2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay cnm teşekkürler bilgilenmiş oldun bizimki şu an ilk biberondan içiyo minicik elleriyle tutuyo çok komik ama bugün çay bardağı denedim içti onuda büyüyünce en sondakinden alıcam bende sanırım

Aynen cnm ya sizede maşallah oturmayı seviyo demekki kasları güçlenince hemen oturur bu gidişle benim bel kol tutmuyo artık nerdeyse 10 kg olcak biizmi ya
Insaallah canım. Az kılo alsa bı dert cok alsa bı dert bende az almasından şikayetciyım Allah yardımcımız olsun ne dıyeyım canım

Keşke ben de kullansaydım sanırım bizde reflü var. Doktora anlattığımızda hiç reflü demedi ama bilmiyorum öyle gibi geliyor
Önceden yazışsaydık söylerdik canım hem kafa yapısı için hem reflü için ben ilk hastahaneden eve geldiğimizde n beri bunu kullandım bir de emzirdikten sonra yada mamadan sonra bir süre yarım saat falan çok sallama kucağına alma alırsan da sabit tut bu benim kendi tespitim emzirdikten sonra çok kucağına alıp hareket ettirme

Eklentiler

• Screenshot_20200519_143848_com.android.chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Ay çok güzel görselli bi anlatım oldu

Kızlar bende çay bardağından içiriyorum çok meraklı ama yutamıyo çok çekiyo sonra öksürüyo Allah korusun bişey falan olur ondan alıştırma bardağı alıcam mamajoo diye bi marka var fiyatıda uygun yorumları güzel bi deneyim diyorum Chedarice duydun mu sen daha tecrübelisin

hemen yatırmıyorum bir süre dik tutuyorum kucağımda yanlış mı ki o

Kizlar ben hala kizima sadece anne sutu veriyorum geceleri 3 yada 4 saatte uyanip sut istiyor int ise 5 -6 saate kadar uyuyabilir diye yaziliyordu sutum yetmedigi icin mi acaba doktor kilosununda gayet iyi oldugunu soyluyor

Kizlar ben hala kizima sadece anne sutu veriyorum geceleri 3 yada 4 saatte uyanip sut istiyor int ise 5 -6 saate kadar uyuyabilir diye yaziliyordu sutum yetmedigi icin mi acaba doktor kilosununda gayet iyi oldugunu soyluyor
3 4 saatte iyi ya benimki 1buçuk 2 saatte bir kalkıyor

3-4 saattw bie uyansa oper başıma koyardım dün gece 1.5 saat boyunca uyanmayinca iyi mi diye kontrol etmeye gittim

Ne güzel 3 saatte bir bizim en fazla 2 saatte bir sütün yetiyodur cnm ben 5 saat uyusa bayram ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…