• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Valla müzik falan açıyorum yok sessizlik yok. Resmen alması gereken süt miktarının yarısını alıyor. Zaten kilosundan da belli ayda 500 g ancak
Anne karnındaki sese benziyormuş ya etkisi müzikten farklı olabilir gerçi artık büyüdüler de bilemedim🤔

Bilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil ki🤷‍♀️ 2 sıkıntımız var kaka yapmıyor uyurken emmiyor 🤦‍♀️
Biz de kolik değildik ama gaz sancılarında ya da bazen emmediğinde öyle tutturdum bir ara ama artık etkilemiyor alıştı galiba. Kaka için bizim doktorumuz çok zorda kalırsan 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti.

Bilmiyorum ki canım kolik bebekler için öneriyorlar onu benimki kolik değil ki🤷‍♀️ 2 sıkıntımız var kaka yapmıyor uyurken emmiyor 🤦‍♀️
Canım bızım kızda aynı senınkı gıbı ve ben bı aydır bunu cekıyorum basta sol gogsumu almak ıstemedı sonra ıkısınıde bı aydır ben sureklı uyutup vermeye calısıyorum bazen oluyor arada kendıde aldıgı oluyor ama basta hıc almıyordu ve kakasıda ben dusundum boyle emmeyı azalttıgından sonra duzensız olmaya basladı az emdıgı ıcın boyle gec oluyor bence ben neler yaptık salladım sessız kaldım hıc bırının faydası yok uyusuk olması lazım alması ıcın

Biz de kolik değildik ama gaz sancılarında ya da bazen emmediğinde öyle tutturdum bir ara ama artık etkilemiyor alıştı galiba. Kaka için bizim doktorumuz çok zorda kalırsan 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin demişti.
Kabız da değil ki🙄 bi de zeytinyağı kısmına da takılıyorum. Bizim bebeklerin sindirim sistemi henüz tam gelişmedi e basit karbonhidratları bile parçalayamazken o kadar kompleks yağlarım nasıl parçalayacak bağırsakları. O nedenle kafam karışıyor

Canım bızım kızda aynı senınkı gıbı ve ben bı aydır bunu cekıyorum basta sol gogsumu almak ıstemedı sonra ıkısınıde bı aydır ben sureklı uyutup vermeye calısıyorum bazen oluyor arada kendıde aldıgı oluyor ama basta hıc almıyordu ve kakasıda ben dusundum boyle emmeyı azalttıgından sonra duzensız olmaya basladı az emdıgı ıcın boyle gec oluyor bence ben neler yaptık salladım sessız kaldım hıc bırının faydası yok uyusuk olması lazım alması ıcın
Aynen doğru kelime tam da bu👌 Uyuşuk olması lazım

Aynen banada dedı ama sonrasında bı kac damlada su ver dedı ve ben bunu baska bı kac kısıden daha duydum yagdan sonra su verın dıye verıyo musun sen

Kabız da değil ki🙄 bi de zeytinyağı kısmına da takılıyorum. Bizim bebeklerin sindirim sistemi henüz tam gelişmedi e basit karbonhidratları bile parçalayamazken o kadar kompleks yağlarım nasıl parçalayacak bağırsakları. O nedenle kafam karışıyor
Kabız degılde harekete daha cabuk gecıyormus yagla ben bı aydır bı kac gunu gecerse yag verıyorum bı cay kasıgı sonra bırazda su

Kızlar kızım sadece uykudan uyanınca emiyor deli olucam. Uykuya dalması için ne yaparsam yapayım almıyor memeyi. İnanılmaz çığlık atıyor deli olucam. Ancak uyanınca 🤦‍♀️
benimde sadece uykuluyken bu süreç böyle geçecek ama düzelecek emmediği zaman sağıp saklayabilirsin kilo alımı yavaş demiştin enjektör yardımıyla takviye yapabilirsin
Kurutma makinesi sesiyle bi denesen? Belki işe yarar
kesinlikle 1 numarada hayat kurtarıcıydı
formül mamalarda ne Hindistan cevizi ayçiçek Palm hepsi var parçalayamayacak olsa formül mamaya koymazlar canım zeytinyağı zarar vermez korkma sonuçta hasta olunca ilaç veriyoruz el mahkum bunilaçtan katbekat masum hatta faydalı

Koltuk yatak bi bacak yukarda alsa da 3 saniye sonra çığlık atıp bırakıyor. Ama uykudan uyandığında sıkıntı yok hemen alıyor. Çok ilginç değil mi
Canım benimki de öyle uykudan uyanınca süper. Ama oraya buraya bakarken çığlık atıyor kafayı çeviriyor. İstemiyor meme. Hele uykusu geldiğinde huysuzluk ağlamaları yapıyor aç olsa bile memeyi itiyor kafasını çeviriyor sinirinden 😁Bu bir dönem geçecektir inşallah

Canım benimki de öyle uykudan uyanınca süper. Ama oraya buraya bakarken çığlık atıyor kafayı çeviriyor. İstemiyor meme. Hele uykusu geldiğinde huysuzluk ağlamaları yapıyor aç olsa bile memeyi itiyor kafasını çeviriyor sinirinden 😁Bu bir dönem geçecektir inşallah
Allahtan burası var yoksa hergün doktora gidecektik 😆

Valla doktor söyledi bize öyle olunca birkaç kere verdim ben iyi de geldi

Ya sizin hep mi böyleydi bizim doğduğundan beri kakası normaldi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı sizin yavrucak 9 gün nasıl dayanıyor sancısı oluyor mu peki
1. Ay sonunda başladı. Sadece yapacağı gün çok huysuz oluyor diğer günler normal

Back
X