- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bızımkıde bı aralar kalkmaya calısıyor gıbıydı ama bu aralar hıc bısı yapmıyor baya dogruluyor mu oturmak ıstıyo dıyosun ya merak ettım bıde banada bı doktor ucuncu ay tam dolunca kucagında desteklı oturur pozısyonda tut demıstı ama destek verecez kucakta tabı bı yere oturtulmayacakKızlar kızım sürekli doğrulmak ve oturmak istiyor. Oturtmak zararlı mıdır ki3 ayımız bitti
Evet nerdeyse tamamen doğruluyor hatta belini incitecek diye korkuyorum.tabi desteksiz devriliyor o ayrıBızımkıde bı aralar kalkmaya calısıyor gıbıydı ama bu aralar hıc bısı yapmıyor baya dogruluyor mu oturmak ıstıyo dıyosun ya merak ettım bıde banada bı doktor ucuncu ay tam dolunca kucagında desteklı oturur pozısyonda tut demıstı ama destek verecez kucakta tabı bı yere oturtulmayacak
Oğlum da bazen yatırınca belini kaldırıyor yatmaktan rahatsız oluyor ama o oturmak mı istiyor acabaEvet nerdeyse tamamen doğruluyor hatta belini incitecek diye korkuyorum.tabi desteksiz devriliyor o ayrıAz önce adı alev soy adını unuttum bi çocuk doktorunu izledim. Bu süreci bebek belirler. Bebeğiniz oturmak istiyorsa oturtun diyor
Sokaklarda fıldır fıldır gezenler olmasa yayılmayacak millet hala balık tutma sahilde gezme mangal yakma derdinde . Al işte bak sen ailemi göremiyorum diyorsun hep hakkımıza giriyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın . Daha başındayız bu işin Bi kaç ay daha sürer gibi . Allah eşlerimizi yavrularımızı korusunKızlar moralim çok bozuk bu virüs yüzünden ailemle görüşemiyorum çalışıyorlar çünkü. ama bir taraftan da ya onlara bir şey olursa bir daha göremezsem diye korkuyorumannem şeker hastası babam da tansiyon var ne zamana kadar devam eder bu durum acaba
![]()
Evet oturmak istediğinin belirtisiymişOğlum da bazen yatırınca belini kaldırıyor yatmaktan rahatsız oluyor ama o oturmak mı istiyor acaba
Ben ailemle farklı şehirdeyim ayrıca burda da yazmıştım eşimin pimpirikliği yüzünden zaten 2,5 ay bi yere çıkamamıştım doğru düzgün. Tam çıktım pat virüs. Eşimden bile nefret ettım nerdeyse o kadar bunaldım kiKızlar moralim çok bozuk bu virüs yüzünden ailemle görüşemiyorum çalışıyorlar çünkü. ama bir taraftan da ya onlara bir şey olursa bir daha göremezsem diye korkuyorumannem şeker hastası babam da tansiyon var ne zamana kadar devam eder bu durum acaba
![]()
Valla o kişilere kesinlikle hakkım varsa helal değil. En başından beri görüşmedik biz bu hafta gelsinler istiyordum ama vaka sayısı artınca cesaret edemedim bebeğim küçük olmasaydı belki ama daha küçücükSokaklarda fıldır fıldır gezenler olmasa yayılmayacak millet hala balık tutma sahilde gezme mangal yakma derdinde . Al işte bak sen ailemi göremiyorum diyorsun hep hakkımıza giriyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın . Daha başındayız bu işin Bi kaç ay daha sürer gibi . Allah eşlerimizi yavrularımızı korusun
Ben ailemle aynı şehirdeyim ama hiç gitmiyoruz korkudanBen ailemle farklı şehirdeyim ayrıca burda da yazmıştım eşimin pimpirikliği yüzünden zaten 2,5 ay bi yere çıkamamıştım doğru düzgün. Tam çıktım pat virüs. Eşimden bile nefret ettım nerdeyse o kadar bunaldım kidışarı çıkamamayı da geçtim şimdi de hastalık kaygısı. Doğum dönemimiz lohusalığımız cidden fena bi döneme geldi. Allah beterinden korusun inşallah
Haklısın canım ailen de hem çalışıyor hem kronik rahatsızlığı var onları da bebeğini de riske atamazsınValla o kişilere kesinlikle hakkım varsa helal değil. En başından beri görüşmedik biz bu hafta gelsinler istiyordum ama vaka sayısı artınca cesaret edemedim bebeğim küçük olmasaydı belki ama daha küçücük
Aynen biz de daha yeni yeni çıkmaya başlıyordu ki virüs çıktı ben aynı şehirdeyim arabayla 15dk mesafede ama görüşemiyoruz virüsten dolayı malesef. Aynen öyle çok ters bir zamana denk geldik Amin inşallahBen ailemle farklı şehirdeyim ayrıca burda da yazmıştım eşimin pimpirikliği yüzünden zaten 2,5 ay bi yere çıkamamıştım doğru düzgün. Tam çıktım pat virüs. Eşimden bile nefret ettım nerdeyse o kadar bunaldım kidışarı çıkamamayı da geçtim şimdi de hastalık kaygısı. Doğum dönemimiz lohusalığımız cidden fena bi döneme geldi. Allah beterinden korusun inşallah
