Aynen cnm ya sizede maşallah oturmayı seviyo demekki kasları güçlenince hemen oturur bu gidişle benim bel kol tutmuyo artık nerdeyse 10 kg olcak biizmi yaMaşallah canım bence senınkı yakında oturur boyleyse bızımkı hıc duramıyor ben kucagımda destekleyerek oturtunca sevınıyor .Bende gelsın ıstıyorum o gunler kendi otursun yurusun kucagımdan ınsın artık
Benimkinde büyüyünce arttı önceden bu kadar değildiKızlar sizde de hala kusma var mı her emmeden sonra az da olsa mutlaka kusuyor oğlum. Ne zaman bitiyor bu kusmalar
İnşallah azalır daha tam oturtmuyorum. Valla yarıyor mu bilmem çünkü artık azaldı kilo alımı bir de böyle de hep acaba üşüttüm mü korkusu varoturmaya baslayinca azaliyor alerjik degilse
acaba reflumu canim senin bebeginde oda hen uykusuz hem huzursuz eder
Senin de bebisinin kilosu iyiydi masaallah eskiler demekki dogru soyluyor kusan bebege sut yariyor derlerdi
Aynen benim evime 3 aydır kimse girmiyoBen de koronadan dolayı çağırmak istemiyorum yAiyi birini bulmak o kadar zor ki. Benim ayda 3 tane değiştirdiğim oldu. Şimdiki iyi gibi bakalım
Yok bence üşütmemişsindir ya çocuktan çocuğa farkediyo oğlumda bi kere ağzını sildiğimi bilmem diş dönemide dahil kızda ilk aydan başladık kusma salyaİnşallah azalır daha tam oturtmuyorum. Valla yarıyor mu bilmem çünkü artık azaldı kilo alımı bir de böyle de hep acaba üşüttüm mü korkusu var
Alıştırma bardağı nedir diye Google baktımAvent penguenli kullandım. Bit süre sonra akıtıyor. Çantaya koymayacaksan sorun yok.
Web den giriyorum uygulama olduğunu senden öğrendimKizlar siz uygulamami kullaniyorsunuz yoksa wep sayfasindanmi giriyorsunuz
Canım bizimki başından beri kusma olmadı bir iki defa oldu sadece oda emzirdikten sonra böyle kucağıma alıp sevince ben başından beride hep reflü yatağı kullandım ilk günden beri taki ayakları sığmayana kadarKızlar sizde de hala kusma var mı her emmeden sonra az da olsa mutlaka kusuyor oğlum. Ne zaman bitiyor bu kusmalar
Keşke ben de kullansaydım sanırım bizde reflü var. Doktora anlattığımızda hiç reflü demedi ama bilmiyorum öyle gibi geliyorCanım bizimki başından beri kusma olmadı bir iki defa oldu sadece oda emzirdikten sonra böyle kucağıma alıp sevince ben başından beride hep reflü yatağı kullandım ilk günden beri taki ayakları sığmayana kadar
Bardak kullanmaya alıştırmaya yönelik dolayısıyla biberon tarzı emzikli şeyler 1-2 ay falan kullanılsa da uzun vadede olmaz. Bazı bardaklar vat agzı yuvarlak kapaklı bir bardak gibi dudakla bastırınca içerken kapak açılıyor su geliyor evde bunlar kullanılabilir. Genelde dışarda da kapaktan dışarı dığru çıkan çjkıntıdan su içilenler kullanılıyor. İlerleyen zamanlarda da pipetliler. Ay foto eklesem daha anlaşılır olcak sanırımAlıştırma bardağı nedir diye Google baktımben ilk doğum alışverişinde yeni doğan için eğer mama vermemİ gerekirse diye biberon almıştım kullanmadım şimdi bi tanesini açtım sanırım. Yeni doğana uygun diye ucu minicik delik ve küçük boy cam şişe su verdim onunla kız çok sevdi hemen kavradı şimdi bilgisizlikten soruyorum bu Alıştırma bardağı nedir ne işe yarar kızlar benim bu anlattığıma göre gerek var mı
bebegiminmarketi diye bir site var kefirli yogurt mayasi sade yogurt mayasi vs var bakabilirsin canim sahibi beyaz tvde bebek ekgida uzerine program yapoyorKızlar yoğurt mayası var diyodunuz hangi siteden aldınız alsam diyorum
