Gozunaydin canim.Allah sagsalim kucagina aldigin gunleride gostersin insaALLAHBayanlarrrr !!!
ELHAMDULİLLAHHHH
Ramazanın ilk günü bana en güzel hediyesiyle geldi.
İki bebegimi kaybettikten sonra şimdi 3. Bebegimin Kalbini sonunda dinleyebildim.
Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Muazzam bir hismiş bu.
Aglamaktan içim çıkacak .
Kızlar merhaba ben 7+4 haftalık hamileyim. bu hafta karnım fena şiş kıyafetlerime zor sığıyorum. iş yerinde eteğimin arkasını açıp oturuyorum o kadar yani. bakınca da karnım belli oluyor sizde nasıl durumlar. birde kasık ağrım oluyor
Benim de şiş ama kasık bölgemde rahim bazı hareketlerle görünüyor ve hala küçücük. Ayrıca içerideki bebek leblebi kadar daha. O yüzden bunun hamile karnı olmadığını düşünüyorum. Gaz muhtemelen. Hâlâ small beden kotlarımı rahatça giyiyorum. Sizinki ilginçmiş. Benim kaşık ağrılarım geçti ama bulantılarla ve halsizlikle uğraşıyorum dünyam karardı resmenKızlar merhaba ben 7+4 haftalık hamileyim. bu hafta karnım fena şiş kıyafetlerime zor sığıyorum. iş yerinde eteğimin arkasını açıp oturuyorum o kadar yani. bakınca da karnım belli oluyor sizde nasıl durumlar. birde kasık ağrım oluyor
Benim de şiş ama kasık bölgemde rahim bazı hareketlerle görünüyor ve hala küçücük. Ayrıca içerideki bebek leblebi kadar daha. O yüzden bunun hamile karnı olmadığını düşünüyorum. Gaz muhtemelen. Hâlâ small beden kotlarımı rahatça giyiyorum. Sizinki ilginçmiş. Benim kaşık ağrılarım geçti ama bulantılarla ve halsizlikle uğraşıyorum dünyam karardı resmen
F feza49
buzmavileylak
merhaba, yanıtlarınız için teşekkürler.
haftasonukontrolüm vardı, sordum doktoruma. gerek yok dedi yine. düşük %90 genetik sebeplerle olur dedi. heterezigotta kan sulandırıcı alınmasının bir etkisi olduğuna dair araştırma yok dedi.
bilmiyorum her doktorun yaklaşımı farklı sanırım. pozitif düşünmeye odaklandım. ama sizlerin yanıtını görünce tedirgin oluyorum. eksik bir şey yapmayayım psikolojisi de çok huzursuz edici.
sizin doktorlarınız kimler?
Benim Dr um istanbulda Prof DrHasan Faruk Buyru. Arkadaşın dediği gibi benimde sebepsiz üç düşüğüm olunca kan sulandırıcı hap ve iğneyle çok şükür benimde sağlıklı bir doğumum gerçekleşti. Dr nuza güveniyorsanız onun söylediği şekilde devam edersinizF feza49
buzmavileylak
merhaba, yanıtlarınız için teşekkürler.
haftasonukontrolüm vardı, sordum doktoruma. gerek yok dedi yine. düşük %90 genetik sebeplerle olur dedi. heterezigotta kan sulandırıcı alınmasının bir etkisi olduğuna dair araştırma yok dedi.
bilmiyorum her doktorun yaklaşımı farklı sanırım. pozitif düşünmeye odaklandım. ama sizlerin yanıtını görünce tedirgin oluyorum. eksik bir şey yapmayayım psikolojisi de çok huzursuz edici.
sizin doktorlarınız kimler?
bana bir fikir/yorum verebilir misiniz??selamlar , bir şey soracağım SAT a göre henüz 6+0 benim gebeliğim ancak 2 mayısta ultrasonda 6+1 idi, erken döllenme diye bir şey var mı geç var biliyorum ama.. yada neden öyle şuan telefon uygulamasına göre 6+0 ama doktora göre 6+5 mesela, bir şey olur mu?
