabiliyor bazen alamıyor

Aynısı benim oğlumda da var sanki ninni söylüyo kendine bi de diliyle bişeyler yapiyo anlamıyorum hem ses çıkarıyor hem de dilini çiğniyor gibi🤣hala dönme işlemini tamamlayamadık gibi kendi isteğiyle döndüğünü görmedim ben egzersiz yaptırıyorum kolunu bazen alabiliyor bazen alamıyor
Benimkinde hiç dönme isteği ya da çabası yok valla🤷‍♀️

İlk bebeğimi kediyle büyüttüm, çok iyi ikili idiler. Bunda da doğuma 10 gün hala arkadaşıma sahiplendirdim. Doğumla alakalı değil başka nedenleri vardı ama. Benim de gözüme kaçmıl tüyü yıllar önce doktor pıt diye çıkarmıştı. Sen canını sıkma doktoru da dinleme ne demek kedi olmaz bal gibi de oluyor. Heö bağışıklığı artırıyor, hem oyun arkadaşı oluyor, merhameti öğretiyor çocuklara. Lakin çıkmazsa başka doktora da gidin mutlaka. Normalde göze kaçan bir şey göz kapalı haldeyken kirpiklerden tutup 3 kez yukarı çektiğinde çıkar ama hayvan tüyü bıraz dahabyapışkan oluyor.
Vee aklından kötü düşünceleri çıkar lütfen, kimse yoksa bşz varız

Benim şapşik kaç gündür tükürme hareketleri yapıyor ama Bununla eğleniyor ağzından sesler çıkararak😂 bu ne ki? Sizde var mı bu durum
Evet 1 2 haftadır var yapıyor ve gülüyor ardından çok tatlı 😄 2 gündür de tam dönebilmeye başladı artık yalnız bırakılmıyor

Evet 1 2 haftadır var yapıyor ve gülüyor ardından çok tatlı 😄 2 gündür de tam dönebilmeye başladı artık yalnız bırakılmıyor
Benimkinin dönmeye hiç niyeti yok valla🙄 dönsün diye çevirmeye çalışıyorum direkt ayağa kalkıyor🤷‍♀️

Ahh deme öyle canım Allah korusun ya 🙄 bu cümleyi annesinden başka kim kurar bir bebek için. Küçük bebeğin olduğu evde hayvan zor olur. Kedi çok tüy döküyor bi de.1-2 sene annene versen. Bakamaz mı? İnş gözü için bi şeye gerek kalmaz. Damla falan işe yarayabiliyor. Bir de bizimkinin gözüne de sürekli kirpik kaçıyor. Hiç müdahale etmiyoruz.çıkıyor kendi kendine sanırım
Bu ruh haliyle bir de kedilerimi versem aşırı üzülürüm herhalde. Bekarlıktan beri bakıyorum onlara. Mecbur kalırsam oğlumun iyiliği için veririm tabii ama Allah korusun işte.
Kirpik çıkıyor da tüy ince ya ondan galiba kolay çıkmıyor

Back
X