bende webden giriyorum uygulamafan mi giriyor kizlar acaba dedimWeb den giriyorum uygulama olduğunu senden öğrendim
İlk önce bunu kullanmıştım alışana kadar, şimdiki emzik almadığı için kullanmam bunu;Alıştırma bardağı nedir diye Google baktımben ilk doğum alışverişinde yeni doğan için eğer mama vermemİ gerekirse diye biberon almıştım kullanmadım şimdi bi tanesini açtım sanırım. Yeni doğana uygun diye ucu minicik delik ve küçük boy cam şişe su verdim onunla kız çok sevdi hemen kavradı şimdi bilgisizlikten soruyorum bu Alıştırma bardağı nedir ne işe yarar kızlar benim bu anlattığıma göre gerek var mı
Benimki bardaktan içiyor suan bizim kullandıpımız bardaklardan. Yine de chicco alıştırma bardagı alacagım aventinkine benzer o da.İlk önce bunu kullanmıştım alışana kadar, şimdiki emzik almadığı için kullanmam bunu;
Eki Görüntüle 2637167
Bu da dudakla açılan cinsi; bundan kullanmadım;
Eki Görüntüle 2637169
Bu penguenli dediğim genelde bunu kullanıyorlardı, 4-5 ay sonra damlatmaya başlıyor, ucuyla çok güzek diş kaşıyordu ama içiyırdu da;
Eki Görüntüle 2637170
Biraz büyüyünce de bu; en ucuz vr bence gayet de güzel, kreşte herkes de bundan kullanıyordu, renk renk
Eki Görüntüle 2637171
Benim bildiklerim bunlar; bir süre sonra evde bardaktan içiyorlar da asıl sorum dışarsı için oluyor, pratik akıtmayan bir şeyker lazım, başka bilen varsa ben de denemeye açığım
O degilde sen sutunu usutuyo olabilirsin yakaya ayaga bele dikkat etmek lazimİnşallah azalır daha tam oturtmuyorum. Valla yarıyor mu bilmem çünkü artık azaldı kilo alımı bir de böyle de hep acaba üşüttüm mü korkusu var
Dr browns var ya ondan almaya karar verdim bende.Aslında çantayada koyarım yani mecburen dışarı çıkınca ne alsam kiya
Olabilir biraz ona dikkat edeyim bakayım. Teşekkür ederimO degilde sen sutunu usutuyo olabilirsin yakaya ayaga bele dikkat etmek lazim
Aynenn birgün iyiyse o kişi bi bakmışsın ertesi gün yaptığını yüzüne vuruyor aileme nazım geçiyo ama bi başkasına allah muhtac etmesin işte bende kolik olunca yapamadım tek bebeğe iyi bakmadığımı hissettiğim an annemlerin yanına geldim çünkü tahamülğm kalmadı eş konusundada iyi yapıyosun walla bende aynı şekilde git gel getir modundayım söylemeden akıllarına gelmiyo çünküiste annelik bu ve annelerimiz bu duyguyla merhametle vicdan azabiyla sefkatle sayilarca dogurup buyutuyorlardi ne kizar ne azarlarlardi sahsen bende cok uzun bir sure daha dusunmuyorum bende asiri zorlaniyorum . Ben biraz yapisal cok minnet duygusu tasirim o yuzden kimsenin yardimini kabul etmem oglum kolikti annem 1 hafta dogum yapmistim gitti 6 aylik olunca biz gittik yanlarina bir Allah in kulu gelip el atmadi attirmadim da sonra en ufak tartismada nankor damgasi yiyor insan birinin yardimini alinca. insanlar bugun iyiler yarin kotu o yuzden bir Allah in kulundan yardim istemedim esim kussede tutusturuyorum eline yaptiriyorum cunku o mecbur ricayla minnetle yaptirmam hele de kusken aramiz iyiyse guzellikle rica ederim
Canlı dersler ve ödev takibi devam canımAynen benim evime 3 aydır kimse girmiyobelki düzelince bulurum diyorum bu arada okullar eylülde açılacakmış aklıma sen geldin hadi yine iyisin benim maaş bu ay son bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?