2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynen cnm ya sizede maşallah oturmayı seviyo demekki kasları güçlenince hemen oturur bu gidişle benim bel kol tutmuyo artık nerdeyse 10 kg olcak biizmi ya

Kızlar merhaba
Aranızda Golden goat 2 mama kullanan varmı?
Kardeşim oğluna mamayı bıraktırdı elinde 3 kutu açılmadık mama kaldı . Ve satıcak almak isteyen olurmu alerjik bebeği olan varmı kullanan varmı bilmiyorum ama bir sorayım size dedim.

oturmaya baslayinca azaliyor alerjik degilse
acaba reflumu canim senin bebeginde oda hen uykusuz hem huzursuz eder

Senin de bebisinin kilosu iyiydi masaallah eskiler demekki dogru soyluyor kusan bebege sut yariyor derlerdi
İnşallah azalır daha tam oturtmuyorum. Valla yarıyor mu bilmem çünkü artık azaldı kilo alımı bir de böyle de hep acaba üşüttüm mü korkusu var

Ben de koronadan dolayı çağırmak istemiyorum yA iyi birini bulmak o kadar zor ki. Benim ayda 3 tane değiştirdiğim oldu. Şimdiki iyi gibi bakalım
Aynen benim evime 3 aydır kimse girmiyobelki düzelince bulurum diyorum bu arada okullar eylülde açılacakmış aklıma sen geldin hadi yine iyisin benim maaş bu ay son bitiyo

İnşallah azalır daha tam oturtmuyorum. Valla yarıyor mu bilmem çünkü artık azaldı kilo alımı bir de böyle de hep acaba üşüttüm mü korkusu var
Yok bence üşütmemişsindir ya çocuktan çocuğa farkediyo oğlumda bi kere ağzını sildiğimi bilmem diş dönemide dahil kızda ilk aydan başladık kusma salya

Avent penguenli kullandım. Bit süre sonra akıtıyor. Çantaya koymayacaksan sorun yok.
Alıştırma bardağı nedir diye Google baktım ben ilk doğum alışverişinde yeni doğan için eğer mama vermemİ gerekirse diye biberon almıştım kullanmadım şimdi bi tanesini açtım sanırım. Yeni doğana uygun diye ucu minicik delik ve küçük boy cam şişe su verdim onunla kız çok sevdi hemen kavradı şimdi bilgisizlikten soruyorum bu Alıştırma bardağı nedir ne işe yarar kızlar benim bu anlattığıma göre gerek var mı

Kızlar sizde de hala kusma var mı her emmeden sonra az da olsa mutlaka kusuyor oğlum. Ne zaman bitiyor bu kusmalar
Canım bizimki başından beri kusma olmadı bir iki defa oldu sadece oda emzirdikten sonra böyle kucağıma alıp sevince ben başından beride hep reflü yatağı kullandım ilk günden beri taki ayakları sığmayana kadar

Keşke ben de kullansaydım sanırım bizde reflü var. Doktora anlattığımızda hiç reflü demedi ama bilmiyorum öyle gibi geliyor

Bardak kullanmaya alıştırmaya yönelik dolayısıyla biberon tarzı emzikli şeyler 1-2 ay falan kullanılsa da uzun vadede olmaz. Bazı bardaklar vat agzı yuvarlak kapaklı bir bardak gibi dudakla bastırınca içerken kapak açılıyor su geliyor evde bunlar kullanılabilir. Genelde dışarda da kapaktan dışarı dığru çıkan çjkıntıdan su içilenler kullanılıyor. İlerleyen zamanlarda da pipetliler. Ay foto eklesem daha anlaşılır olcak sanırım du bakayım bi

Kızlar yoğurt mayası var diyodunuz hangi siteden aldınız alsam diyorum
bebegiminmarketi diye bir site var kefirli yogurt mayasi sade yogurt mayasi vs var bakabilirsin canim sahibi beyaz tvde bebek ekgida uzerine program yapoyor
Web den giriyorum uygulama olduğunu senden öğrendim
bende webden giriyorum uygulamafan mi giriyor kizlar acaba dedim

İlk önce bunu kullanmıştım alışana kadar, şimdiki emzik almadığı için kullanmam bunu;

Bu da dudakla açılan cinsi; bundan kullanmadım;

Bu penguenli dediğim genelde bunu kullanıyorlardı, 4-5 ay sonra damlatmaya başlıyor, ucuyla çok güzek diş kaşıyordu ama içiyırdu da;

Biraz büyüyünce de bu; en ucuz vr bence gayet de güzel, kreşte herkes de bundan kullanıyordu, renk renk

Benim bildiklerim bunlar; bir süre sonra evde bardaktan içiyorlar da asıl sorum dışarsı için oluyor, pratik akıtmayan bir şeyker lazım, başka bilen varsa ben de denemeye açığım

Benimki bardaktan içiyor suan bizim kullandıpımız bardaklardan. Yine de chicco alıştırma bardagı alacagım aventinkine benzer o da.

Aynenn birgün iyiyse o kişi bi bakmışsın ertesi gün yaptığını yüzüne vuruyor aileme nazım geçiyo ama bi başkasına allah muhtac etmesin işte bende kolik olunca yapamadım tek bebeğe iyi bakmadığımı hissettiğim an annemlerin yanına geldim çünkü tahamülğm kalmadı eş konusundada iyi yapıyosun walla bende aynı şekilde git gel getir modundayım söylemeden akıllarına gelmiyo çünkü

Aynen benim evime 3 aydır kimse girmiyobelki düzelince bulurum diyorum bu arada okullar eylülde açılacakmış aklıma sen geldin hadi yine iyisin benim maaş bu ay son bitiyo
Canlı dersler ve ödev takibi devam canım Bugün ben dersteyken babasına kök söktürdü yine Benim hergün canlı dersim varsanırım sınava kadar devam edecek. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…