• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar gündüzleri uykuları nasıl mesela akşam 10 na kadar kaç saat uyuyor bizimki toplamı 2 saat diyeyim kesintisiz 2 saat değil misal sabah 9 ile akşam 10 arası 2 saat ama şu virüsten önce parka iniyorduk eve. Gelmesem gelene kadar uyuyordu 3 veya 4 saat ama şimdi evde iyice zorlanıyorum 1 hafta dışarı çıktık hava güzeldi şimdi virüsten yine eve kapandık
Bizim uykuların süresi çok azaldı ama sıklığı arttı gibi geliyo banada 15 dkka fln uyuyo basen yarım saat ama mama üzerne oyun oynayınca esniyo fln bi şekerleme yapıp hemen uyanıyo artık akşam da 12 den önce uyumazda bi kaç gündür en geç 11 de uyuyo hatta o saatte uyuyamazsa çıldırıyo resmen uyut beni diye

Yani bir beze kaçkere çiş yapmış oluyor göstergemi değişiyor sadece epey dolup ağır oluyor mu biz günde 2,3 bez anca değişiyoruz çiş
Öyle göstergeye bakmıyorum ben. Gece çok dolu olmuyor ama gün içinde hep dolu ağır oluyor. Ben de yaklaşık 4 saate değiştiriyorum biraz açık bırakıp sohbet ediyorum öyle yeni bezi takıyorum tabii o ara yapıp alt değiştirme bezini batırdığı da oluyor ama en azından hava alsın pişik olmasın diyorum çok şükür hiç olmadı. Pişik kremimizi boyun kıvrımlarına sürüyoruz 🙈

Kızlar gündüzleri uykuları nasıl mesela akşam 10 na kadar kaç saat uyuyor bizimki toplamı 2 saat diyeyim kesintisiz 2 saat değil misal sabah 9 ile akşam 10 arası 2 saat ama şu virüsten önce parka iniyorduk eve. Gelmesem gelene kadar uyuyordu 3 veya 4 saat ama şimdi evde iyice zorlanıyorum 1 hafta dışarı çıktık hava güzeldi şimdi virüsten yine eve kapandık
Gündüzleri uyuyor benim kız 1,5-2 saat uyanık kalmışsa üstüne 1 saat falan uyuyor öyle tekrarlıyor saatini gece 11-12e kadar sonra gece uykusu. Bizim de sıkıntımız uyanık kaldığı saatler, asla kendi kendine zaman geçiremiyor biri onunla konuşacak komiklik yapacak yoksa ağlama

Arkadaşlar bebeklerinizi gece yatırırken hangi pozisyonda yatırıyorsunuz? Benimki hep sırt üstü yatıp, başını yan çeviriyor. Yan yatırınca huysuzlanıyor.

Arkadaşlar bebeklerinizi gece yatırırken hangi pozisyonda yatırıyorsunuz? Benimki hep sırt üstü yatıp, başını yan çeviriyor. Yan yatırınca huysuzlanıyor.
Ben hep yan yatırıyorum hatta bi bacağınıda diğerinin üstüne atıyorum biraz alttan gaz çıkarıyo gece öle yapınca:)

Kızlar bebek dönmesi nası oluyo sırtüstü yatarkenmi yüzüstü yatarkenmi dönüyo bizimkinde en ufak bi gayret yok o konuda merak ettim nerdeyse 4 ay olduk

Ben de senin gibi sırt üstü yatırıyorum kafası yan duruyor. Yan yatırınca yüzüstü döner diye korkuyorum artık

Kızlar bebek dönmesi nası oluyo sırtüstü yatarkenmi yüzüstü yatarkenmi dönüyo bizimkinde en ufak bi gayret yok o konuda merak ettim nerdeyse 4 ay olduk
Sırt üstü yatarken bi tarafa dönmeye çalışıyor bizimkinde öyle ama tam dönemiyor daha. Bir de yatmak istemediğinde belini kaldırıyor artık kalkmaya çalışıyor

Ben yan yatiriyorum basini vucudunu komple ama kendisi sirt üstü seviyor duzeltiyor kendini. Kafasinin arkasi duzlesir mi oyle oyle acaba ya

Ben de sırt üstü yatırıyorum kafası yan oluyor genelde. Hareket olarak da tam deği ama yana çevirmeye çalışıyor kendini bi de uyanıkken doğrulmaya çalışıyor kalkmak istiyor. Ama bunların hepsi ufak hareketler tabi henüz hiçbirini tam yapamıyor.üstüne battaniye attığımda bacaklarıyla itip açıyor ama yüzüne mendil örttüğümde eliyle çekip almayı bilmiyor henüz 😄

Sırt üstü yatarken bi tarafa dönmeye çalışıyor bizimkinde öyle ama tam dönemiyor daha. Bir de yatmak istemediğinde belini kaldırıyor artık kalkmaya çalışıyor
Bizimki de kalkmaya çalışıyo bide yatırırsam üstüne ağlıyo çok tatlı olmaya başladılar bizimkinin artık dönmesi lazım erken doğdu ama bakalım takipteyim

Bizimki de kalkmaya çalışıyo bide yatırırsam üstüne ağlıyo çok tatlı olmaya başladılar bizimkinin artık dönmesi lazım erken doğdu ama bakalım takipteyim
Aynen bir de bazen numaradan ağlıyor sırf istediğini yaptırmak için çok fena 😊 döner yakında mutlaka

Ben sırt üstü bırakırıyorum genel olarak ama o kafasını yatakta benim olduğum tarafa çeviriyor hatta ben bilerek yan diğer tarafa koyuyorum bakıyorum yine benim tarafa dönmüş. Yani kendisi belirlemiş oluyor😊

Özellikle Alt açma da dönme hareketlerine girişiyor kafasını arkaya iterek vücudunu çevirmeye çalışıyor bez bağlayana kadar kaç defa onu düzeltiyorum.

Bebeğiniz herkese gülüyor mu ? bizimki çok nadir ya. Eşimle bana güler konuşmaya çalışır ama bizim dışında kimseye yapmaz.Hatta yabancı ortamda bize bile gülmüyor kucaktan inmek istemiyor. Yabancı kavramı için erken değil mi? Ailelerimizle aynı şehirdeyiz sürekli görüşürüz ama bir türlü onlara gülmüyor

Bebeğiniz herkese gülüyor mu ? bizimki çok nadir ya. Eşimle bana güler konuşmaya çalışır ama bizim dışında kimseye yapmaz.Hatta yabancı ortamda bize bile gülmüyor kucaktan inmek istemiyor. Yabancı kavramı için erken değil mi? Ailelerimizle aynı şehirdeyiz sürekli görüşürüz ama bir türlü onlara gülmüyor
Benim oğlum konuşana gülüyor karşıdan ama benim kucağımdaysa😄 başka birinin kucağına gidince ağlıyor biraz babaannede duruyor sadece onda da her zaman değil

Bizimki tanıdık tanımadık herkese gülüyor yeteri biri onu kucağına alsın gezdirsin😁

Back
X