Siz kaç haftalıksınız acaba? benimde kilom aynı ama karnım inanılmaz şiş sanki 3 aylıktan fazla gibi bugün baya rahatsız oldum. Doktoruma da yazdım gaz problemlerinden dolayı olur normal dedi. baya karnım çıkıkaynı durumdayım. yazlık beli lastikli pantolonlarımı çıkardım. iş yerinde resmi havayı bozmamak için kuşağını saklayıp giydim bugün. geçen hafta pantolonumun önü kapansa da hiç rahat etmediğimden lastik bağlamıştım düğmeyle kopçasına.kilom aynı aslında ama neden bu kadar şiştim ben de anlamadım...
havalar tam ısındığında elbiseden başka bir şey giymeyeceğim. en güzeli elbise...
KaçınBenim de şiş ama kasık bölgemde rahim bazı hareketlerle görünüyor ve hala küçücük. Ayrıca içerideki bebek leblebi kadar daha. O yüzden bunun hamile karnı olmadığını düşünüyorum. Gaz muhtemelen. Hâlâ small beden kotlarımı rahatça giyiyorum. Sizinki ilginçmiş. Benim kaşık ağrılarım geçti ama bulantılarla ve halsizlikle uğraşıyorum dünyam karardı resmen
Ben 5+6 da böyleyim gazdan olur dedi drKızlar merhaba ben 7+4 haftalık hamileyim. bu hafta karnım fena şiş kıyafetlerime zor sığıyorum. iş yerinde eteğimin arkasını açıp oturuyorum o kadar yani. bakınca da karnım belli oluyor sizde nasıl durumlar. birde kasık ağrım oluyor
2 hafta önden veya 2 hafta geriden gitmesi doğal bir süreç endişelenmeyin bebeğinizin gelişimi önden gidiyor demekkibana bir fikir/yorum verebilir misiniz??
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun bazen böyle kimyasal gebelik oluşuyormerhaba arkadaşlar 6+2 günlük hamileyim dün lekelenmem ve bel ağrım vardı,acile gittim gebelik haftasıyla uyumlu değil,kese 5mm dedi. bugün özele gittim doktor vajinal baktı 8.6 mm kese, ancak haftasına göre kalp atımı olmalıydı. kanama alanı görülüyormuş,sağlıksız bir gebeliğe benziyor dedi. bir hafta sonra gel kalp atımı yoksa kürtaj yapacağız dedi. Arkadaşlar suzlerde kese boyutu nasıl,kalp atımı var mı?
İyiki tutmamışsın canım ben mahvoldum bugün iftarı zor ettim hiç bişey yiyemedim düzgün yediğimide çıkardımben gece kalktım bir ihtimal tutarım diye mide dandiniydi iyice eşime hazırladım yattım iyi ki yememişim sabah çıkardım işe geldim kahvaltıdan sonra tekrar çıkardım .aç aç oturuyorum şimdi gizliden bir iki çerez attım ağzıma ama öğlen olunca gideceğim yemeğe
Canim bende sata göre 8+6 ama bebise göre 7+6 yım. 1 2 hafta önden veya geriden gelebiliyor geç ve erken döllenme meselesi yani. Ben 6+2 de duydum kalp atislarini ama sata göre değil bebeğe göre yani. Sende duyarsın büyük ihtimalle ama duymazsan da endişe etme o haftaya kadar normal diyor doktorlar sonrası endişe edilecek durum . Insallah duyarsınKızlar bişey sorcam şimdi sizlere benim sat 18 mart ona göre 7 haftalık hamileyim fakat geçen hafta gittiğimde doktor dört haftalık felan dedi kalp atışı için iki hafta sonra dedi doktoruda beğenmedim zaten şimdi bu hafta cumartesi o doktorun dediğine göre 6 haftalık oluyorum sata göre 7-8 felan bu hafta Cumartesi kontrole gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim yoksa biraz dahamı beklemeliyim eşim gidelim deyip duruyor
canim cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsunmerhaba arkadaşlar 6+2 günlük hamileyim dün lekelenmem ve bel ağrım vardı,acile gittim gebelik haftasıyla uyumlu değil,kese 5mm dedi. bugün özele gittim doktor vajinal baktı 8.6 mm kese, ancak haftasına göre kalp atımı olmalıydı. kanama alanı görülüyormuş,sağlıksız bir gebeliğe benziyor dedi. bir hafta sonra gel kalp atımı yoksa kürtaj yapacağız dedi. Arkadaşlar suzlerde kese boyutu nasıl,kalp atımı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?