2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bugün kontrole gittik kalp atışını duyabiliriz diye ama olmadı duyamadık. Sat 26 Mart ama doktorum şuan 5 haftalık haftaya bakalım dedi normal mi acaba böyle olması
kalp atışı için erken genelde 6 8 arasın duyulabiliyor.içinizi rahat tutun inşallah haftaya duyarsınız ben de 7.haftada duymuştum

Bugün kontrole gittik kalp atışını duyabiliriz diye ama olmadı duyamadık. Sat 26 Mart ama doktorum şuan 5 haftalık haftaya bakalım dedi normal mi acaba böyle olması
Benim doktorum 7+6 da dinledi. hiç tereddütsüz gümbür gümbür de duyuldu. Ben de daha erken dinle demedim. Çünkü kesin duyulacağı zamanı beklemek, erken dinlemeyi bekleyip olmayınca acaba kalbi atmıyor mu diye strese girmekten iyidir.

Haklısınız ilk olunca sanırım sabretmek zor oluyor

Çok erken daha kalp atışı için 7+5 ye kesin duyarsınız. 5 haftalık daha ne kalp atışı minicik o daha

Ben 8+1 de dr gidicem kalp atisini görmek için 8 haftalıkken tipi nasıl olurdu yaa:)

Gunaydinnn kizlarrr.. 7+5 haftalık hamileyim.. sürpriz bir hamilelik oldu çocuğum henüz çok küçük ve emiyorrr... şöyle 4 5 yaşına geldiğinde düşünüyorduk ama kısmet..oğlum şu an 21 aylik 2 ay sonra sütten keserim diyorum ama çok hareketli karnıma baski oluyorr bakalimm kiyamiyorum şimdilik.. geçmişi okuyamadim bundan sonra takip edeceğim inşallah.. Bu arada 7. Hafta da kalp atışını duyduk.. Diyet yapiyordum hamile kaldigimda ayrıca antibiyotik iğne de kullanmıştım umarim gelişimini sağlığını etkilememistir çok korkuyorum..

Hayrli olsun hoş gelmiş bebişin sağlıkla gelsin bir gelişim bozukluğu olsaydı doktorun söylerdi sıkma canını

bende aynı dertlerden muzdaribim geceleri uyutmuyo bazen bu şişkinlik

Senin yine iyiymiş canım benim 14 aylık ikizlerim var ve yine hamileyim

5 hastalıkken küçücük bi kese vardı başka da bi şeyim yoktu hiç stres yapmayın 2 hafta daha bekleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…