2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben son adet tarihime göre 6+2 de gittim. Ses duymadım. Ama hafif bir kıpırtı vardı usg de. 7+2 de de usg de derinden geliyordu. Gözle görülüyordu kalp atışı. Ovulasyon testi ile 18.gün yumurtladığımı görmüştüm. Bu tahminler ortalama 14.güne göre hesaplanıyor. O sebeple benim hafif geç kalp atıkı olması normal. Tavsiyem 7+5 ten önce kalp atışı için usg girme

Teşekkürler canım benim rabbim ne derse o tabiki o zaman haftaya hafta içi gideyim en azından herşey daha net belli olur

Beklemem lazım o zaman haftaya kadar muhtmelen benimde geç döllenme oldu

Dila benim de telefondaki uygulamaya göre 6+2 doktorun ölçümlerine göre 6+5 oldu

Dila benim de telefondaki uygulamaya göre 6+2 doktorun ölçümlerine göre 6+5 oldu
ay biz seninle galiba aynı gün dogurcaz :))
Sağlıkla inşallah canım..
Belirtilerin başladı mı? nasıl durumun?
bende çok nadir giren mide bulantısı dışında sıfır belirti var, birde akşamları yorgunluk ama o hep oluyordu iş yüzünden.
kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim galiba 2. randevum 18 mayısta

Ben 03.05 Cuma gittim doktora biliyorsun o zaman çok kısa kalp atışını dinletti genel tahlilleri verdim ben bir daha sanırım bayramdan sonra gidicem sabahları miğde bulantım var böyle düşünmemeye çalışıyorum yoksa acayip kötü olucam birde karnımın altında ağrı var akşamlarıda 11 zor görüyorum sızıyorum koltukta ya miğde bulantın olmaması daha güzel haftaya Cumartesi randevun sen daha net duyarsın inşalallah kalp atışını hemen hemen aynı gidiyoruz iletişim halinde olalım

evet canım ben ilk randevumda kalp atışı duyamadığım için bana 2 hafta sonra yine gel demişti o nedenle 18i ama hiç belirti olmaması da endişelendiriyor beni bu haftaya mı alsam diyorum bilemedim.

evet canım ben ilk randevumda kalp atışı duyamadığım için bana 2 hafta sonra yine gel demişti o nedenle 18i ama hiç belirti olmaması da endişelendiriyor beni bu haftaya mı alsam diyorum bilemedim.
Ya içinden nasıl geliyorsa öyle yap 18 ne daha var bence bu Cuma’da gitsen duyarsın kalp atışını devlette mi gidiyorsun özele mi canım

Ya içinden nasıl geliyorsa öyle yap 18 ne daha var bence bu Cuma’da gitsen duyarsın kalp atışını devlette mi gidiyorsun özele mi canım
özele gidiyorum cumartesi de açık çalıştığım için cumartesi gideyim dedim bu kez, arayım da 11.05 e alayım bari yoksa vesveseden kendimi tüketirim

özele gidiyorum cumartesi de açık çalıştığım için cumartesi gideyim dedim bu kez, arayım da 11.05 e alayım bari yoksa vesveseden kendimi tüketirim
Aynen Cumartesi aynı doktoruna alabilecek misin cumartesi 7.haftanın başı olucaksın zaten güzel haberleri alır gelirsin inşallah

9. haftama girdim bugün. 8+0. gaz çok oluyor bende de. özellikle bazı günler, belli ki yediğim bir şey daha fazla rahatsız ediyor. bu şişkinlik normal, gebelik kesesi şişkinliği değil ama tabi ki. zaten doktorunuz da normal demiş. bence hangi yiyecekler rahatsız ediyor hangisi şişkinlik yapmıyor onu takip edin. herkeste değişir çünkü. ona göre beslenin. semptomlar azalır.

biraz da bünye ile alakalı. arkadaşın biri small beden kotlarıma rahatlıkla giriyorum demiş mesela.

Bugün kontrole gittik kalp atışını duyabiliriz diye ama olmadı duyamadık. Sat 26 Mart ama doktorum şuan 5 haftalık haftaya bakalım dedi normal mi acaba böyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…