Ay cnm teşekkürler bilgilenmiş oldun bizimki şu an ilk biberondan içiyo minicik elleriyle tutuyo çok komikİlk önce bunu kullanmıştım alışana kadar, şimdiki emzik almadığı için kullanmam bunu;
Eki Görüntüle 2637167
Bu da dudakla açılan cinsi; bundan kullanmadım;
Eki Görüntüle 2637169
Bu penguenli dediğim genelde bunu kullanıyorlardı, 4-5 ay sonra damlatmaya başlıyor, ucuyla çok güzek diş kaşıyordu ama içiyırdu da;
Eki Görüntüle 2637170
Biraz büyüyünce de bu; en ucuz vr bence gayet de güzel, kreşte herkes de bundan kullanıyordu, renk renk
Eki Görüntüle 2637171
Benim bildiklerim bunlar; bir süre sonra evde bardaktan içiyorlar da asıl sorum dışarsı için oluyor, pratik akıtmayan bir şeyker lazım, başka bilen varsa ben de denemeye açığım
Insaallah canım. Az kılo alsa bı dert cok alsa bı dert bende az almasından şikayetciyımAynen cnm ya sizede maşallah oturmayı seviyo demekki kasları güçlenince hemen oturur bu gidişle benim bel kol tutmuyo artık nerdeyse 10 kg olcak biizmi ya
Onun için damlatmıyor diye duydum, kullandıgında yorumlarını merakla bekliyorum.Dr browns var ya ondan almaya karar verdim bende.
Önceden yazışsaydık söylerdik canım hem kafa yapısı için hem reflü için ben ilk hastahaneden eve geldiğimizde n beri bunu kullandım bir de emzirdikten sonra yada mamadan sonra bir süre yarım saat falan çok sallama kucağına alma alırsan da sabit tut bu benim kendi tespitim emzirdikten sonra çok kucağına alıp hareket ettirmeKeşke ben de kullansaydım sanırım bizde reflü var. Doktora anlattığımızda hiç reflü demedi ama bilmiyorum öyle gibi geliyor
Ay çok güzel görselli bi anlatım olduİlk önce bunu kullanmıştım alışana kadar, şimdiki emzik almadığı için kullanmam bunu;
Eki Görüntüle 2637167
Bu da dudakla açılan cinsi; bundan kullanmadım;
Eki Görüntüle 2637169
Bu penguenli dediğim genelde bunu kullanıyorlardı, 4-5 ay sonra damlatmaya başlıyor, ucuyla çok güzek diş kaşıyordu ama içiyırdu da;
Eki Görüntüle 2637170
Biraz büyüyünce de bu; en ucuz vr bence gayet de güzel, kreşte herkes de bundan kullanıyordu, renk renk
Eki Görüntüle 2637171
Benim bildiklerim bunlar; bir süre sonra evde bardaktan içiyorlar da asıl sorum dışarsı için oluyor, pratik akıtmayan bir şeyker lazım, başka bilen varsa ben de denemeye açığım
bende hem dr browns hem mamajoo var ikisi de güzel akitmiyoe ama ben mamajoo daha çok sevdimKızlar alıştırma bardağı da bakıyorum hangisi sizce avent düşnüyorum kullanan var mı
Canım bunu mu diyorsun araştırdıysan akıtmıyorsa bende alayımDr browns var ya ondan almaya karar verdim bende.
Benimki bundan akıtma yapmıyorCanım bunu mu diyorsun araştırdıysan akıtmıyorsa bende alayım
Ben uygulama kullanıyorum ama resim eklemek istediğinizde web gerekiyorKizlar siz uygulamami kullaniyorsunuz yoksa wep sayfasindanmi giriyorsunuz
Tam yazıyodumbende hem dr browns hem mamajoo var ikisi de güzel akitmiyoe ama ben mamajoo daha çok sevdim
Tam yazıyodumsaol alıyım hemen
hemen yatırmıyorum bir süre dik tutuyorum kucağımda yanlış mı ki oÖnceden yazışsaydık söylerdik canım hem kafa yapısı için hem reflü için ben ilk hastahaneden eve geldiğimizde n beri bunu kullandım bir de emzirdikten sonra yada mamadan sonra bir süre yarım saat falan çok sallama kucağına alma alırsan da sabit tut bu benim kendi tespitim emzirdikten sonra çok kucağına alıp hareket ettirme
Senin doktor akşamki yayında abartmayın evdekiyle yapın diyoduKızlar yoğurt mayası var diyodunuz hangi siteden aldınız alsam diyorum
3 4 saatte iyi ya benimki 1buçuk 2 saatte bir kalkıyorKizlar ben hala kizima sadece anne sutu veriyorum geceleri 3 yada 4 saatte uyanip sut istiyor int ise 5 -6 saate kadar uyuyabilir diye yaziliyordu sutum yetmedigi icin mi acaba doktor kilosununda gayet iyi oldugunu soyluyor
3-4 saattw bie uyansa oper başıma koyardımKizlar ben hala kizima sadece anne sutu veriyorum geceleri 3 yada 4 saatte uyanip sut istiyor int ise 5 -6 saate kadar uyuyabilir diye yaziliyordu sutum yetmedigi icin mi acaba doktor kilosununda gayet iyi oldugunu soyluyor
O zaten bana hep kızıyoda duymasın aramızdaSenin doktor akşamki yayında abartmayın evdekiyle yapın diyodu
Mayayi az koyunca tatlı oluyorO zaten bana hep kızıyoda duymasın aramızdaevdekiyle yaptım ekşi diye sevmedi acaba aldığım tatlı olurmu severmi diye düşünüyorum yesin diye amuda kalkmadığım kaldı
Ne güzel 3 saatte bir bizim en fazla 2 saatte bir sütün yetiyodur cnm ben 5 saat uyusa bayram ederimKizlar ben hala kizima sadece anne sutu veriyorum geceleri 3 yada 4 saatte uyanip sut istiyor int ise 5 -6 saate kadar uyuyabilir diye yaziliyordu sutum yetmedigi icin mi acaba doktor kilosununda gayet iyi oldugunu soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?