Ben de eşimi 3 haftadır görmüyordum, büyüğü çok özledi, her gün babama gidelim diye ağlıyor. Az önce geldi eşim ama sarılıp öpemedim bile uzaktan hoş geldin dedim yabancı gibi. Annem kanser babam şeker, evde bebeler, ben emziriyorum, eve bile almazdım ama kızım çok özledi dayanamadım artık, sabah görecek inşallah babasını. Yarın da gidecek. Şehirlerarası geçiş de yasaklandı bakalım inşallah geri dönebilir. Ne zamana kadar böyle ayrı gayrı olacak bilmiyorum. Artık gelemez de. Aklım hep onda, evimi de çok özledim ama o çalışıyor riske atamam çocukları. Biz bahçe hariç evden çıkmıyoruz daha izoleyiz. Allah yardımcımız olsun. Bu günleri de atlatıp seneye artık bol bol gezeriz.Ben ailemle aynı şehirdeyim ama hiç gitmiyoruz korkudanTam havalar ısındı arabasıyla bebemi gezdiririm diyordum
Neyse sağlıklı olsunlar da napalım geçecek elbet
O kadar bunaldım ki Allah bugünlerimizi aratmasın 2 yıl ücretsiz izin düşüncesiyle girdiğim doğumda süreci 9 aya düşürdüm şimdi ise okul açılınca başlamayı düşünüyorum çalışmayaBen de eşimi 3 haftadır görmüyordum, büyüğü çok özledi, her gün babama gidelim diye ağlıyor. Az önce geldi eşim ama sarılıp öpemedim bile uzaktan hoş geldin dedim yabancı gibi. Annem kanser babam şeker, evde bebeler, ben emziriyorum, eve bile almazdım ama kızım çok özledi dayanamadım artık, sabah görecek inşallah babasını. Yarın da gidecek. Şehirlerarası geçiş de yasaklandı bakalım inşallah geri dönebilir. Ne zamana kadar böyle ayrı gayrı olacak bilmiyorum. Artık gelemez de. Aklım hep onda, evimi de çok özledim ama o çalışıyor riske atamam çocukları. Biz bahçe hariç evden çıkmıyoruz daha izoleyiz. Allah yardımcımız olsun. Bu günleri de atlatıp seneye artık bol bol gezeriz.
Kuzucuk özler tabi özlenmez mi babaBen de eşimi 3 haftadır görmüyordum, büyüğü çok özledi, her gün babama gidelim diye ağlıyor. Az önce geldi eşim ama sarılıp öpemedim bile uzaktan hoş geldin dedim yabancı gibi. Annem kanser babam şeker, evde bebeler, ben emziriyorum, eve bile almazdım ama kızım çok özledi dayanamadım artık, sabah görecek inşallah babasını. Yarın da gidecek. Şehirlerarası geçiş de yasaklandı bakalım inşallah geri dönebilir. Ne zamana kadar böyle ayrı gayrı olacak bilmiyorum. Artık gelemez de. Aklım hep onda, evimi de çok özledim ama o çalışıyor riske atamam çocukları. Biz bahçe hariç evden çıkmıyoruz daha izoleyiz. Allah yardımcımız olsun. Bu günleri de atlatıp seneye artık bol bol gezeriz.
O kadar bunaldım ki Allah bugünlerimizi aratmasın 2 yıl ücretsiz izin düşüncesiyle girdiğim doğumda süreci 9 aya düşürdüm şimdi ise okul açılınca başlamayı düşünüyorum çalışmayaarkadaşlarım söylerdi de inanmazdım cidden bambaşka psikolojilermiş bu durumlar. Allahtan bi sıkıntı gelmez de kayınvalidem bakar inşallah kızıma.
Ben de eşimi 3 haftadır görmüyordum, büyüğü çok özledi, her gün babama gidelim diye ağlıyor. Az önce geldi eşim ama sarılıp öpemedim bile uzaktan hoş geldin dedim yabancı gibi. Annem kanser babam şeker, evde bebeler, ben emziriyorum, eve bile almazdım ama kızım çok özledi dayanamadım artık, sabah görecek inşallah babasını. Yarın da gidecek. Şehirlerarası geçiş de yasaklandı bakalım inşallah geri dönebilir. Ne zamana kadar böyle ayrı gayrı olacak bilmiyorum. Artık gelemez de. Aklım hep onda, evimi de çok özledim ama o çalışıyor riske atamam çocukları. Biz bahçe hariç evden çıkmıyoruz daha izoleyiz. Allah yardımcımız olsun. Bu günleri de atlatıp seneye artık bol bol gezeriz.
500 gram şuan 5200Aylık kılo alımı nasıl kızınız
İşte insanın gönlü bırakıp gitmeyi elvermiyor ama annenin iyi hissetmesi gerekiyor cidden. Huni takmamak içinilk doğumda iki sene almıştım işe başladığımda görmen lazımdı özgürce çay içmek sohbet etmek hele alışveriş mağazaları tırmalıyodum resmen
![]()